Ciekawe, kupiłabym je. Lubię kfiatki. xDDDD 10/10

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 13
Ciekawe, kupiłabym je. Lubię kfiatki. xDDDD 10/10

Gorsecik bardzo ładny i byłby przydatny, gdyby nie to, że w stylizacjach wypada tak jakoś płasko (zwłaszcza w kolorze czarnym, nad czym ubolewam całym serduchem...) Taki troszkę zmarnowany potencjał całkiem fajnego ciuszka.
6/10
Body Zonya?
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (15-05-2016 o 13h51)

Jest ciekawe, ale trudno wykorzystać je w innych niż steampunkowych stylizacjach. Jednak bardzo lubię ten styl, więc daję 9.5/10
Żądło Skorpion?

Nie podoba mi się i uważam ten element za mało przydatny 1/10
to coś od pułkownika steam?

Jest fajne, tylko trochę dziwnie układa się na miss 8/10
butki:
Nawet ciekawe, ale... Nie do końca mi się podobają, nie wiem czemu. 3/10
Maska Josiane?
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (06-06-2016 o 15h35)

Lubię maski, choć ta jak dla mnie jest średnia. Poza tym nie ma czarno-srebrnej wersji kolorystycznej, więc raczej jej nie kupię 5/10
Rękawiczki Mikonya?![]()

Są ciekawe, ale przeszkadza mi trochę ułożenie palców lewej dłoni. Nie wygląda na zbyt naturalne. xD 6/10
Zła macocha? xD

Podoba mi się, choć nie wiem do czego mogłabym urzyć, ale pewnie coś by się wymyśliło .. 10/10
Sukienka Dalnain?![]()

Można nią zakryć rękę miss, ale... Nie podoba mi się ma falbana. 5/10
Koszulka Nekomimi?

Nie podoba mi się. Nawet ja bym takiej nie ubrała na siebie 0/10
Żakiet Catherine?![]()

Troche dziwny, ale od biedy może być,
nie mam go w szafie i nieprędko się on tam pojawi :< 5/10
Nowa urocza bielizna xd
Nie podoba mi się, za słodka, a poza tym. rzadko zakładam na miss tego typu bieliznę xd 1/10
Korona Królowa Alien![]()

Nie podoba mi się, nie kupiłabym go dla swojej miss. 0/10
Flaga Polska? xD

seriously... ?
Nie przydatna. Chyba, że do cosplayów... ale wątpię abym kiedykolwiek ją kupiła. Poza tym patriotka ze mnie żadna, więc z czystym sumieniem daję 0/10 xd
Sukienka Salf Moren?![]()
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-06-2016 o 20h54)

Ma świetny krój, ale wątpię, żebym ją kiedykolwiek kupiła.
Nie umiałabym jej do niczego wykorzystać. 8/10
Gwiazdki Mikonya?

Jak dla mnie nie przydatne. Może mają swój jakiś urok, ale na mnie on nie działa 3/10
Kapelusz QueenIsa?![]()

Fajny, nie wykorzystam, bo nie umiem, ale bardzo mi się podoba. Jednakże pierwszy stateczkowy kapelusz bardziej mi się podoba, ten wygląda bardziej jak taka zabawka dla dziecka do kąpieli, niż coś, w czym ludzie miesiącami pływali po oceanach...7/10
Pióropusz Indianka?![]()
Ostatnio zmieniony przez ellixp (09-06-2016 o 21h28)
Całkiem nie zły, ale nie sądzę abym kupiła. Nie przewiduję stylizacji z tym elementem 5/10
Skrzydła i Ogon Demon?![]()

Nie lubię ich, szczególnie ten ogon mnie nie powala. 1/10
Ramię Avinashi?

Całkiem nie zła, choć nie wiem do czego bym ją wykorzystała 5/10
Naszyjnik Furung?

Nie za bardzo, ale do czegos bym go użyła 6/10
Płaszczyk od zimowej gwiazdki, mam nadzieje, że takie rzeczy też tu można dawać...
Oczywiście, że można, Serowa. (:
Nie założyłabym tego płaszcza dla mojej miss, bo wyglądałaby okropnie przy moich zdolnościach twórczych. xD Jednak pomijając ten fakt, to prezentuje się całkiem nieźle. 8/10
Skrzydła z kuferków?

Podobają mi się, choć pewnie i tak ich nie użyje ponieważ nie mają czarno-srebrnej wersji kolorystycznej 4/10
Sukienka z licytacji
Sukienka Aurea Zima?

Podoba mi się ta sukienka, ale tylko w białej wersji kolorystycznej. W pozostałych przeszkadza mi kolor śnieżynek. xD 7/10