Ban, bo za pierwszym razem też się przestraszyłam, ale potem zaczęłam kminić, czy ten żółw po prostu się nie poruszył lekko, a facio zaczął specjalnie trząść kamerą. XD

Strony : 1 ... 40 41 42 43 44 ... 200
Ban, bo za pierwszym razem też się przestraszyłam, ale potem zaczęłam kminić, czy ten żółw po prostu się nie poruszył lekko, a facio zaczął specjalnie trząść kamerą. XD

Ban, bo zobaczyłam dzisiaj, ile jeszcze muszę nauczyć się na sprawdzian z historii 

Ban, bo ja mam jutro kartkówkę z geo, ale mogę iść uczyć się w szczęściu - Kisu odpisał mi na instagramie.
Ten fejm
Autografy na lewo
Zdjęcia na prawo
Inna sprawa, że odpisuje każdej fance. XD

Ban, bo Kisu wszystkim odpisuje serdusiem na odwal się XD

Ban, bo hee? Ja widziałam najpierw milion "Dziękuję", a potem milion "Kocham cię" (w tym jedno do mnie ♥). XD Teraz tylko serduszkuje?

Ban, bo jak widział, że jesteś z Polski to pewnie pisał więcej, ale na Kpopowym wielu osobom tak odpisywał XD

Ban, bo prawdę mówiąc dziewczyny już się zastanawiały ilu osobom z innych krajów odpisał po polsku... XD

Ban, bo jak Niemki znowu zobaczą K-idola mówiącego do nich po polsku to serio się wkurzą *słynny koncert B1A4 xD*

Ban, bo obawiam się, że Polska jest zbyt supi. XD

Ban, bo Koreańce lubią cebulę XD (no i co, że ma fav group czyta foolish nie polish XD)

Ban, bo potrzebuję spamu Exaczami, inaczej Kisu zniszczy mi biaslistę swoim zachowaniem. XD

Ban, bo ja nie mam EXO w swej galerii, pytaj Mineło.

Ban, bo wowow, ludzie odświeżają wątki w SG. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo boru, za wcześnie wstałam i z nudów zaczęłam się udzielać na forum SF xD

Ban, bo mój żołądek wydaje dziwne dźwięki i tak mi głupio siedzieć, bo w klasie jest cicho xD.

Ban, bo właśnie skończyłam czytać nudną lekturę

Ban, bo nudy soł macz. ;_;
Ban, bo właśnie skończyłam rysować 

Ban, bo się wkurzyłam... Eh nie ma to jak się dowiedzieć, że trzeba będzie płacić za egzamin ;/
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-01-2016 o 13h01)

Ban, bo obudziłam się dzisiaj o 6:30

Ban, bo ja mam ferie, a musiałam wstać o 6:15 XD
Ban, bo ci nie zazdroszczę i też mam ferie 

Ban, bo coś czuję że stratny ten rok będzie ;/ Miałam sobie nową bluzę kupić ..Shit
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-01-2016 o 14h09)

Ban, bo nie byłam dzisiaj na zakupach

Ban, bo byłam dziś u fryzjera i ścięłam wszystko, co było podniszczone, czyli jakąś 1/3 włosów X"D Zamiast mieć włosy za cycki, mam takie ledwo za obojczyki x"D
#PowiedzŻegnajRozdwojonymKońcówkom