Ban, bo witam was 

Strony : 1 ... 100 101 102 103 104 ... 200
Ban, bo witam was 

Ban, bo cześć Nerro i Pine. Przydałoby się zamówić w kadoro, ale nie chce mi się tego wszystkiego oglądać.
Ban, bo w takim razie zamów jak ci się będzie chciało. ;>

Ban, bo dziś jest ostatni dzień wyprzedaży, została niecała godzina! Taniej = więcej można zamówić! ♥
Ban, bo w takim razie pewnie że zamawiaj! I potem się pochwal co z tego zrobiłaś 

Ban, bo potwierdzam. Skoro jest wyprzedaż, to nie warto zwlekać !

Ban, bo skoro Nerra tak twierdzi, to musi tak być! Wystarczy spojrzeć na jej ilość MM.. XD

Ban, bo hahahaha wiesz to moja natura skąpiradła xd Nawet sobie potrafię odmówić, choć zazwyczaj przeginać już zaczynam... Np. siostra namawia mnie abym zamówiła bluzę, a potem najwyżej ''doliczyć'' do niej... Oczywiście ja jak to ja... Jednak i tak chyba jednak będę musiała ją zamówić, bo Październik za pasem.. xd
A i ponawiam moje pytanie: Czy bonus -50% uaktywni się po wejściu na promenadę

Ban, bo nie, z tego co kojarzę, to nie pojawi się 
Ban, bo to super.. Dziękuję 

Ban, bo nie ma za co. Jak patrzę na te koraliki, to bym dodała połowę sklepu do koszyka! ♥
Ban, bo znowu energia mi się nie uzupełniła .. Uprzedzę pytanie: Tak karmiłam go

Ban, bo mi też się nie uzupełniła.
I widzę że innym też. To bug.
Ostatnio zmieniony przez spsr (28-09-2016 o 00h10)

Ban, bo nie dosć że szczęścia mi nie oddali, to jeszcze energii nie uzupełniło xd Wracamy do poprzedniego bugu xd

Ban, bo widać jeszcze nie do końca wszystko ogarnęli. Ale jako że niedawno była premiera to myślę, że jeszcze będzie kilka bugów. Trzeba to przeczekać ;p

Ban, bo jestem tego w pełni świadoma. Szczerze bym się zdziwiła jak by wszystko by działało bez zarzuceń xd
Dziękuję za zaproszenie 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 00h21)

Ban bo spoko. Poznałam cię po sygnaturce. XD

Ban, bo myślałam, że po włosach + oczach - ciąg dalszy kreowania na Dracona xd
Ewentualnie profilu xd
Poza tym praktycznie tu piszę to samo co tam xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 00h25)

Ban, bo racja, ale jakoś zbyt często nie czytałam co się dzieje na forum. Tylko czasem na bugi patrzę ;p

Ban, bo ja właściwie też tylko na bugi. Tak to nie wchodzę na forum.
Ja będę się powoli zbierać bo spanie mnie łamie i tak jak na moje standardy długo siedzę xd
Dobranoc 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 00h31)

Ban, bo dobrej nocy. I oby chowaniec też się wyspał XD

Ban, bo mojemu chowańcowi wreszcie szczęście wróciło <3 Niby o jeden mniej niż poprzednio, ale już nie będę narzekać :<
Ban, bo ja swojego wczoraj ewoluowałam i miałam 45 szczęścia... Jak spadło to popełnię mord. :")

Ban, bo lololol wchodzę sobie grzecznie bana walnąć a tu znów roznowy o eldce ;;;; Jakby tematu nie było.

Ban, bo dostałam bana na Eldce... serio? Za to, że zgłosiłam bug...Co za paranoja jakaś.. Nie ważne i tak zazwyczaj tam nie wchodzę xd
Mineo. Eldarya jest nową grą wiadomo, że przez jakiś czas mówi się o nowych rzeczach. Zwłaszcza, że jest tu sporo graczy.
Poza tym ten temat jest lekki, a wiesz niektórzy po pracy/szkole
Ostatnio zmieniony przez Nerra (28-09-2016 o 09h40)