Mi również, a właśnie Night wrócił z poszukiwań.. No nic. Trzeba czekać
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-01-2017 o 10h33)

Strony : 1 ... 39 40 41 42 43 ... 61
Mi również, a właśnie Night wrócił z poszukiwań.. No nic. Trzeba czekać
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-01-2017 o 10h33)

Tak sprawdzałam po kolei, to połowie krajom działa, połowie nie - francuska też przynajmniej u mnie nie trybi, więc może szybko naprawią.

Mam nadzieję, Kharanne! Piernik też mi właśnie wrócił.
Wam też nie działa Eldarya?
Tez, patrz posty wyzej xd Widocznie ciagle jeszcze cos tam robia albo serwer maja za slaby :v

Eeeh a właśnie przed tym "błędem" wysłałam kota do wora w nadziei że złapie jelenia i co wrócił klikam a tu sie nic nie dzieje potem mi wywala całą Elke eeeh jak pech to pech ;-;
Też nam nie działa @Curewhite.
Moze dzieki temu nie bedzie tak mulic :v O ile cos tam naprawiaja..

To teraz musimy czekać aż naprawią . Ciekawa jestem ile im to zajmie
Wybaczcie, ale szczerze powiedziawszy jeśli nie jest to jakaś sprawa nagła, typu coś się zepsuło, to mogli przynajmniej dać znać, że gra będzie modyfikowana... Wysłałyśmy chowańce, a tu teraz takie coś. -.-"
Setarah zgadzam się z tobą w 100% -_- mój chowaniec miał już wracać a tu takie coś -_-
Zgadzam się z wami. Choć mnie to w sumie obojętne, bo wysłałam swojego do Bożonarodzeniowego domu, czy tam rodziny... (mniejsza o nazwę).
Gorzej mają osoby, które wyruszyły na poszukiwanie z zamiarem znalezienia chowańca i w sumie można powiedzieć, że one najbardziej cierpią.

Angielska działa. Ja w sumie już nie poluje na chowanca ale wysłałam do fabryki zabawek. Ciekawe czemu nie działa : |
Teraz weszłam na Eldarye i już działa
A mój mały Sabali Soteh z szczęściem +12 zdołał przez końcówkę eventu zdobyć takie szmatki:niby nic specjalnego, ale i tak jestem z niego dumna x'''D
Ostatnio zmieniony przez Iremi (04-01-2017 o 21h14)
Zamarznięte body zawsze spoko XD
Kto doda do znaj? Mój nick to Kanapkaczus.
Jak ktoś szuka jaj to ja mam Pinigina i Okanyę, a aktualnie szukam Danalasma, ale wiele z tego nie będzie XD
Ech, i nie zdobędę chyba jednak Danalasma. Ostatnia wyprawa i jak na złość nie chce dać się złapać, wrr.
No i się skończyło. Na prawdę ten event uważam za udany, dużo bardziej niż halloween, chociaż już w trochę mnie denerwowała sytuacja na targu przez to promo na znajdowanie przedmiotów z wypraw, bo nic nie można sprzedać xD i teraz po evencie również słabo będzie , ale za to przedmioty do sakiewek będą pożądane 
Ale wishliste mam pustą, chowańce odhaczone, a nawet został mi jeden potek z energią 
Mi jeszcze na odchodne Danalasm pokazał się 6 czy 7 raz i zwiał, no nie ma siły na takiego...
No, ale może od kogoś odkupię, dziewczyny, nie macie może dwóch, coby mi opchnac jednego za jakiś czas? Albo za złote monety, whatever. Zobaczymy. Ale ogólnie mam parę fajnych rzeczy z eventu, no i Shivę łapnęłam pod koniec. Nie mój kolor, bo czerwona, ale no, jednak ♥.
Przez caly event nie moglam zlapac artemis, tylko przez ostatnie 3 dni eventu na nie powpadalam. Jedyne czego zaluje to to, ze nie wpadlam na tatuaz yeti ;-;
Ostatnio zmieniony przez Mineo (06-01-2017 o 10h20)

Niestety Mineo, zerknęłam do inwentarza, ale nie mam, a tak to bym Ci sprzedała ;<
Danalasma nie mam, ale ogółem jestem zadowolona z łupów ;D
Ja Yeti też nie znalazłem, kupiłem :c.
Mineo,
którego koloru dokładnie potrzebujesz? Może pomogę, bo Kaibaek naznosił tego trochę.
Ma ktoś może na zbyciu szare włosy Tilda?
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (06-01-2017 o 16h20)
Ja też mam tautarze yeti ,które mi się nie podobają w kilku kolorach.I mój chowaniec mimo powiększonego łupu nawet przynęty do jelonka nie znalazł.Jak ktoś go ma i chcę go sprzedać to byłoby mi niezmiernie miło.Tylko musiałaby zbierać manę.
Misa,takie może?Link do zewnętrznego obrazka
Bo raczej mi się te nie przydadzą ;p
Czy o który odcień ci chodzi xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (06-01-2017 o 19h38)