Ban, bo przed chwilą było, że zajmie to 1,5h, ale spadło do 30 min xD
o lol, teraz skoczyło do 55min przenoszenia.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (05-04-2016 o 22h00)
We are in noir

Strony : 1 ... 185 186 187 188 189 ... 200
Ban, bo przed chwilą było, że zajmie to 1,5h, ale spadło do 30 min xD
o lol, teraz skoczyło do 55min przenoszenia.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (05-04-2016 o 22h00)

Ban, bo cześć cześć!
Zdrówka Neluś i w miarę bezstresowego jutrzejszego dnia!
Ban, bo ino czeeeść, Seciuuu! ♥
Ban, bo witam Pine!
Wcześnie ogarnęłam, żeś napisała, ale spoko spoko ;D
Ban, bo czasem się człowiek zapatrzy na coś innego niźli forum czekające na drugiej zakładce, normalne. xD
BAN, BO ZWOLNIŁO MI PRAWIE 6GB, PO PRZENIESIENIU ZDJĘĆ NA KOMPUTER XDDD.

Ban, bo wowow, ile miejsca!
Ano, zdarza się Pine! Czekasz na SC?
Ban, bo oczywiście, że czekam!
Już się nie mogę doczekać tych cudowności! *U*
Minio, tożeś miała tych zdjęć... xD
Ban, bo meh, jak ktoś tu jeszcze jest, to miłej nocy. Moje oczy dłużej nie wytrzymają ekranu e-e
Ban bo dobrej nocy wszystkim, kolorowych snów o jednoroźcach, a ja wracam do molestowania Block B i UVERworld'u
Matko ja to mam rozrzut XD

Ban, bo też jeszcze nie śpię. Puściłam sobie pierwsze lepsze anime i wiśta wio, spanie jest nudne. Pośpię na niemieckim. XDD
Łoo, wreszcie zrobiłam się śpiąca! XD A już myślałam, że to jena z tych nocy, które mogę przesiedzieć i wcale tego nie odczuć. Okeeej, branoc tym, które jeszcze nie śpią! ♥
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-04-2016 o 03h35)
Ban, bo brrr, właśnie się obudziłam... :') Cóż, może jeszcze trochę uda mi się przekimać...

Ban, bo ja dzisiaj wstałam później. Co to za zmiana, Zioło xD?

Ban, bo usnęłam potem do 6.50, nie liczy się. XD Czasem się tak budzę i potem się kręcę z boku na bok.

Ban, bo misja pobrania krwi ukończona sukcesem i bez większych niespodzianek. Także tego jest sukces xd
Ban, bo wychodzę z nadzieją, że będzie mnie stać na przebicie ucha xd
*Nie orientuje się jaki jest koszt - Idzie w ciemno xd*
Edit: Przekłucie tanie, ale dzisiaj chyba nie przebije xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-04-2016 o 12h23)

ban, bo ja jak sobie przekuwałam uszy, dałam ledwo 40 zł, ale to było wieki temu jak jeszcze dinozaury chodziły po ziemi. No chyba, że planujesz jakieś bardziej skomplikowane przekłucie, Ner : O
a u mnie już tydzień trzymają siniaki po oddaniu krwi i nie planują szybko zejść. Mam wrażenie, że ludzie patrzą na mnie jak na narkomankę, kiedy jestem w koszulce : d
Ban, bo nie. Zwykłe, tyle że nie na płatku tylko na em.. no trochę wyżej xd . Z tego co się dowiedziałam zapłacę 25 zł za jeden kolczyk, wiec jest git. Za jakiś czas pójdę przekłuć drugiego
W prawdzie za dwa jest 50 zł, mówią, że nie starczy mi funduszyxd
Może jak bym na płatkach przebiła było by taniej, no ale... xd
Tak BTW. Myślałam, że jak w OUAT dodadzą Hadesa to zrobi się mamałyga, a tu proszę. Zgrabnie to połączyli 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (06-04-2016 o 13h35)

Ban, bo potrzebuję niekończącej się milki oreo... ;_;
Btw, mi się wydaje, że ja płaciłam 20 zł za oboje uszu, ale przebijałam w drugiej klasie podstawówki i u kosmetyczki, nie u piercera... xDD

Ban bo też chcę przekuć uszy ale to są plany w mojej głowie, powstały jakiś rok temu i dalej nie wprowadzono ich w życie więc ciort wie czy kiedykolwiek to zrobię 
Zioło znam twój ból T-T
Hejka t wg :3

ban, bo kurczę XD ja pierwsze dziurki robiłam u kosmetyczni, a pozostałe trzy już sama kolczykiem.
Ban, bo omg, milka oreo taka dobra. ♥
Ban, bo próbowałam dojść do biurka zrobić matmę, ale przyciąganie ziemskie jest dzisiaj za mocne.

Ban bo zdycham T-T

Ban, bo mi wszystkie dziurki pozarastały.