Ban, bo czy po syropie wykrztuśnym powinien mi drętwieć język? xD Przeterminowany nie jest...

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 200
Ban, bo czy po syropie wykrztuśnym powinien mi drętwieć język? xD Przeterminowany nie jest...

Ban, bo ouh ouh, nie mam pojęcia czy powinien czy nie, soł~~
Nie bardzo się przydam w tej sprawie~xD
Ban, bo na szczęście u mnie religia jest fajna. xD Zapiszemy temat, trzy zdania, a potem do końca lekcji ksiUNc nam puszcza śmiechowe filmiki z jutuba albo nagrywane na zebraniach strzelców. XDD A na koniec roku zawsze wszyscy za wyjątkiem osób, które mu zalazły za skórę, mają piątki. XDDDD Hyhy.
Teoretycznie nie, chociaż z lekami nie za bardzo coś mi wiadomo. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-04-2016 o 20h59)
Ban, bo chyba nie powinien mi się wydaje, Zioło.
Jelon, przybijam piąteczkę, ratujmy inne tematy, bo zaginą wśród k-popu 
Ban, bo możliwe, jeżeli jesteś osłabiona i jeżeli syrop zawiera kodeinę :3
Mi na religię zabronili uczęszczać XD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (14-04-2016 o 21h00)

Ban, bo dzięki, Likoś. Osłabiona jestem zdecydowanie, a co do kodeiny to doczytam. xD Ogólnie zdrętwiał tylko za pierwszym razem, teraz nic mi nie robi. xD

Ban, bo ja też na razie nie jestem gejpoperką! xD
Oh, a czemuż to, Likosiu? XD Rysowałaś pentagarmy na tablicy wrzeszcząc ave satan czy co? XD
Ban, bo uh, muszę jeszcze odrobić historię.. ;-;
Ban, bo kminię, czy dziś też powinnam wziąć gripex. Już przez kilka dni z rzędu brałam, może nie będę przesadzać i nafaszeruję się witaminą C oraz syropem...

Ban, bo biedne Zioło. :c Ja mam na szczęście albo i nie tylko katar. ;0
Ostatnio zmieniony przez Momencik (14-04-2016 o 21h08)
Ban, bo Pine prawie zgadłaś -_-
Pentagram noszę na szyi razem z krzyżem celtyckim 
Ave SZAJTAN NIE KRZYCZAJTAN ale powiedzmy, że moję poglądy na pewne tematy były inne niż katehetki, co lekcję popadała ze mną w dyskusję, aż pod pretekstem, że nie pozwalam swoim zachowaniem na prowadzenie zajęć dostałam zakaz od dyrekcji na papierze XD
Jechało od niej kotem i spirytusem, a jakby tego było mało to nie umiała argumentować swoich przekonań, kolę to w moją osobę kiedy ktoś mówi, że tak jest bo tak jest. XD
Oj istny Szajtan ze mnie :3

Ban, bo Zioło, może faktycznie tego gripexu nie bierz, jak się nie czujesz jakoś mega źle itd.
Ban, bo też bym tego nie brała. Co za dużo, to niezdrowo.

Ban, bo leki mogą mieć odwrotny skutek do zamierzonego i jeszcze bardziej osłabić już nadszarpnięty organizm :3
Witamina C to dobry pomysł bo jest to jednyna witamina, którą organizm bardzo szybko wykorzystuję więc niesposób ją przedawkować 
Lepiej wypij coś ciepłego i odpuść gripex :3

Ban, bo Likoś, mylisz się trochę. W za dużej ilości daje pewne efekty niepożądane. W sensie wit. C.
Ban, bo aż mi się przypomniał pewien odcinek Szpitala, który widziałam... Loszka podchodzi do ojca machając pudełkiem leków i krzycząc, że wszystko połknęła, tamten woła lekarza, a tu się okazuje, że to witamina C. XD

Ban, bo Zioło, zadzwoń do mnie za 5 minut xD!

Ban, bo biegnę uczesać włosy! xD
Chyba muszę lapka wyłączyć, podejrzanie się zagrzał...

Ban, bo aww.. Ziołe świetny zestaw *-* ♥♥♥
Ban, bo uwielbiam tabletki rozpuszczalne... To jak H2O wystarczy kropla. XD

Ban, bo nie powiedziałam Setciu, że nie ma skutków nieporządanych bo takowe i są jak praktycznie we wszystkim, jednak podczas choroby, zapotrzebowanie organizmu na tą witaminę potrafi być bardzo duże, choć to już jest kwestią indywidualną każdego człowieka lub raczej jego organizmu :3
Kiedyś miałam schizę, że zachoruję na szkorbut XD
Ostatnio zmieniony przez Likoris (14-04-2016 o 21h35)

Ban, bo widzę jakąś rozmówkę na temat lekarstw. xD
Ban, bo widzisz są lekarstwa jestem ja XD

Ban, bo okazało się, że nie ma witaminy C, więc wypiłam magnez, potas i witaminy z grupy B! xD

Ban, bo to jakiś dziwny przypadek, bo wszyscy teraz mówią o lekarstwach i witaminach, a ja dziś w szkole miałam właśnie przedstawienie o zdrowiu.. xddd
Ostatnio zmieniony przez Momencik (14-04-2016 o 21h37)