Ban, bo matura była wieki temu! Od tego czasu się już tyle wydarzyło, że ledwo te czasy pamiętam!
Ale wtedy najbardziej zżyłam się z ludźmi, z którymi do tej pory się bardzo przyjaźnię <3
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 165 166 167 168 169 ... 200
Ban, bo matura była wieki temu! Od tego czasu się już tyle wydarzyło, że ledwo te czasy pamiętam!
Ale wtedy najbardziej zżyłam się z ludźmi, z którymi do tej pory się bardzo przyjaźnię <3
Ban, bo o, ktoś podobnie jak ja czuje. Dobry na wieczór/noc Fro 
Ban, bo u mnie noc się dopiero zaczyna, godzinę wcześniej mam X"DDDDD
Ban, bo witam wszystkich. ;3
Ban, bo muszę odrobić historię, ale nie mam ochoty, a mam jeszcze jedno nieprzygotowanie i miesiąc na wykorzystanie go... Chyba zgłoszę. XD

Ban, bo jej, jak fajnie, jestem chora. ;-; Szkoda tylko, że w piątek jest zabawa andrzejkowa, na którą bardzo chciałam pójść... A pojutrze wręczenie nagród w jakimśtam powiatowym konkursie plastycznym. x'D
Ban, bo udało mi się w końcu skończyć czytać ,,Balladyna''.
Nie ma to, jak czytanie lektur na ostatnią chwilę.
Ban, bo chciałabym mieć zadaną lekturę albo jakieś zadanka, a nie próbować zapamiętać wszystko co do teraz miałam na matmie .___.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-11-2016 o 22h18)
Ban, bo kocham próbne matury
Dzięki nim napisałam do krasza jak mu poszło
I potem dusiłam się ze śmiechu, bo wjeżdżał na ziomka, który sformatował mi pendrive XD

Ban, bo nadal mam ból dolnej części pleców o próbne.
Wyjątkowo nie dla tego, że jak zwykle słabo mi poszło.
Ale kurka nie dali brudnopisu, więc nie mogłam sobie zrobić przerwy na rysowanie x"
trzy godziny to za dużo czasu, a między zadaniami a wypracowaniem zrobiłam sobie chwilę na odpoczynek xd
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-11-2016 o 22h32)
Ban, bo ja bym pewnie zaczęła mazać po arkuszu, chociaż w sumie nie mam odruchu mazania po czymkolwiek. XD

Ban, bo byłabym w stanie tak zrobić ale wcześniej się do tego przyczepiali xD
Ban, bo u nas w sumie na próbnych gimnazjalnych też tak było. XDD Ale to dlatego, że z tych samych arkuszy korzystało wiele osób. :'D

Ban, bo dobry na wieczór.
Jelonku jak Ci tam poszło?
jylyń napisał
... jak zwykle słabo mi poszło.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (22-11-2016 o 23h01)
Ban, bo czego oczekujesz o takiej porze ode mnie, Jelonku? xD Nadrabiałam, ale jak widać bez zrozumienia ;p
Ban, bo powracam po tygodniach, albo dniach, może godzinach nieobecności.
Link do zewnętrznego obrazka 

Ban, bo siemanko Madzia i inni. Widzę, że tłumy na Banach.

Ban, bo rzeczywiście Spsr, ledwo się tu wcisnęłam v:
Ban, bo zatrzęsienie osób, doprawdy.
Ban, bo ostatnio często tu tak jest .>.
Ban, bo w sumie się nie dziwię. Jest wiele lepszych rzeczy do zrobienia.
Ban, bo wcale nie! :'D
Ban, bo kto jest chory jak ja i ananas?

Ban, bo ja tu tylką walnę posta by zmienić napis pod avatarem. '3'
Have a nice day