Ban, bo ja pewnie umrę jak będę miała z tymi dziołchami tańczyć, ale wczoraj oglądałam jak 6 osób z przeciwnej klasy ćwiczyło układ na Rambita i też chcę tańczyć!!!

Strony : 1 ... 86 87 88 89 90 ... 200
Ban, bo ja pewnie umrę jak będę miała z tymi dziołchami tańczyć, ale wczoraj oglądałam jak 6 osób z przeciwnej klasy ćwiczyło układ na Rambita i też chcę tańczyć!!!

Ban, bo ja zawsze tańczę jak sprzątam i nikogo w domu nie ma xD

Ban, bo aigoo, chcę znaleźć tekst do Save me, ale mi jak na złość się strona nie ładuje.

Ban, bo aspołeczność I know that feel bro -_-
Właśnie kończę zmywać naczynia 
Co do tańca, to strasznie chciałabym ogarnąć, chociaż jedną choreografię guilty Hearts, którego członkiem jest właśnie Melochin z mojego zestawu, bo niektóre są boskie, jak np ten z Tengaku <3

Ban, bo chcieć tu móc, zaczynamy dziś obie? xD

Ban, bo to naprawdę nie głupia propozycja Zioło. Szczególnie, że kompletnie nie mam nic ciekawszego do roboty, a i jestem całkiem sama w domu, więc jak chcę to mogę podensić nawet w samej bieliżnie XD
Wezmę sobie coś głupio uroczego na pierwszy ogień, to przynajmniej się pośmieję i nie będę się tak bardzo wściekać jak nie będzie mi na początku wychodzić XD

Ban, bo ja mam większy problem - wszyscy w domu. xD Ale, kurczaki, nie po to rozplanowałam ułożenie mebli w taki sposób, aby po środku było miejsce, żeby teraz z niego nie korzystać!!

Ban, bo u mnie zawsze ktoś siedzi popołudniami, a że z bratem skończyliśmy szkołę to i tak musimy siedzieć w jednym pokoju i nie chce przy nim tańczyć xD

Ban, bo zaraz zrobię naleśniki z bitą śmietaną XD mniam <3
Minełoś, fajny zestaw 
W sygnaturcę na pewno miało być napisanę "miękkim" a nie "delikatnym", " wrażliwym" lub "kruchym", bo choć nie jest to błąd to soft częściej odnosi się do struktury, niż do ludzi 

Ban, bo pewnie to gdzieś znalazła, więc to nie jej wina. XD

Ban, bo może struktury lubią być miękkie, delikatne itd hehehe :V

Ban za nowy zestaw, Mineo.
Ban, bo cześć.
Jestem tutaj od dziewiątej rano, ale nie chciało mi się wcześniej pisać, bo jestem leniem.
I słucham sobie kolęd.
Fajne są.
Co z tego, że w maju?
Ban, bo pomylić się to nie grzech Zioło więc nie mam na celu wskazywać winy XDDDDDD
ACH CI INTERNETOWI POECI XDDDDDDDDD
Tylko jestem czepliwa kiedy coś mi nie pasuje w j ang 
Oczywiście, każdy ma prawo nosić sygnaturkę jaką chcę, jednak mam w głowie z 7 bardziej poprawnych stylistycznie wersji tego tekstu XDDDDDD
Likoś taka upierdliwa ^^
Wracając do kwestii istotnych 
Naleśniki wyszły boskie, mniam :>
Ostatnio zmieniony przez Likoris (14-05-2016 o 21h56)

Ban, bo Pine level expert lenistwa, taka prawda.
Ban, bo zawsze też mógł się zaczaić Ananas na moment, gdy będzie trochę ludziów xD
Ban, bo znowu mam burdel w kuchni -_-
Hej Set i Pin :3

Ban, bo witam Likoris.
Ktoś ogląda Eurowizję?
Ban, bo to, że jestem ekspertem lenistwa, chyba już od dawna jest wiadome... x''D
Ino ćeć, Likooooś!
I ja nie oglądam, nie lubię. 
Ban, bo hah, nikt tego tak dobitnie nie stwierdził Pine.
Ban, bo przypomniałaś mi Setciu, więc właśnie przełączyłam :3

Ban, bo w temacie Eurowizji mam tak samo jak Ananas *H5*
Cały dzień miałam na zrobienie pracy domowej, a zrobiłam tylko jedną kartkę z trzech x"D
Ban, bo cóż... Musiałabym siedzieć koło taty i ciągle wysłuchiwać jego monologów/uwag/mlaskania przy jedzeniu jabłka, więc raczej jak zwykle podziękuję. X'D Mam dodatkowy powód. xD
Inna już sprawa, że muzycznie też zazwyczaj mi nie podchodzi. xD
*Przybija piątkę z Jylonem*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-05-2016 o 22h20)
Ban, bo mnie po czasie pewnie niektóre piosenki się spodobają, jak zawsze. Ale tak na tą chwile to jest średnio.
Ban, bo zawszę jest tylko jedna piosenka, która mi się podoba, a i tak oglądam dla śmiechu.
Nie ma to jak trafić na Litwę i pomyśleć "co to za homoś?" XD
Matko jak ona wyję, choć piosenka fajna.