Ban, bo obejrzałam Strange'a i nie żałuję wydanych pieniędzy -u-
Potrzebuję wincyj takich filmów.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-10-2016 o 20h14)
Strony : 1 ... 135 136 137 138 139 ... 200
Ban, bo obejrzałam Strange'a i nie żałuję wydanych pieniędzy -u-
Potrzebuję wincyj takich filmów.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-10-2016 o 20h14)
Ban, bo ja też chciałam iść, ale nie mam z kim. I szykuje się premiera "Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć"... Kurde, nie wiem. XD

Ban, bo nie wiem o co cho z tymi fantastycznymi zwierzętami .-.
Ban, bo sama nie wiem, ale tytuł Potterowski, więęęęęc... XD (Z drugiej strony, Przeklęte dziecko podobno jest do kitu...)

Ban, bo ni wim, tej tematyki się nie tykam v:
Nienawidzę tej klasyfikacji na Eldce... >.>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (31-10-2016 o 20h24)
Ban, bo oglądam z ciekawości Yu-Gi-Oh patrzę w komentarze a tam Lajna XD Wiem że ogląda anime ale i tak.. hmm.. pozdrawiam! XD
Swoją drogą te głosy po obejrzeniu parodii tak staaasznie nie pasują ;< I w polskiej, i w japońskiej wersji..

Ban, bo też bym na Fantastyczne... poszła. Niby już nie Harry Potter, ale dalej ten sam magiczny świat, który uwielbiam. No ale teź jest teraz Doktor Strange... Meh, czemu to kino takie drogie jest, chyba nadgodziny wezmę to sobie na kino zarobię >.<

Ban, bo znowu rozmowa o kinie, heheh.

Ban, bo za dużo dobrych filmów teraz wchodzi. I jeszcze w grudniu Gwiezdne Wojny (moje ukochane polskie tłumaczenie, ach, ten Łotr jeden xD). Nie wypłacę się x')

Ban, bo tłumaczenie jest przepiękne, prawie się oplułam jak w trailerze zobaczyłam ten tytuł xD
Ban, bo ja mam 320 zł na miesiąc z czego wydałam jakieś 100 przez dwa tyg... Więc jestem 40 zł do przodu... Czyli w sumie jak dwa bilety do kina. XDD

Ban, bo polscy tłumacze jak zwykle pokazali klasę, uwielbiam ♡ No z drugiej strony mogli się też trochę bardziej postarać, moimi faworytami byli huncwot i gałgan xD

Ban, bo jakby było mnie na kino stać, to też bym poszła. Niestety szkoła za dużo kasy wyciąga na materiały i na dodatek muszę kupić książkę za 7 dych, więc nici z kina w najbliższym czasie ;<
Ostatnio zmieniony przez spsr (31-10-2016 o 20h53)

Ban, bo to, że mam kasę, nadal nie zmienia faktu, że nie mam z kim iść. XDD Chciałabym z ziomkiem, który mi się podoba, ale jesteśmy na etapie "hej nieznajomy z fototechnika, pożyczysz mi statyw?" xDDDDD (Zadziałało, obiecał popytać znajomych - kij z tym, że nie potrzebuję statywu)

Ban, bo ale masz sposoby na podryw, Zioło ;')

Ban, bo ja jak nikt nie chce ze mną iść to po prostu idę sama, co się będę przejmować.
A sposób bardzo dobry, przede wszystkim zagadała, to już większa część sukcesu. Powodzenia Zioło c;
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (31-10-2016 o 21h08)

Ban, bo raczej napisałam, ale też się liczy. xDDD Na żywo też zagadałam...
....
...........
Nadal marzę o śmierci z zażenowania. (Liczę, że Kuba o tym nie pamięta)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (31-10-2016 o 21h10)

Ban, bo cześć wam. Wróciłem, żeby trochę zabić pustkę i chyba zostanę na dłużej niż zwykle. Muszę się czymś zająć. Co u was? Zioło, podryw, jak to? Nie jesteś już z Ojsą czy tak sobie żartujecie? No, o ile mogę zapytać...
Ban, bo siemka Evvers! <3

No hejhej, miło być pamiętanym! Ban tym, którzy mnie nie pamiętają.
Ban, bo Evvie, widać że cię dłuuuugo nie było. XDDD
(Tak z rok przespałeś)

Ban, bo w następnym roku chcę iść na jakieś party w ten dzień czy coś w ten deser. Znowu nie spędzam Halloween tak jak chciałam od zawsze.. '_'
Hej Ev.

Ban, no bo dzięki, wszystko mi powiedzieliście! I tak, fakt, z rok. Niedługo minie rok jak męczę się z zaburzeniami odżywiania na najwyższym możliwym szczeblu. :c
Ban, bo to wszystko dlatego, że nie uczestniczysz w naszych rozmowach o jedzeniu! ;<

Ban, bo nie jestem z nią, Ev. Od roku.
Ew, ja też nie obchodzę Halloween tak, jakbym chciała. Ale z drugiej strony... Nie wiem, jak bym chciała, więc i tak jest dobrze. xD