Ban, bo raczej tak. XDD Nie mam pomysłu na stylkę na mf. '-'

Strony : 1 ... 152 153 154 155 156 ... 200
Ban, bo raczej tak. XDD Nie mam pomysłu na stylkę na mf. '-'

Ban, bo same here! Dlatego ciągle ubieram na miss te same ciuchy xD

Ban, bo postanowiłam złożyć życzenia urodzinowe mojej nauczycielce od polskiego. Okazało się, że nawet jej syn zapomniał. W sumie to chyba mu przypomnę.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (14-06-2016 o 16h21)
Ban, bo siostra nie wstawiła ziemniaków i obiad będzie godzinę później, supi, uduszę ją. 

Ban, bo przemyśl swoją decyzję. Nie warto iść do więzienia. Lepiej wywieź ją gdzieś daleko i dopiero wtedy działaj. Jest mniejsze ryzyko że ktoś się dowie.
Ban, bo pssst Ziółko! Ja chcę pocztówkę! Mam taką ładną tablicę korkową nad biurkiem obok monitora i tam są wszystkie jakie dostałam i zostało miejsce tak idealnie dopasowane na jeszcze jedną! xD No i miłego wyjazdu przy okazji ♥ Dawno nie byłam nad morzem dłużej niż na 1 dzień xD
A poza tym to siemanko C:
Ban, bo w takim razie jak duża, skoro masz miejsce na jedną? xD Taka standardowa, nie? xD
Ogólnie to pewnie jakieś znajdę, w końcu jadę do Władysławowa, a już obiecałam kilku osobom, że wyślę, więc tobie też mogę. ^^

Ban, bo troszku większa niż standardowa, ale mega nie jest xD zapełnia mi całe miejsce od jednego gniazdka do drugiego i przestrzeń pomiędzy półką a biurkiem ahah xD
Ban, bo chodzi mi o wielkość pocztówki. XD
Eh, jestem taka niekoleżeńska... Znajoma z klasy chciała Shreka pożyczyć na jutro, bo ją nauczycielka prosiła, a ja jej kazałam pobrać. XD

Ban, bo GRATULOWAĆ MI! Posprzątałam zakładki XD

Ban, bo ahm XDDD wielkości jakiej chcesz, zawsze znajdę miejsce ♥
Brawo Likoś~
Ban, bo w takim razie daj adres na priv, zapiszę sobie w telefonie i nawet przypomnienie ustawię. XD

Ban, bo myślę że mogę oficjalnie umierać. Jutro od siódmej, do dwudziestej pierwszej mam wycieczkę. Ratunku.
Ban, bo dzień Ci zleci, ani nie zauważysz.
Ban, bo ćeć. Właśnie się obudziłam. xD
Ban, bo rozumiem, że od niedawna ananasy śpią w dzień xD?

Ban, bo ten moment kiedy czytasz mange horror-gore i wydzierając się na laptop "NIE!!! TYLKO MI GO NIE ZABIJAJ, TO JEDYNY CZŁEK, KTÓREGO LUBIĘ!!!" zdrapujesz przez przypadek literki "S i A" z napisu "SAMSUNG" XD
Pewnie ta postać zginie ale i tak best zombie story ever XDDDDD
Co porabiacie?
Ostatnio zmieniony przez Likoris (14-06-2016 o 23h46)

Ban, bo Minio - od czasu do czasu, ale od dawna. XD
Chciałabym zobaczyć tę scenę... XD Chociaż w sumie skąd ja to znam? W sumie to mi też zdarza się nazbyt emocjonanie reagować na sytuacje z mangi i animu... XD
Tak btw - Likoś, co to za manga?
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-06-2016 o 00h07)
Ban, bo ja sobie gram w Aure Kingdom ;; ale zmęczona już jestem
Ban, bo "Mahou Shoujo of The End"
Horror i bardzo duuuuużooooooo Gore :3
Kocham magiczne dziewczynki w uroczo-horrorowatej wersji <3
Dzięki temu przez przypadek wyszperałam dwa niesamowite dla mnie tytuły:
"Mahou Shoujo of The End" oraz "Mahou Shoujo Site"
Ten drugi kocham nawet bardziej <3
Aya taka kjuuutna

Ban, bo jaaa, skoro urocze dziewczynki połączone z gore i horrorem to chyba aż się za to kiedyś zabiorę! <3
Albo zaraz, bo poza słuchaniem piosenek śpiewanych przez Vocaloidy to właściwie nie mam nic do roboty. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-06-2016 o 00h34)
Ban, bo nie mam już pomysłu na tytuł :3 Muszę wyszperać jakąś mange lub manhwa!!!
Jakieś pomysły Ananasie? Czytałaś coś ostatnio?

Ban, bo ostatnio akurat mało mang czytałam, więc jakoś za bardzo nic nie polecę. xD
Mnh,i przeczytałam pierwszy rozdział Mahou Shoujo of the End. Takie wtf, chociaż dziewczynka - zombi (?) przeurocza. XD
Ban, bo wiem o co ci chodzi ale przeczytaj kawałek dalej XD to dopiero początek piekła XDDD To nie jest zombie, to magiczna dziewczynka, a zombie przyczłapią pyćkę później.
Choć oczywiście nie gwarantuję ci, że będzie w twoim guście ale mnie wciągnęło dopiero po 3-4 chapterach, więc jak nie masz co robić to wytrwaj choć tyle i powiedz co myślisz XDDDD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (15-06-2016 o 01h21)

Ban, bo czytam dalej i, szczerze mówiąc, całkiem nieźle się bawię. XD Sam pomysł jest taki dziwny... xD Dobrnęłam do fragmentu z tym zboczeńcem, a ponieważ zapomniałam, że już posmarowałam sobie gębę maścią na pryszcze, strzeliłam fejspalma. I teraz łapkę mam tłustą, a nie chce mi się iść do łazienki, by to zmyć! xD *Wiem, ta informacja zmieniła twoje życie!*
Ej, w każdym razie na razie całkiem fajnie się to czyta. Potem chyba coś więcej się wypowiem. xD
Meh, no i cóż - chyba muszę iść się zakopać pod kołdrę z książką, a komputer gdzieś odstawić. Mam dziwne przeczucie, że zaraz przyjdzie moja mama, a mój szósty zmysł tutaj mało kiedy się myli. XD Miłej nocki~!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-06-2016 o 02h21)