Ban, bo ejejej, co ja tam robię? XD

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 200
Ban, bo ejejej, co ja tam robię? XD

Ban, bo nasz lider - głowny wokal bardzo cię lubi xDDD.
Jego wokal pod koniec <3
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (19-04-2016 o 17h40)

Ban, bo wygląda pięknie.
RZale Ananasa na właśnie obejrzane anime:
Ban, bo postanowiłam wreszcie skończyć pierwszą serię Tokyo Ghoul. A jako, że skończyłam pierwszą serię, która nawet mi się spodobała, (Okej, tylko fragmenty z tym kolesiem, co chciał zeżreć Kanekiego... XD Bardzo mnie to śmieszyło. No i jeszcze tortury głównego bohatera były spoko, lubię, gdy animowane kolesie wrzeszczą. XD) postanowiłam też od razu skończyć drugą. Moja mina na końcu? Taka: ;w; Zawiodłam się! XD Chciałam popatrzeć na animowane wnętrzności, bitewki, i dużo przeżyć wewnętrznych. (Okej, tak naprawdę to chciałam jeszcze chociaż troszkę wyskoków tego... No, tego kolesia, co chciał dopaść tego głównego bohatera, nie liczyłam na zbyt wiele. XD) No a do tego umarł koleś, którego włosy można uznać za blond! ;w; Toż to zbrodnia! ;w; Jedyne, co można uznać, że mi się spodobało, to to, że Kaneki przefarbował włosy. xD Ale za to zmienił się w jeszcze bardziej typowego bohatera animu. Ja taaaak lubię paczać w anime na facetów z pierwiastkiem ciotowatości, chlip! ;w; *Idzie do emo kącika czytać książkę, bo ma uraz do anime. Trza było nie przerywać serii z listy od Likosia w połowie, bo się przypomniało anime zasłyszane gdzieśtam. ;w;*
Brawo, post stamtąd, gdzie kręgosłup kończy swoją szlachetną nazwę, każdy kto to przeczytał, zmarnował cenną minutę swojego życia! (y)
Ban, bo jeśli chcesz swteirdzić, że TG to dobre anime NIGDY nie oglądaj drugiego sezonu.

Ban, bo TG powinno zostać na samej mandze ._.
Animu to zuo
Ban, bo to nie jest jakoś szczególnie bardzo dobre anime, ale fajnie się oglądało. xD Pierwszy sezon był nawet śmieszny. Ale za to drugi... MEEEH. XD Początek i środek jeszcze ujdą, ale za to zakończenie to zUo. A jeszcze trzeci sezon w tym roku ma wyjść. xD
Kurcza, właśnie. Zaspojlerowałam sobie mangę tym animu, a chciałam się kiedyśtam za nią zabrać... A, poczeka, aż zapomnę, co było w animowanej wersji. XD
Ban, bo ja już nawet nie pamiętam kim był ten blondyn xD

Ban, bo ten uczuć, kiedy przeczytałaś 143 rozdziały Tokjo Żula, a w nagrodę dostajesz 12 odcinkowego animca. Na łeb upadli czy co? Drugi sezon nawet uwagi nie warty. Kurde no e.e
Okej, który blondyn? x'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-04-2016 o 17h51)
Baan, bo Ananasie plis daj odp w spoiler xD

Ban, bo
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-04-2016 o 17h56)
Ban, bo o Hide chodziło? :vvv
Ban, bo maknae help, znasz jakieś proste układy, których nawet taki laik jak ja mógłby się nauczyć?

Ban, bo no, Jylonie. A ja, durna, cały czas czekałam, że go pokażą na dłużej niżeli jedna króciutka scenka na sześć odcinków, ciekawa byłam jego wątku. ;w; I nawet nie raczyli wytłumaczyć, co mu się właściwie stało, nosz! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-04-2016 o 18h01)
Ban, bo 4Minute Watcha Doin'n Today, Hate, Orange Caramel - Catallena, My Copytat i AOA Cream - I'm Jelly Baby są proste. Na jeden schodziły mi średnio 4h nauki.
Chyba,że hcesz mękskie, to też coś znajdę xD
Np. Madtown - New Wold (bez końcowej partii Daewona), BTS - I Need You, War of Hormone lub GOT7 - Just Right, A
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (19-04-2016 o 18h03)

Ban, bo zerknij na Who you Krula i powiedz mi czy tam jest coś trudnego. XDD

Ban, bo Pine matko ile spoilerków odnośnie TG XD
Mieli zbyt mały budżet aby rozwinąć to o kolejne odcinki i jakby było mało to chciali zdecydowanie zmieścić za dużo w zbyt małej ilości czasu 
Nie zbrukałam swojego majestatu 2 serią bo wiedziałam jak to będzie wyglądało widząc pierwszą ^^
Pod koniec pierwszem miałam poczucie, że stracili kontrolę nad serią, choć i tak mi się podobało ale bez mangi to się daleko z tym nie zajedzie :3

Ban, bo Zioło, Pick Me Up jest komicznie proste!

Ban, bo Pick me up za bardzo boli mnie w uszy, żeby spróbować tego słuchać milion razy...

Ban, bo zrozumiałam, że spartaczyli robotę na początku pierwszego sezonu.
Mogli po prostu tego nie robić.
A później znajdujesz komentarze tybu "TG animu jest lepsze od mango" i idziesz do kąta z płaczem, jedząc nachosy.
Ban, bo w Who You na początku i na końcu było kilka trudnych ruchów, ale da się to panować.
ME GUSTAS TU MIMO WSZYSTKO JEST ŁATWE

Ban, bo nie lubię gbandów!! Jeszcze niektóre piosenki bez teledysków zniosę, ale NIEKTÓRE.

Ban, bo co tam spojlery, animu w drugiej serii jest beznadziejne, więc tam... XD
Miałam też nie oglądać drugiej serii, ale widzisz... Tak wyszło, za bardzo liczyłam na jakiś wyskok tego fioletowowłosego. XD
Chociaż w sumie słabo się orientowałam, o co chodzi. XDD Za bardzo ścisnęli, oj, za bardzo! X'D
Muszę się kiedyś zapoznać z mangą. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-04-2016 o 18h13)
Ban, bo Zioło, pozostaje Ci Sorry Sorry - Suju. Połamania nóg ];->

Ban, bo zapłakałam, ten tancerz w pomarańczowej czapeczce ma za dużo gracji. XD

Ban, bo spróbuj partii Bufa w New World xD