Ban, bo byłam dzisiaj na basenie.

Strony : 1 ... 41 42 43 44 45 ... 200
Ban, bo byłam dzisiaj na basenie.

Ban, bo kwadrans bez bana.
Ban, bo mam dziwne wrażenie, że specjalnie czekałaś co do minuty. XD

Ban, bo właśnie pomyślałam o koniach

Ban, bo wyobraźnia niektórych ludzi jest naprawdę denna. *gapi się na miniopcio i zdycha*

Ban, bo jestem strasznie durna i głupia. Jak poszłam się myć to zrobiłam sobie makijaż kredką do oczu. Ale ten makijaż to nie był normalny tylko makijaż kościotrupa. Później zawołałam siostry i zadowolona je wystraszyłam. Tylko moja satysfakcja nie trwała długo, bo jak skończyłam się myć to makijaż nie zszedł. Najgorsze jest to, że jutro rano na 7:00 mam iść do lekarza na kontrolę.
Ban, bo nie, Zioło xD tak mi się tu weszło xD
Ban, bo też czasami tak mam, @Vanessa138

Ban, bo kwiczę, moja podopieczna chce sobie multi założyć i mi radośnie o tym powiedziała.

Ban, bo muszę iść do szkoły, chociaż mam ferie 

Ban, bo ciekawe co se lekarka pomyśli XD
Ostatnio zmieniony przez Vanessa138 (26-01-2016 o 20h28)
Ban, bo nudzi mi się

Ban, bo zawsze możesz napisać jakiegoś długiego i ciekawego bana, który sprowokuje kulturalną dyskusję. ._.

Ban, bo ja też mam ferie, ale nie muszę iść do szkoły.
Ban, bo mi kolega proponował, żebym się z nim w ferie do Anglii zabrała, heeeeeeeee?

Ban, jedź, zwiedzisz troszkę świata i się rozerwiesz. 
Ostatnio zmieniony przez Vanessa138 (26-01-2016 o 20h36)
Ban, bo zapomniałaś bana! Polecam opcję edytuj ;P
Ban, bo heh wiedziałam, że się ktoś kapnie. 
Ban, bo w pisaniu przeszkadza mi brat, który próbuje zamknąć komputer

Ban, bo sęk w tym, że po 1 za późno powiedział, po 2 nie stać mnie na bilety na samolot, po 3 rodzice mnie z nim nie puszczą. XD
Po 4... Lol, może chodzimy do tej samej klasy, ale specjalnie bym się nie zdziwiła, gdyby się okazał być psychopatycznym mordercą.

Ban, bo ja bym chętnie pojechała (poleciała) do Anglii, wbijam do Zioła i Ziołowego kolegi XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (26-01-2016 o 20h42)

Ban, bo Spsr, wbijamy mu do walizki? XD

Ban, bo spoko, może się zmieszczę. Duża ta walizka?

Ban, bo w sumie to nie wiem, ale ja do swojej się chyba jeszcze jakoś zmieszczę...

Ban, bo szalone pomysły zawsze spoko