Ban, bo witam nową forumowiczkę! 
*Bije brawo* W sumie ostatnio też z domu nie wychodziłam. xD Ferie rozleniwiają! xD
Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 200
Ban, bo witam nową forumowiczkę! 
*Bije brawo* W sumie ostatnio też z domu nie wychodziłam. xD Ferie rozleniwiają! xD
Ban, bo miałam dziś po raz pierwszy lekcję z nowym gościem od fizy, bo tydzień temu mnie nie było.
Nienawidzę dziada.
To jedna z tych niewielu sytuacji, w których ciężko mi się wyrazić nie łamiąc regulaminu, bo większość słów musiałabym zastąpić ciachnięciem.
Ban, bo woah, pan Wu w polskich kinach? Zbieram na bilety. XD

Ban, bo wow, Wu Yi Fan na dużym, polskim ekranie. Tylko czekać aż nagrają film... xD

Ban za bycie leniwym leniem, unnie! <3

Ban, za nazywanie mnie leniem, bo nie mam jak się usprawiedliwić. Wpisywanie kodów na telefonie zabiera tyyyle czasu.

Ban, bo luz, nabijam się z ciebie. x"D

Ban, bo wyjć, jak tak możesz nabijać się ze starszych

Ban, bo przypomniałaś mi Kyungsoo nieszanującego starszego i wyższego Chanyeola. XD

Ban, bo hm?? To Kyungsoo jest starszy.

Ban, bo wut, sprawdzałam w google??
A może napisałam tylko, że Chan jest wyższy... Czytałaś to, nie pamiętasz?

Ban, bo nie pamiętam... Lool.

Ban, bo już edytowałam. XD Ale w takim razie dziwne, że nikt inny tego nie zauważył. D:

Ban, bo padłam.... Chanyeol jest starszy od Kyungsoo... mój świat uległ zmianie xD.

Ban, bo jeżu, ty to genialna jesteś... XDD

Ban, bo to nie pasuje! Nope! Nadal wierzyć mi się nie chce xD

Ban, bo ja tam nie wierzę, że Xiumin jest najstarszy, to musi być spisek. >.<

Ban, bo fakt. A jeszcze trochę i do wojska będzie musiał iść.

Ban, bo nawet :) mi :) nie :) przypominaj :) o :) tym :)
Skończę wtedy 19 lat, czy on specjalnie przede mną ucieka??

Ban, bo nie lubię w Koreii tego, że gdy się urodzisz masz już rok. To takie ekstremalnie postarzające xD.

Ban, bo ja tego nie ogarniam w zasadzie. xD Od poczęcia im liczą? Po prostu dodają rok? Nie googlowałam tego nigdy. XD

Ban, bo yup, urodzisz się np. 1 stycznia i już masz roczek xD.

Ban, bo loool, jakie to bezsensowne... XD Ale dobra, może im tak wygodniej czy coś. xDD

Ban, bo najgorzej jak urodzisz się pod koniec grudnia. Miną dwa dni, a ty już masz dwa lata!

Ban, bo jeżu, mam dziwne wrażenie, że strasznie to sobie utrudnili. xD