Ban, bo już wysłany 
Rogaczu.. mój ubiór to w sumie granie na nerwach wielu osób.. Moja wychowawczyni może nic mi nie powie, ale widzę jak ja to wkurza. A o ojczulku dyrektorku już nie wspomnę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-05-2016 o 22h21)

Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 200
Ban, bo już wysłany 
Rogaczu.. mój ubiór to w sumie granie na nerwach wielu osób.. Moja wychowawczyni może nic mi nie powie, ale widzę jak ja to wkurza. A o ojczulku dyrektorku już nie wspomnę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-05-2016 o 22h21)

Ban, bo śliczna jest! 
Ban, bo ogólnie to kupiłam ją na cosplay Nill z DOGS. Spełniła swoją rolę i już jej nie potrzebuję xd

Ban, bo masz foto gotowego cosplay'u gdzieś? 
Ban, bo nie dotarło do mnie... Koleś zrobił sobie ze mną foto i jakoś nie pomyślał żeby mi wysłać zdjęcie xd
Poza tym i tak pewnie okropnie wyglądałam, bo chora byłam .. Prawie cały konwent przespałam xd ( Taa byłam na antybiotyku)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-05-2016 o 22h26)

Ban, bo może było suche, Pine, ale jednak śmieszne :vaksolotle i herbatka zawsze spoko
nie mam co robić
Ban, bo ja dopiero zajarzyłam o co chodzi z tym obrazkiem xd
Eee dobra idę jeszcze przypomnieć sobie co nie co xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-05-2016 o 22h29)

Ban, bo to trzeba dopiero być upartym, by mimo choroby i tak przyleźć! xD Powodzenia, Niro~
Ojeju, jakie urocze, Jylonie. Kcę takiego zwierza posadzić u siebie na biurku! uwu
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (04-05-2016 o 22h30)
Ban, bo ładnie to wygląda Jelonie!
Ban, bo a no co ? Kasa miała mi przepaść? Poza tym myślałam, że antybiotyki będą słabe(jak zawsze), ale zapomniałam iż zmieniłam lekarkę, która najwyraźniej dowiedziała się, że mój organizm potrzebuje końskiej dawki xd No i mnie rozłożyło. Na szczęście ojciec Miku kazał w roomie się wszystkim zamknąć xd

Ban, bo aksolotle to życie.
Tylko hodowla jest za skomplikowana, to nie dla mnie ;w;
Ban, bo *ziewa* ja bym nie poszła, gdybym była rozłożona przez chorobę, toteż no. xD
I branoc. Idę spać. Znaczy się, położyć się, i udawać, że śpię, w rzeczywistości czytając albo jakąś książkę, albo mangę. Ażeby moja kochana rodzicielka się nie czepiała. xD
Ban, bo wiem co to znaczy grać na nerwach ubiorem. Jak ktoś obwiesza się pogańską biżuteriąto zna to uczucie.
Często ubierałam bluzkę, która też miała wiktoriańskie elementy (przez kolor kości słoniowej, koronkę i bufiastowate rękawki wyglądała jak do kościoła), a na niej lądował pentagram, klucz kacydeusza i krzyż celtycki. Przypominałam bardziej adepta alchemii, niż gimnazjalistę (czy ucznia szkoły średniej bo jeszcze mi nie przeszło). Nigdy nie zapomnę miny katechetki XD
Matko Nira arystokrata, chciałabym to zobaczyć o_O ^^

Ban, bo chyba o klucz kaduceusza chodzi? :v
Ban, bo Tia Jel ale wolałam napisać fonetycznie (tak jak ja przynajmniej to wymawiam) bo i tak 80% osób nie wie co to XD
Kupiłam go na pchlim targu, facio miał od groma takich przywieszek. Szkoda, że brak kasy mnie tak ograniczył :3

Ban, bo ciekawa jestem reakcji na tegoroczny strój xd
Może gdyby nie te dżinsy, ale nie mam czarnych portek poza rybaczkami, a one mi się już przejadły (że tak powiem xd)

Ban, bo ja kocham czarne jeansy i też właśnie w nich śmigam na egzaminy :3

Ban, bo ja granatowe, ale trzeba będzie się zapatrzyć w jakieś czarne xd

Ban, bo kupiłam nowe :3 specjalnie na maturę więc nie są jeszcze sprane, dzięki czemu ta czerń jest bardzo intensywna ^^
Nie chcę się chwalić ale mój spory tyłek wygląda w nich wybitnie XD
Jeszcze długi hipsterski sweter i mogę zostać profesorem XD

Ban, bo pozdro z szafy w której są dwie pary spodni na rok.
Jelon taki biedak :v
Liczba postów taka idealna .3.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-05-2016 o 00h12)
Ban, bo mam podobnie, choć nie jest tak biednie jak u CB Jel. Mam dwie pary jeansów i legginsy sztuk jeden. Tyle, że nie znajdziesz u mnie nawet jednej spódnicy czy kiecki więc to chyba jednak oznacza bidę.
Bida taka nie łaskawa XD
Trzeba będzie wybyć do lumpa i poszperać ^^

Ban, bo jeszcze mam dresy na wf, czlu mamy podobne, Likoś.
Istne bogactwo xD
"Jak obczajać outfity będąc biedakiem cebulakiem" - nowa książka autorstwa jelona.
Wkrótce w wybranych księgarniach i salonach Empik.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-05-2016 o 00h32)
Ban, bo normalnie burżujstwo Jel XD
Kupowałabymbyła Rogaty poradnik gdyby ni brak funduszy (√°_°)√ Bez pieniędzy nawet bidnym być ni można √(°^°√)
Jestem chyba jedyną osobą, która sypią w jeansowej koszuli -_- Jest ogromna, sięga mi do kolan XD

Ban, bo ja portki, w sensie te rybaczki czarne mam dzięki siostrze, która przywozi cały wór, z którego połowa rzeczy jest albo do sprzedania, albo do wywalenia, a nie wielka ilość z nich ( czyli głównie spodnie) idzie do szafy mojej lub Ness ( czyli siostry xd). Także jak bym miała pominąć te dane przez siostrę wychodzi, że też mam tylko dwie pary xd
Za barak spójności w mojej wypowiedzi - Przepraszam... Nie ogarnęłam się jeszcze xd

Ban, bo trza wstać i się ubrać 
Dwie pary spodni to chyba magiczna ilość XD