Ban, bo tak myślę właśnie. Poszperam za jakimś innym!
We are in noir

Strony : 1 ... 128 129 130 131 132 ... 200
Ban, bo tak myślę właśnie. Poszperam za jakimś innym!

Ban, bo bardzo zabawne Mine XD
Mineo napisał
Ban, bo co to za letni powiew...? A nie, to zestaw Liko!
Ostatnio zmieniony przez Likoris (01-06-2016 o 22h28)

Ban, bo Liko, weź mi wytłumacz jak avek ma się zmienić w pandę (wat?), a nie post edytujesz :vvv
Ban, bo jak ustawia się prawdziwe ludziki na awek to przy ustawianiu ciemniejszej gamy z oczu robią się dwie plamy i z człowieka wychodzi panda, a zedytowałam, bo dziewczyny się dogadały więc moja opinia była zbędna XDDD

Ban, bo Likosiu, uwielbiam zestaw. :3 (<333)
Dzisiaj rano napisałam, że zabawnie by było, gdyby dziecko się urodziło w Dzień Dziecka (tym samym w urodziny Marilyn Monroe) + że zrobiłam się jakoś dziwnie spokojna, ale cofnęło mi stronę i nie wysłałam. Hehe, kto od kilku miesięcy przewidywał, że padnie akurat na ten dzień? :D Trafiłam w sedno, a lekarz spudłował o pięć dni. :D
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo już załapałam tylko nie drugą część, bo tak jakoś nie jestem w temacie ;v
jutrzejszy dzień mnie boli ;;
a Skaja już zupełnie nie ogarniam
wracam do mojego emo kąta, tam będzie lepiej :v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (01-06-2016 o 22h48)
Bam, bo pjona Jeleń, mnie też. '-' Kartkówka z fizyki, ohoho...
A w piątek chyba nie idę. '-'

Ban, bo mnie ominął ten edit, ale i tak nie mogę myśleć o niczym innym. XD
Mam drugiego siostrzeńca Jelonku. <333
I chodziło z tą pandą o pytanie, czy awek nie za jasny? Nie zdążyłam zobaczyć, więc nic ni wim. (Przecież, że Skaju wypyta o wszystko. x'D)
Ostatnio zmieniony przez Skye (01-06-2016 o 22h55)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo myślałam, że ty masz dzidziusia i już wielkie oczy o.O

Ban, bo aha i wszystko jasne :v
Plz, Zioło, zamień się
ta kartkóweczka to pikuś z tym co mam
takie cudne combo, że padnę jeszcze przed lekcjami
już to widzę - martFy jelon leży na podłodze i wszyscy przechodzą na nim, nie zwracając na to najmniejszej uwagi. tak.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (01-06-2016 o 23h03)
Ban, bo moje siostry bardzo pragną wielkiej rodziny, więc możliwe, że dojdzie trzeci maluch w najbliższych latach. Ja przy takiej opcji pewnie najpierw bym chciała się dorobić milionów, życie na wypasie, wieczne podróże, dzieciak, który będzie mógł zobaczyć cały świat. xD Nie jestem materialistką, ale komuś, kto zostałby powierzony w moje ręce chciałabym wszystko zapewnić.
O, i chyba kiedyś pisałam, że nie wiem, czy chcę mieć dzieci. Za trudne wymogi. X'D I ślub najpierw, akurat to siedzi silnie w mojej podświadomości. Z kimś z kim naprawdę będę pewna, że chcę spędzić całe życie.
W ogóle coś załapałam? Czuję, że cała ja to jakiś lekki słodki deser latający w brzuchu. Uczuć siedzi we mnie.
Jelonku, na mięso się rzucą. Nie ufać ludziom.
I już graty za 20 000 posta. ^^
Ostatnio zmieniony przez Skye (01-06-2016 o 23h17)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo ja już wiem, że nie chcę mieć dzieci i, że człowiek z którym mogłabym spędzić całe życie po prostu nie istnieje ^^. Ogromnie dziękuję za komplement Skaju XD

ban bo ja mam gorzej z 2 powodów... po pierwsze mężczyzn z którymi chce spędzić życie jest zdecydowanie zbyt wielu a po drugie wszyscy nie wiedzą o moim istnieniu i są w wieku mojego taty XD
tak w ogóle to nie wiem o czym rozmawiacie bo przeczytałam tylko ostatni post ale i tak Fassbender na propsie XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (02-06-2016 o 00h04)

Ban, bo ja jeszcze niczego nie jestem pewna. Za młoda jestem, by mieć pewność odnośnie czegokolwiek. XD
Z drugiej strony jestem osobą wsiąkającą w podświadomość. Patrząc na wszystkie moje relacje trudno mi myśleć, że w jakimś sensie nie zmieniam ludzi. Lubię rozumieć sposoby patrzenia. Nie same opinie, ale powody.
Przykład mojego Kurta, którego mogłabym rozweselać i wyciągać z dołów całe życie.
Gdyby jeszcze żył, też byłby bliżej wieku ojca.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mam już dość tego pecha... Nie zdążyłam się nacieszyć nowym laptopem, a jak tylko wyszłam na dwór porządnie się wkurzyłam, a do tego wkurzyłam (przy okazji) siostrę ;/ I tak od środy, bo w końcu od niej się zaczęło...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-06-2016 o 00h21)

ban bo człowieka jest raczej trudno zmienić... z resztą każdy z każdym rozmawia w inny sposób więc w rzeczywistości nie wiesz jaka naprawdę jest dana osoba
życie Nerr... dzień bez złoszczenia się jest dniem straconym XD
Ostatnio zmieniony przez Yubin (02-06-2016 o 00h29)

Ban, bo wiem, tylko szkoda że odbiło się to na siostrze... Nie dość, że gorąco.. to ona jeszcze przy tym grillu musiała stać..
Nie wiem czemu, ale zaczynam tęsknić za starym laptopem..(ekran w tym nowym jest jakiś dziwny..)
Poza tym miał mi idiota wgrać 8, a wgrał 10...
Marudzę - wiem. Lepiej jak pójdę spać. Wątpię, aby później było lepiej, ale cóż gorzej CHYBA być nie może
Ostatnio zmieniony przez Nerra (02-06-2016 o 00h32)

Ban, bo ludzie się zmieniają całe życie, każda relacja nas czegoś uczy, wpływa na nasz charakter. Samo zakochanie sprawia, że ludzie są ślepi. Pierwsze dziecko potrafi mocno zmienić osobę. Nie sądzę, że na już, teraz narzucasz i to się dzieje. + Wszyscy inaczej reagujemy, nie ma jednej drogi i nie z każdym chcemy ją przechodzić. Zmiana miejsca, znajomych, reakcji ludzi na nas, dyskusje -- nasze zachowanie i poglądy także przechodzą metamorfozy. Relacje, w których ktoś na ogół wredny staje się miły i na odwrót. Sztuka też w jakiś sposób nas zmienia.
Eh, współczuję. :< Forum najlepszym miejscem na wyładowanie.
Znów się zbyt mocno rozpisałam, a powinnam spać.
Ten uczuć, gdy wiesz, że Twoje posty są za długie, ale i tak nie potrafisz poradzić, że noc jest przeciwko Tobie i sprzyja kolejnym słowom.
Ostatnio zmieniony przez Skye (02-06-2016 o 01h08)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo to prawda, że przy każdej osobie zachowujemy się odrobine inaczej ale nie musi to oznaczaś, że ta osoba nas nie zna, bo każda taka zmiana jest częścią nas.
Nie widzę powodu dla którego miałabym komukolwiek pokazywać całą moją osobę, tak samo jak niekoniecznie chcę widzieć wszystko u innych.
W przeciwieństwie do większości dziewczyn nie byłam skrzywdzona przez los nieszczęśliwie się zakochując więc może i jestem hipokrytą ale zbyt bezpiecznie czuję się w samotności i po prostu nie mam ochoty kogoś znosić 24h na dobe!!!
Jestem pewna, że nie będę posiadać dzieci, gdyż zaledwie dopuszczenie takiej myśli wywołuję u mnie obrzydzenie, to tak trochę jak gdybym cierpiała na depresję poporodową, jeszcze przed porodem XDDDDDDDDDDDD

Ban, bo za dużo NCIS się naoglądałam, jakieś zbrodnie mi się śniły, obcinanie kończyn i mycie trupów.

Ban, bo śmiechłam.. Kuzyn pojechał do Szwecji nakręcić reklamę dla butów Adasia, ale w sumie z 4s go widać xD
I dzięki Skye xD

Ban, bo w końcu od kilku dni poszłam spać normalnie - bez żadnego godzinnego wiercenia się 

Ban, bo muszę zobaczyć tę reklamę!
Sis zrobiła supi zupę. :3

Ban, bo w sumie widać go na samym końcu, po prawej stronie xD Ale sobie pograł z tymi piłkarzami.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Mineo (02-06-2016 o 13h52)

Ban, bo ja lubię mięsko i na pewno go nie rzucę! '-'