Ban, bo znacie ten smutny moment, gdy macie zatkany nos i nie czujecie smaku, a ktoś wam daje tort-palce-lizać-po-samym-wyglądzie? Nie? Oooh.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-10-2016 o 21h33)
We are in noir

Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 200
Ban, bo znacie ten smutny moment, gdy macie zatkany nos i nie czujecie smaku, a ktoś wam daje tort-palce-lizać-po-samym-wyglądzie? Nie? Oooh.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (08-10-2016 o 21h33)

Ban, bo większość tortów palce-lizać-po-samym-wyglądzie smakuje naprawdę słabo, wierz mi. XDDD Kuzyn miał chyba na komunii taki wypasiony mega, a w smaku to bardzo nijaki.

Ban, bo ten ogólnie był mixem 4 różnych tortów. Każdy kawałek był inny xD

Ban, bo hej wam. :3
Ban, bo zrobiłam sobie dzisiaj kawę dyniową, omnomnom. <3

Ban, bo też bym się napiła kawy, ale nie chce mi się iść do kuchni, więc siedzę biedna taka bardzo spragniona kawusi...
Ban, bo w sumie to polecam dyniową mocno... XD Supi smak. :3

Ban, bo ja popijam Tymbarka jabłko-czarna porzeczka ♥
Ban, bo ja tam nic nie piję ale właśnie spróbowałam wodorostów nori w tempurze, pyszne som owo
Ban, bo ja dziś za to miałam dobrą sałatkę na kolację, jak już o jedzeniu mowa.
+ Dobry na wieczór dla Jelonka i wszystkich!
Ban, bo ja zmusiłam tetę do podsmażenia mi pierogów. xD *Lenistwo*
Tak btw, ha - skończyłam robić sobie tapetkę na pulpicik! xD Chciałam coś rakowego, ale wyszło jak zwykle, za dużo roboty by było z wklejaniem hamburgerów i kucyków pony. xD Trudno się mówi. xD
Ban, bo tylko zrobiło się chłodniej, a ja już katar mam. T-T
Ban, bo ja ju si prawie wyleczyłam z przeziębienia xD

Ban,bo ja do szkoły nie poszłam bo chora i ogólnie lenistwo.
Ban, bo idę dzisiaj kupić sobie tablet graficzny ;3 ale zastanawiam się czy jednak nie lepiej uzbierać na jakiś droższy niż taki za 300zł.. Chciałabym go używać do rysunków, najprawdopodobniej głównie do kolorowania. Doradzicie? ;p

Ban, bo ja się nie znam, ale z całą pewnością pomogą Ci w dyskusji w miss arcie ;]

Ban, bo w takim razie skopiuję to do rysunkowych pogaduch ;')

Ban, bo just do it!
aąąąą powinnam się już ogarnąć i wstać z łóżka xD

Ban, bo witaj w klubie leżakowiczów XD Echch, muszę ogarnąć te prezentacje z florystyki..

Ban, bo śmiechłam z jednego tweeta na tt xD
wgl mam hit człowieka na kierunku
Koleś dres 100%, który na filozofie poszedł bo on pisze rapsy i potrzebuje poszerzyć swoje słownictwo
cr.damyzs

Ban, bo hmm, lepszy taki powód niż żaden
Może będą dobre rapy heheheh

Ban, bo dzisiaj to już naprawdę cichutko na tych banach.
Ostatni raz robię imprezę w domu. T-T Zatkali mi toaletę.
Ban, bo racja.
Współczucie ;_; Teraz po nich dzwoń żeby Ci odetkali XD

Ban, bo już tata koleżanki mi przyjeżdżał i naprawiał. xD
Ban, bo czemu się zabrałam za przeglądanie jakichś fan-yaoiców w środku nocy... X'''D To w moim przypadku lepsze jak "traj not tu loułf czelejndż". XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-10-2016 o 00h44)