Ban, bo podejście 4 do pobierania Show time - życzcie mi powodzenia. :'D

Strony : 1 ... 97 98 99 100 101 ... 200
Ban, bo podejście 4 do pobierania Show time - życzcie mi powodzenia. :'D

Ban, bo jeszcze tego nie obejrzałaś? xD

Ban, bo milcz, maknae! Pierwszy odcinek już widziałam... XD

Ban, bo nowe misje. ;O Boru, wowow. Biere się za robienie.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jestem już na 122 została mi jedna do 123 xd

Ban, bo moje chyba jednak poczekają. x'D Ale jestem ciekawa, więc jak będzie chwila to od razu zrobię.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo mogę ci podać spis do 122/3 jak chcesz 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (24-02-2016 o 11h07)

Ban, bo a propos spisu, na bloga trzeba zrobić, a ja na 113 siedzę. XD

Ban, bo buuuu, mam za mało wyzwań.

Ban, bo śmiechłam. xD 9k, co to jest, mam już 13k. XD

Ban, bo mi się nigdy nie chce ich rzucać xD.

Ban, bo ja właśnie kiedyś specjalnie rzucałam przez kilka dni, a teraz same mi rzucają, bo jestem wiecznie on. XD

Ban, bo mi też bez przerwy rzuacajo, ale nie wystarczająco i tak :<

Ban, bo podoba mi się sposób w jaki nasze zestawy do siebie pasują, kkkk. <3

Ban, bo mi też, ale przez to, że miałam ten awatar często mam schizę, że to ja xD.

Ban, bo znowu nowy glan mnie oparł... i to w miejscu jeszcze świeżej rany ;-;

ban, bo serio, serio z tymi nowymi poziomami?! Akurat jak jestem na 120 i cieszę się, że to już koniec, oni musieli dodac nowe :`DDDD (marudzenie mode OFF).
btw. to eloszka, bo dawnośmy się nie widzieli
Ban, bo hej Steno.
Ja akurat kilka dni temu wbiłam na 121 i nie dali się mi nacieszyć najwyższym poziomem długo xD.

Ban, bo joł joł, Steniu! ;D
ban, bo yooo, Ananasie.! No widze, że u kogo jak u kogo, ale u Ciebie to zawsze można liczyć na Grumpy Cata XDDD płaczę z tej sygny. Rewelacyjna.
I po braniu się za meblowanie mieszkanka.
Ech...
Ostatnio zmieniony przez Steno (24-02-2016 o 16h42)
Ban, bo zaczynają mi się podobać lekcje przygotowujące do matury, nie muszę uczyć się już w domu za dużo na następny dzień xD.
...:"D
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-02-2016 o 16h42)

Ban, bo ja miałam za jakiś czas kupić mieszkanie, a teraz poszło to na dalszy plan xd

ban, bo nawet Cię nie poznałam Ner z tym nowym zestawem : OOO
u nas lekcje przygotowujące do matury polegały na tym, że wszystko robiliśmy sami i wychodziło kto nic nie robił przez całe liceum :`DD
Ban, bo miałam dzisiaj bilans i okazało się, że wciągu 3 lat... zmniejszyłam się o centymetr xD.
U mnie akurat to lekcje przyrody. Inni udają, że coś robią a drudzy na serio się uczą xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (24-02-2016 o 16h46)

Ban, bo Steniu, jak nie Grumpy Cat, to niby co? XD
A ja mam mieszkanko gdzieś. Zarówno to naszej miss, jak i swój prawdziwy pokoik. Baaaajzel, trza posprzątać, by się mama nie czepiała. xD
...Piszę jedną ręką w zatrważającym tempie. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-02-2016 o 16h50)