Ban, bo na spotify są czytane bajki dla dzieci po angielsku, warto posłuchać. xD

Strony : 1 ... 74 75 76 77 78 ... 200
Ban, bo na spotify są czytane bajki dla dzieci po angielsku, warto posłuchać. xD

Ban, bo obczaję jeszcze jakieś filmiki! Najbardziej nie potrafię w odgrywanie roli. Co to będzie, co to będzie...!

Ban, bo pójdzie dobrze!
Ja na pierwszy rzut miałam panikę na maturze, ale poszło! A i staraj się nie dopuścić do przerw i chwil ciszy, to nie pomaga 
Ban, bo w takim razie będę wydawała z siebie dużo "eeeeemm'' i "hmmmmm let me think" xD

Ban, bo może nie tylko to xd Spróbuj parafrazować co już powiedziałaś, dodając coś nowego itd 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (07-05-2016 o 11h51)
Ban, bo rozumiem :)) Postaram się!
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-05-2016 o 11h55)

Ban, bo nigdy nie wiesz, jaki będzie klucz, więc wiesz 
Ban, bo powinnam brać przykład z brata. Nie panikuje, a ma dzisiaj z niemieckiego xD.

Ban, bo to się tak łatwo mówi, a w praktyce nie da rady..
Ban, bo wuuut, niemiecki? XD Twój brat mnie przeraża. XD

Ban, bo fajnie mu w ogòle, ma dzisiaj urodziny xD.

Ban, bo najlepszego dla brata xd też mu trafiło
A na niemiecki bym w życiu się nie pisała... xd
Ban, bo same here! A powodem tak naprawdę jest, to, że go nigdy nie miałam, a mój brat ma od 13 lat..

Ban, bo ja uczyłam się niezbyt długo tego języka i jakoś mi nie pasuje..
Ostatnio zmieniony przez Setarah (07-05-2016 o 12h07)
Ban, bo ja mam niemiecki od sześciu lat i nadal niewiele umiem. Jadę na zżynaniu z koleżanki i swoim talencie do szybkiego uczenia się (połączonym z szybkim zapominaniem XD).

Ban, bo jakieś życzenia na sprawdzian to wkuwałam z niemieckiego jak się pisze, a nie czyta, więc nope, nie chcę mieć z tym językiem większej styczności xd
Ban, bo ja się jeszcze 4 lata będę z nim zmagała... :') Ale pójdę na podstawę, więc będzie tak, jakby te 6 lat nie istniało. A przynajmniej taką mam nadzieję...

Ban, bo u mnie było tak z francuskim ;d

Ban, bo help mi, ktoś się mnie pyta o jakieś porady do styli.
Ja nie umim, ja nie wim co ja tu robim.
i wytłumaczy mi ktoś co trzeba zrobić, by za oknem była zima?
Zaraz nie wyczymię przy tej pogodzie? :v
Ban, bo musisz wyjechać na Grenlandię. I kto się ciebie pyta?

Ban, bo spokojnie Mineś odgrywanie roli jest łatwiejsze niż się wydaję, wystarczy, że powiesz to co faktycznie myślisz, a gdybyś jakimś cudem, a wątpię, że tak będzie nie zrozumiała/usłyszała pytania to gadaj do samego końca na temat :3
Zamiast yyyy hmmm, spróbuj
Please give me a moment, I have to think about it.
Albo
I'm really sorry but I have some problems with my ears so can you speak a little bit louder and repeat the last question.
Piękny długi kupywacz czasu mojego autorstwa. Pamiętaj, że za to też można zgarnąć punkty, więc jeżeli się zatniesz to na spokojnie kupuj czasu tyle aby starczyło ci go do powrotu na dobry tor 
Zmiażdżysz ich swoją angielszczyzną :3
Go go Mineś fight fight Mineś!!!

Ban, bo rozwaliłaś mnie Liko XDDD! Dostosuję się do Twoich porad 

Ban, bo chrzani mi się laptop (co jakiś czas ekran gaśnie, po czym wyświetla się komunikat, że komputer napotkał problem i trzeba go uruchomić ponownie), więc postanowiłam przywrócić system sprzed co najmniej tygodnia, bo wtedy wszystko było gut. (Kiedyś już tak "naprawiłam" lapka XD)
Tyle że teraz za każdym razem występuje błąd przywracania systemu, nieważne który punkt przywracania biorę D:
Ban, bo brawo, właśnie zepsułaś swój komputer! XD Mi się nie chce rozjaśnić ani ściemnić ekran. :')

Ban, bo Iremi też tak miałam kiedyś z lapkiem, okazało się, że odinstalowałam/dołączyłam cały system i trza było oddać go po rąsię informatyka XD
(Jeżeli chodzi o technologię to jestem zerem, a więc nie wiem czy to jest właśnie to ale problem brzmi podobnie)