Ban, bo jak dla mnie to całkiem w sumie w porządku, skoro tak ważna jest u nich etykieta.
We are in noir

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 200
Ban, bo jak dla mnie to całkiem w sumie w porządku, skoro tak ważna jest u nich etykieta.

Ban, bo cóż, u nas też da się ustalić hierarchię wiekową bez takich dziwacznych wygibasów... XD

Ban, bo u nas to, coś innego
Jesteśmy bardziej luzakami, nie potrzebne nam wzroty do określania hierarchii. Chociaż nie znosze gdy osoba starsza o jakieś 5 lat ode mnie mówi bym zwracała się do niej po imieniu, chociaż wcale się nie znamy.

Ban, bo akurat tego też nie lubię. XD Ale no wiesz, chodzi mi o to, że bez problemu można ustalić, kto jest starszy. >.<

Ban, bo w sumie się da, ale... nie raz biorę osoby młodze za starsze i na odwrót. Tylko z bardziej dojrzałymi ludźmi tak się da bez problemów xD.

Ban, bo jeju, nie rozumiesz mnie! XD A ja nie wiem jak to wyjaśnić. >.<

Ban, bo wiem, mam ograniczoną wyobraźnię xD, wytłumacz mi gdy znajdziesz słowa.

Ban, bo pusto pusto =w=[
Lusiek miała dzisiaj urodziny takjakbyco
Ostatnio zmieniony przez nelumi (08-02-2016 o 23h19)
Ban, bo jeszcze przed chwilą ludzie byli, a się zmyli.
Tu du dum
Ban, bo tak często jest .3. Sama zapominam, że dopiero tu pisałam..
Ban, bo poprzestawiałam wszystkie meble w pokoju i czuję się padnięta. Na przyszłość zapamiętam, żeby nigdy ich nie dosuwać do samej ściany. 1/3 okna jest zakryta książkami z "witrażyku". xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan,bo w moim i mojego rodzeństwa też przydałoby się jakieś przemeblowanie~

Ban, bo dodatkowy plus, że możesz kogoś wykorzystać do przesuwania i sprzątania. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo wgl przypomniało mi się, że mamy już zakupioną farbę do ścian. Szalejemy, z niebieskiego w niebieski kolor!

Ban, bo puściłam piosenki 1D i jestem jedną wielką rozedrganą kupą emocji.
Nie da się przestań fangirlować.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (10-02-2016 o 14h52)

Ban, bo to tylko 4 lata jak wrócą na scenę, nanana~

Ban, bo w zasadzie idk, chodzi mi o taki fangirling do piosenek, poryczałam się przy teledysku do History. xD

Ban, bo ja nadal tego nie widziałam xD. W sumie i tak nie miałabym, co przeżywać, bo nie znam ich piosenek xD.

Ban, bo tam nie ma z piosenek za bardzo nic. XD Lepsze wytłumaczenie to to, że ich nie znasz. XD

Ban, bo orientuje się tylko, że w teledysku do History mają jakieś ważne fragmenty ze swojej kariery xD.

Ban, bo yup. xD X factor i takie tam. xD

Ban, bo mam ochotę na coś niezdrowego :<

Ban, bo yolo, poliż klamkę do drzwi! Jest na niej pełno bakterii, więc to chyba wystarczająco niezdrowe??

Ban, bo sprytnie, ale nie lubię jak coś ma metaliczny posmak!

Ban, bo możesz też polizać cudzą kurtkę.