Ban, bo mogę się założyć, że Nerr jeszcze nie skończyła miniaturki. xD

Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 200
Ban, bo mogę się założyć, że Nerr jeszcze nie skończyła miniaturki. xD

Ban, bo owszem Majeranku. Jak ty mnie dobrze znasz xd
Jestem jakiejś 9 stron w plecy xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-02-2016 o 20h30)

Ban, bo ja tam nie wiem, może mi odpowie ;p cześć Zioło 
Edit: Aha, to rozumiem..
Ostatnio zmieniony przez Setarah (25-02-2016 o 20h31)
Ban, bo wybacz Seciu nie zauważyłam postu.
Majeranek ma rację, a na dodatek wytwarzam sobie dzisiaj problemy z ...no właśnie i dlatego wypadało by się ogarnąć xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-02-2016 o 20h34)

Ban, bo annyeong Set.
Lol, mój paznokieć ma taką dziwną fakturę od spodu. D:

Ban, bo nic się nie stało Nerra.
Nerkowiec <3
Ban, bo i tak po kąpieli mi lepiej, a co do miniaturki ... i tak nie mam ochoty jej pisać, więc poczekają jeszcze trochę
może jutro coś ruszy ^^ *NadziejaMatkąGłupich*

Ban, bo jak przyjdzie ten moment krytyczny, to się uda ogarnąć, wiadomka xd
Ban,bo dziś jest zły dzień 
Ban, bo ja wręcz uwielbiam działać pod presją, a że dałam sobie czas do poniedziałku, to pewnie całą sobotę i niedziele przesiedzę na pisaniu xd
Witaj Motionell:) . W zupełności się z tobą zgadzam
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-02-2016 o 20h40)

Ban, bo Nerr, ja chyba też sobie ograniczony czas, bo coś się wlekę z tym rozdziałem jak jakiś baran. ._.

Ban, bo ograniczyć czas to łatwo, ale dotrzymać tego terminu... to już ciężki orzech do zgryzienia xd *Sama przecież zawala swoje terminy xd*
tak btw. wzięłam drugą bitą śmietanę... ciekawe czy tym razem pomoże xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-02-2016 o 20h44)

Ban, bo cześć Moti! Jutro już piątek, tak na pociechę.
Ban, bo Nerr, jak sobie dałam czas do walentynek to w tydzień napisałam dwa rozdziały. x)

Ban, bo pogratulować w takim razie:) Ja dałam sobie czas do walentynek, a skończyłam I cześć pisać dzień po .Pewnie jak bym nie rozbiła trwało by to dłużej xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-02-2016 o 20h47)

Ban, bo muszę wysłać miss 14 razy coś zrobić ;x
Ban, bo w sumie wtedy miałam pomysł o czym pisać, teraz mam z tym problem. Musiałam doprowadzić do przylotu Kaia i Chena... XDDD W tej chwili męczę się z samym pomysłem na resztę ff.

Ban, bo ja pomysł mam, ale na środek. Tylko trzeba przez nudny początek przebrnąć. Reszta jest o wiele ciekawsza... ale po prostu nie mogę przebrnąć przez ten głupi początek ... zawsze mam w głowie jakieś zmiany ''na lepsze''.. i to właśnie przez to xd
Co do misji.. Te w dalszych poziomach nie źle nadszarpią budżet... Tyle dobrego, że buty od Minionka już miałam kupione xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-02-2016 o 20h58)

Ban, bo ja dziś dodawałam do koszyka to, co mi będzie potrzebne - wyszło ponad 33 tysiące MM, a do tego dojdą szkolenia. XD

Ban, bo ja już kupiłam owe rzeczy... tylko teraz chłopa zdobyć, a późnej czekać 5 dni - wizyty u psychologa xd

Ban, bo ja sobie pozbieram trochę hajsów, potem pójdzie szybciej..
Ban, bo ja aktualnie zwiedzam gabinet psychologa. XD Jeszcze 5 dni... W ogóle mam nadzieję, że nie przejdę misji do lata, bo wtedy mogę kupić te rzeczy na promocjach. >.<

Ban, bo ja chce mieć z głowy. Nie po to się męczyłam do 121 żeby teraz takie coś odstawiali xd Mieli, kiedy dodać te poziomy. Nie ma co xd

Ban, bo psycholog się najbardziej ciągnie...
Ban, bo na pewno specjalnie dali po promocjach, ale w sumie dziwne, że w środku tygodnia, a nie w piątek. Czyżby jutro było też coś innego...?