Ban, bo faktycznie pusto tu jakoś. Jeszcze pół godzinki i do domku, jeeej.

Strony : 1 ... 114 115 116 117 118 ... 200
Ban, bo faktycznie pusto tu jakoś. Jeszcze pół godzinki i do domku, jeeej.

Ban, bo ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, nauczyciele postanowili wypuścić połowę klasy wcześniej do domu (udało mi się załapać), dzięki czemu wcześniej posprzątałam dom na imprezę. ^^
Ban, bo nie mam pojęcia jak bardzo mi się nudzi, ale chyba biję swój rekord. Oglądam takie rzeczy od pół godziny. Ratunku pewnie już nie ma.
A co tam - Wyślij esemesa o treści pomoc...
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-10-2016 o 18h41)
Ban, bo lolol tu nawet sms nie pomoże, mój brat też często takie rzeczy ogląda '-'

Ban, bo bany znowu są nisko.
Gdzie są wszyscy xD

Ban, bo ja rysuję nowego chowańca do Eldaryi dostępnego tylko dla straży kiboli i dresów, toteż powiedzmy, że mnie nie ma. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-10-2016 o 21h02)
Ban, bo woo, dopiero mi uświadomiłaś że jest taki konkurs *.*
Ciekawe czy mój chowaniec z Miss da Vinci by się nadał XD
Oczywiście odnowiony.
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-10-2016 o 21h13)

Ban, bo ja też dopiero przed chwilą się uświadomiłam. XD
Ban, bo cisza tu jak makiem zasiał!
Ban, bo wciąż mam forum na drugiej karcie, nie moja wina, że odstraszam! xD
Ban, bo heh, chciałam iść jutro na zjazd tatuażystów, a tu babcia zadzwoniła, że chce się spotkać...
Dlaczego nie potrafię jej odmówić? :"""""""""""""""""""""""""""""D
Ban, bo zawsze możesz rano do babci, a potem na zjazd. xD
Ban, bo to niestety tak nie działa ;>;
Ban, bo babcia na pewno zrozumie... Chyba, że naprawdę chcesz u niej coś sobie pojeść. xD
Ban, bo nawet nie jadę do niej, tylko spędzam z nią dzień na mieście. xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (07-10-2016 o 23h49)
Ban, bo ciekawą masz babcię, moja robi wszystko, byleby nie wychodzić dalej niż do supermarketu pod jej mieszkankiem. xD
Ban, bo spacery mojej babci również ograniczają się do pójścia do sklepu, ewentualnie do biblioteki. xD Starość nie radość.

Ban, bo zostawiłam cioci kartkę z życzeniami urodzinowymi i trochę będzie przypał jak nie zauważyła '-'

Ban, bo Mineo, jakby nie fakt, że masz inny czas to zapytałabym, czy Ty spać nie umiesz xD
Ban, bo cześć cześć ;w; Jak życie?
Ban, bo jakoś płynie. xD
Muszę zrobić masę rzeczy. A co robię? Siedzę na komputerze. xD To chyba zawsze się tak kończy. xDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (08-10-2016 o 13h57)
Ban, bo ja muszę przepisać zeszyt, ale mam motywację - kolega pożyczył mi swój i mam zamiar do niego pisać, jak się nie będę mogła doczytać.
Jak będę mogła to też napiszę.

Ban, bo sprytnie, Zioło XD Miłego przepisywania i pisania.

Ban, bo chyba skończy się na większym pisaniu niż przepisywaniu? W każdym razie powodzenia xd
Ban, bo nawet nie zaczęłam, hehe. '-'