Ban, bo jeśli chodzi o facecików w stylistyce anime bądź mangi, to i owszem, uwielbiam. xD Nieraz zdarzało mi się oglądać jakieś anime głównie dla blondaska, który gdzieś tam się przewijał, Mi z Owari to żaden wyjątek. xD
Natomiast jeśli chodzi o facetów z krwi i kości, to blondyni nie za bardzo mi się podobają! XD
...Chyba, że mają loczki albo kręcone włosy! *U* Każdy śliczny/przystojny facet z loczkami bądź kręconymi włosami staje się jeszcze cudowniejszy! *q*
...Żem się rozpisała o moich upodobaniach odnośnie przedstawicieli płci męskiej. XD Wracając do tematu - a ja z vocaloidów i utauloidów najbardziej lubię Olivierka, męską wersję Yokune Ruko (O ile ktoś potrafi dobrze go nagrać w tym pokręconym programie. XD), też Namine Ritsu, Kagamine Rin i Len, a resztę to zależnie o weny i konkretnej piosenki. Jednak właśnie to najwięcej zależy właśnie od umiejętności i stylu twórcy piosenek. XD
*wyobraża sobie oślinioną Likoś* Haha, ja nigdy nie zakupuję płytek, ponieważ moje gusta muzyczne mogą się szybko zmieniać, więc aż tak emocjonalnie nie reaguję. XD
Mineło, minie, i będzie było mineło. 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-04-2016 o 23h06)