Ban, bo jak widzę, że temat z kpopu się rozkręca to sugeruje innym by przeszli do miss kafejki, wam też polecam :x
Pff xD I tak będziecie mieć to w nosie.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (28-09-2016 o 10h01)
We are in noir

Strony : 1 ... 101 102 103 104 105 ... 200
Ban, bo jak widzę, że temat z kpopu się rozkręca to sugeruje innym by przeszli do miss kafejki, wam też polecam :x
Pff xD I tak będziecie mieć to w nosie.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (28-09-2016 o 10h01)

Ban, bo spoczi Mineo, postaramy się być już grzeczne ;^; I tak już powoli kończę z tą grą, to nie na moje nerwy jest.
Zmieniając temat- znowu obudziłam się z przeświadczeniem, że jeszcze wczesna pora, a okazuje się być 10 ._.
Ban, bo długo ostatnio śpisz xD Może to i lepiej przez jakiś czas? Mnie kuzynka zawsze o 7.00 budzi. Druga ostatnio do 17:00 leżała..

Ban, bo ja muszę sie ubrać i iść do sklepu.
Poza tym zastanawiam się czasem, czy trudno powiedzieć prawdę prosto z mostu niż dawać złudną nadzieje. Nie będę mówić konkretnie o co mi chodzi, ale tak tylko ogólnie.. Przecież ktoś, kto ogarnął już mniej więcej to wszystko i tak wie, że tamta osoba miała na myśli zupełnie coś innego.
Ja bym już wolała aby ktoś powiedział mi prosto z mostu, a nie..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 10h36)

Ban, bo cześć cześć
Zamówienie zrobione, znów hajsy pójdą xd
Ban, bo Witaj. To dobrze. W sensie, że teraz kupiłaś, a nie później. Zwłaszcza, że jest wyprzedaż xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 10h37)

Ban, bo dokładnie ;D Koralików chyba z 13 rodzai przyjdzie <3
Ban, bo jestem ciekawa jakie wybrałaś 

Ban, bo przeróżne:
- tu będzie czarny smok
- tutaj coś na próbę
-a te będą świecić!
Więcej nie rzucam, bo Cię zanudzę xd
Ban, bo te transparentowe zawsze wyglądają supi '3'

Ban, bo świetne. Najbardziej urzekły mnie te białe, ale te czarne też są fajne 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 10h48)

Ban, bo jestem w niebie ;3; Nie dość, że ciocia zrobi dzisiaj lasagne to jeszcze ciasto marchewkowe ;;;;;;;

Ban, bo też chcę :c Po mołdawskich słodyczach mam ochotę na jakieś porządne, smaczne ciasto, w którym czuć coś więcej, niż sam cukier ._.
Ban, bo zastanawiam się dlaczego jedna połowa moich włosów jest pod światło bordowa... I tak ostatnio zawsze jakieś dwa dni po farbowaniu...Farbuje na czarny granat.. Tak wiec jedna połowa pod światło jest bordowa, a druga granatowa... xd

Ban, bo moje pod światło wyglądają na blond, chociaż mam brązowe xD A końcówki tak jakoś szaro, bo prawie kolor zszedł zielony lolol

Ban, bo ja zamierzam jutro się farbnąć, ale nie wiem, czy znowu blond, czy wrócić do jakiegoś koloru, szarego, koralowego różu or sth ._. Już współczuję moim włosom.
Ban, bo dawanie złudnej nadziei faktycznie jest bezsensowne. Może prowadzić tylko do nieporozumień.

Ban, bo dokładnie. Choć to zależy o jakim przypadku też mówimy.
Tak tylko informacyjnie: jest 4 odcinek na Eldarya
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 13h09)

Ban, bo teraz nie wiem czy warto zagrać w odcinek czy dalej tylko zbierać maanę .__.
Dopiero co wyzdrowiałam, a teraz znowu coś mnie bierze, super.
Ban, bo mi akurat udało się sprzedać coś za niezłą sumkę i myślę że mogę zaczynać.
Ban, bo update, to ja zrobilam ciasto. '3' Może to i lepiej

Ban, bo miałam ponad 900 maany, już mi się skończyła, a jeszcze nie przeszłam odcinka, toteż no. xD
Tak btw, to nie ogarniam tamtejszego forum. x'D Nira dostała bana za zgłoszenie buga, tak? A na moja piękne posty o rogu Kero nawet nie zwrócili uwagi... x'D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-09-2016 o 15h47)
Ban, bo mnie bardziej irytuje, że nie mogę godzin w mystic messenger odblokować xD

Ban, bo mnie tam nic nie irytuje, BO TATO KUPIŁ MI SZPROTKI, A WCZEŚNIEJ JADŁAM PĄCZUSIA! <33
Ban, bo widzę, że nie tylko ja dziś mam szczęście do smacznego jedzonka '3'