Ban, bo ja zawsze o tym bonusie zapominam XD
Urodzajnej rozgrywki i dobrej nocy ^^
Ostatnio zmieniony przez spsr (29-09-2016 o 23h24)

Strony : 1 ... 106 107 108 109 110 ... 200
Ban, bo ja zawsze o tym bonusie zapominam XD
Urodzajnej rozgrywki i dobrej nocy ^^
Ostatnio zmieniony przez spsr (29-09-2016 o 23h24)

Ban, bo nikt nie przychodzi, chyba odpuszczę kurczę.
Ban, bo dobrej nocy Seth 
ja gram tylko na treningowej, więc wiesz xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (29-09-2016 o 23h27)

Ban, bo dobranoc! Odpuściłam, pogram jutro.
Ban, bo naprawiłam komputer kuzynce. Jestę informatykę '-'

Ban, bo no to gratuluję xd

Ban, bo jak to tak, że ponad 5h nikt na banach nie pisze??! XD

Ban, bo witam. Jak wam życie mija?
Ban, bo cudowny nowy zestaw Rozali
Ban, bo dziękuję. ^^
Dzieło nudy kłania się nisko. 
Ban, bo nie mogę się napatrzeć...WOW! 
Ban, bo bany spadły xd

Ban, bo już nie pamiętam - czy jak aktywuje się bonus to od razu lecą obydwa czy jeden?
Ban, bo mi się aktywował tylko jeden > brak limitu poziomu, teraz pewni jak wejdę za drugim razem to pójdzie -50%. Ale nie jestem pewna ale tak u mnie było
Ban, bo napisali mi ze szkoły że jutro mam być na obowiązkowym zjeździe ale planu lekcji już nie byli łaskawi na stronie napisać. Zapomniałam zadzwonić i już nie wiem co mam jutro ze sobą zrobić x.X

Ban, bo rogaczu bonusy aktywują się osobno. To znaczy, że np jak pierwszy raz wejdziesz, to leci na odblokowanie (tylko), a jak wejdziesz drugi raz (po tym jak przeleci bonus na odblokowanie), to uaktywnia się -50% ... aż przypomniałam sobie swoją nieszczęsną głupotę z wczoraj.. xd
Nie za ciekawa sytuacja... ale może lepiej iść skoro napisali. Pamiętam, że też raz tak miałam. I jednak zjazd się odbył ( pojechałam na szczęście mimo, że ochoty bo nastawiłam się na wylegiwanie w łóżku)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-09-2016 o 22h10)

Ban, bo następny chatroom o 23:55, a ja chcę spać. Co zrobić by nie zasnąć w objęciach Morfeusza?!?! '-'

Ban, bo może włącz sobie jakiś film

Ban, bo nie, nic mnie tak nie usypia jak oglądanie filmów xD Mało jest takich, które mnie wciągają'-'

Ban, bo rozumiem. Ja często oglądam tylko po to aby zabić czas. Czasem tylko słucham kwestii w słuchawkach i latam po internetach xd Dlatego zaproponowałam xd

Ban, bo proponuje włączyć K-pop na cały regulator. Na słuchawkach oczywiście.
Najgorzej, że jeszcze do mnie dzwonili ze 3 razy ale nie odebrałam, bo w pracy byłam :X
Ostatnio zmieniony przez spsr (30-09-2016 o 22h23)

Ban, bo zgrałam sobie poodiepie Tuber Simulejtor.
bede super jutuberem (⌐■_■)
okej, ta gra jest bardzo prawdziwa
stać mnie tylko na kartonowe pudło x"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (30-09-2016 o 22h26)
Ban, bo tak oni znają idealne wyczucie czasu żeby do kogoś dzwonić ( no wiem, że oni o tym nie wiedzą, że ktoś odebrać nie może, ale niektóre szkoły wysyłają jeszcze sms'y)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (30-09-2016 o 22h27)

Ban, bo czasem odnoszę wrażenie że oni specjalnie dzwonią o takich dziwnych porach, żeby przypadkiem nikt nie odebrał XD
No, gra jak życie, Jeleniu.

Ban, bo ja również odnoszę czasem takie wrażenie xd