Ban, bo jak się gra w replay na eldce to pobiera Maanę za przechodzenie z miejsca na miejsce?

Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 200
Ban, bo jak się gra w replay na eldce to pobiera Maanę za przechodzenie z miejsca na miejsce?

Ban, bo też się cieszę, tyle czasu minęło i szczęścia brakowało. Nawet się na skypie u Kim minęłyśmy wtedy.
U mnie jakoś powoli leci, mogłoby być lepiej, no ale też bywało gorzej, więc ciężko narzekać. Jutro mnie pewnie ciężki dzień czeka, dlatego zamiast się wyspać, siedzę i gram z Pasją w tle >.<
spsr, sama replayu nie robiłam jeszcze, ale z tego, co wiem to tak. Jak na SF.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (01-11-2016 o 02h03)

Ban, bo w takim razie nie będę marnować Maany. A chciałam trochę wspomóc moją straż xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-11-2016 o 02h07)

Ban, bo właśnie średnio się opłaca tak robić, bo też na replayach dostaje się mniej XP niż przy pierwszym przechodzeniu odcinka. Jeśli chce się tak wspomóc straż to najlepiej będzie pod koniec miesiąca, jak będzie wiadomo, czy są realne szanse na wygraną c;
#trochęstalkowałaforumeldkipodczaswalkicień/obsydian xD

Ban, bo to dobra taktyka. XD Ale sobie wymyślili sposób, aby ludzie zużywali więcej Maany, heheheh.
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-11-2016 o 02h17)

Ban, bo dokładnie, wszystko dla kasy. Tak samo z PA na SF, no ale dobra, też muszą na czymś zarabiać..
Wow, na razie Absynt prowadzi, zapowiada się dobrze c;

Ban, bo nuu, minęłyśmy się </3 Wgl jakbym mogła to bym pooddawała wam trochę PA, bo mam ich ponad 6k </3 1,1k poszło na początku eventu na klucze XD
Ban, bo wow, tego się po Absyncie nie spodziewałam XD

Ban, bo Nelu, niestety, myślałam wtedy, że wpadniesz jeszcze wieczorkiem, ale się nie udało. Ale ja i tak tylko chwilkę siedziałam i za dużo nie mogłam rozmawiać, więc dużo nie straciłyśmy c;
A PA z chęcią bym przyjęła. No żeby tylko 10 mi brakło, już by się mogli zlitować, tym bardziej, że przez własne gapiostwo już ze 3 babeczki ominęłam >.< No nic, trudno się mówi, smsa na pewno nie będę wysyłać.

Ban, bo spoko jeszcze przegonią ich xDD Zawsze są ostatni xD
Ban, bo piszecie w tym samym czasie. XXD

Ban, bo w tym miesiącu jednak kibicuję Absyntowi, tym bardziej, że Cień ma chyba jakieś ujemne punkty teraz. Myślę, że skończą co najmniej drudzy c:

Ban, bo liczę na to, może w końcu coś ciekawego dostaniemy. Dobrze, że zawsze te prezenty można na targu kupić ^^
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-11-2016 o 02h30)

Ban, bo mimo że po takim czasie, to Wodne zgranie dalej działa haha
Ban, bo niby tak, ale ceny na targu zazwyczaj są kosmiczna i trzeba się specjalnie z kimś dogadać, żeby coś za dobrze kupić (jeszcze raz dzięki Jelonkowi ^^). Właśnie sprawdzałam po ile już wystawiają nietoperze i masakra, parę tysięcy...
Hah, H5 Neluś, water team forever ♥
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (01-11-2016 o 02h35)

Ban, bo niektóre poniżej tysiąca, ale i tak drogo. Chociaż biorąc pod uwagę, że gra chce za to 100 ZM, to ceny całkiem spoko XD Skoro legendarne..Ale i tak za tyle bym nie kupiła XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-11-2016 o 02h39)

Ban, bo w sumie racja, ale też bym za tyle nie kupiła. Ale super, że gra pozwala też zdobyć to za darmo, naprawdę fajna rzecz ^^
I właśnie skompletowałam ilustrację, w sumie nie wiem, po co mi ona, ale fajnie mieć wszystkie.

Ban, bo chyba wyjdę z psem, bo mnie zaczepia. Idealna pora na spacer XD
W sumie to ilustracje na Eldce nie robią na mnie wrażenia, w przeciwieństwie do pierwszych na Syfie (bo potem też już mi się znudziło).
Ostatnio zmieniony przez spsr (01-11-2016 o 02h55)

Ban, bo na ilustracje też praktycznie nie zwracam uwagi na Eldce. Za to na sf się robią chyba coraz lepsze, choć na ilu raczej uwagi nie zwracam, po prostu lubię mieć wszystkie xD
Dobrej Nocy wszystkim! c:
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (01-11-2016 o 03h05)

Ban, bo dobrej nocy! Też już się położę spać, lepiej nie siedzieć do 5. ;3

Ban, bo o rany, ale z was nocne Marki '3'. Ja ostatnio jak nie zasnę przed 23:00 to coś dziwnego.
Ayayaya, 4 dni *'-*

Ban, bo witam w listopadzie!
Ban, bo witaj w tym przygnębiającym miesiącu!

Ban, bo siemanko kolanko, mam nadzieję, że jeszcze ktoś tu jest v:
Ban, bo ja jestem, ale zaraz chya spadam wpychać burdel pod łóżko, by mama nie zauważyła, że nie sprzątałam. :-v