Ban, bo nudzi mi się. Muszę znaleźć sobie coś do roboty xd

Strony : 1 ... 108 109 110 111 112 ... 200
Ban, bo nudzi mi się. Muszę znaleźć sobie coś do roboty xd

Ban, bo padam na ryjek.
I cieszę się, że prawie nic się nie opaliłam xD
Ps powodzenia Ayu

Ban dla Jelonka, gdzieś jeszcze mam zeszyt z łaciny, jakbym co nieco odświeżyła, może bym ogarnęła
Jak coś to daj znać po privie.
A, zapomniałabym! Jedna paczucha już doszła z koralikami, świetnie ♥
Ban, bo ♥♥♥♥♥♥♥♥, mam nadzieję, że mi pomożesz Seciu :'D
Ban, bo też mam taką nadzieję
Ale to już ogarniemy jutro, dobrze? Nie mam już tak szczerze powiedziawszy sił dziś. Jedyna pociecha dnia to Food Trucki, pyszne jedzonko ♥
Ban, bo nie do końca wiem o co chodzi, ale zgłodniałam.
I jak tam, masz już w planach co wykonasz z tych koralików? 

Ban, bo bransoletki, ale jeszcze nie zdecydowałam, który rodzaj
+ naszyjnik jeszcze też, tego rodzaju, którego jest bransoletka z białymi koralikami w Miss Arcie 
Ban, bo jak już skończysz to nie zapomnij wstawić zdjęć <3 ^^

Ban, bo wstawię, wstawię!
Lecę spać, dobranoc!
Ban, bo dobrej nocy, Set!
Przypomniałaś mi że też powinnam się już kłaść. Poczekam do północy i też idę ^^
Heheh jak zacznę robić kompozycje florystyczne to chyba założę wątek w miss art, aby się zmobilizować
Jak na razie wydaje mi się że może być fajnie na tych zajęciach.Spoko babka się trafiła.
Ostatnio zmieniony przez spsr (02-10-2016 o 09h58)

Ban, bo info dla Jelonka, że jak coś to jestem już tu z zeszytem z łaciny obok! 
Ban, bo w takim razie się pojawiam xD
Ban, bo w takim razie deklinację czas zacząć xD
Ban, bo ja mam jakiegoś klauna za wykładowcę (przynajmniej od tych trzech przedmiotów, których będzie uczył).... Niby gość spoko, ale nie przepadam za ludźmi, którzy nie tłumaczą konkretnie, tylko się wygłupiają tłumacząc i przy okazji skacząc z tematu na temat. Szczęście, że ja do jego obrazka ''wesołych ludzi'' nie należę i ''pozwolił'' zwiewać. Nawet jak go zapytałam, to powiedział, abym tylko pilnowała sprawdzianów i frekwencji (żebym nie płaciła)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-10-2016 o 14h55)

Ban, bo to opis mojej byłej nauczycielki z historii ㅋㅋㅋㅋ

Ban, bo widocznie jest takich ludzi więcej xd

Ban, bo koszmarnie się czuję. Katar + okres to złe połączenie, niech mnie ktoś przytuli, nie chcę jutro do szkoły. '-'

Ban, bo też się tak czuję, jak osioł ze Shreka - niech mnie ktoś przytuli!
Ban, bo ja za to czuje się jakbym miała ochotę coś rozwalić, a co zabawne nikt mnie (jeszcze) nie wkurzył xd

Ban, bo Nerra, chyba zacznę się Ciebie bać xdd W ogóle, porwałam się z motyką na słońce, moja cierpliwość jest wystawiona na ciężką próbę!
Ban, bo czemu każdy zaczyna mnie się bać? Ja naprawdę jestem spokojnym człowiekiem... jak nie jestem zdenerwowana xd
Co się stało ?

Ban, bo to tak jak taki spokojny psychopata..
Ściskam Set i Zioło XD

Ban, bo dzięki Espesiu ♥
Abo, zgarnęłam się na drobienie bransoletki z Wieżą Eiffla wg tego wzoru:
Link do zewnętrznego obrazka
Jest gruba jak nie wiem, roboty będzie w trzy kopy. xD Ale efekt pewnie mnie zachwyci ♥
Ostatnio zmieniony przez Setarah (02-10-2016 o 19h04)
Ban, bo *tula wszystkie*
Whoa, całą mszę zastanawiałam się, jak długo zajęłoby przerobienie kogoś na pulpeciki albo lazanię. Ciekawe jak by smakowała.
Ban, bo cóż mam taką osobowość i nic na to nie poradzę.. xd No, ale nie jest ze mną jeszcze chyba aż tak źle, bo trzeba mnie na serio z równowagi wyprowadzić
Czasem warto się pomęczyć żeby później móc podziwiać efekty 
Fajnie masz rozmyślania w kościele ananasie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-10-2016 o 19h07)