Ban, bo rysuję Marylin Monroe i na razie wygląda, jakby miała raka twarzy. xD
~
Strony : 1 ... 162 163 164 165 166 ... 200
Ban, bo rysuję Marylin Monroe i na razie wygląda, jakby miała raka twarzy. xD
Ban, bo powodzenia życzę 

Ban, bo z pewnością jest pięknaaa! XDD Pokaż ją później! 
Ban, bo wyrzuciłam ją do kosza. xDD
Weeeź, jej nos na zdjęciu wygląda normalnie, a jak się rysuje, to jak jakaś bulwa. >.< I te usta jak u kogoś niepełnosprawnego...
Znalazłam inne zdjęcie. Może teraz mi się uda. xD
Ban, bo powodzenia!
Aż nabrałam ochoty, by też porysować... XD
I dostałam od babci pięć dyszek! 
Ban, bo moja babcia też mi często pięć dych daje. ;D
Dobra, nie rysuję. Jutro to zrobię. xD
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (25-03-2016 o 17h58)
Ban, bo babcie są fajne! 
Okej, znalezienie dobrego zdjęcia do wzorowania się na nim niemal zawsze przekracza moje możliwości. XDD Co prawda mogę od nowa próbować walczyć z fanartem Lysandra z SyFa (Chino nie narysowała mu loczków, to ja to zrobię! XD), ale coś czuję, że jego włosy znowu mnie pokonają. Nie umiem cieniować białych. XDD
Ban, bo niedługo kupię sobie kolejną replikę katany <3

Ban, bo ciekawa jestem, czy zgarnę dyszkę za zaniesienie babci koszyczka na święcenie. XD

Ban, bo takiej to dobrze :-P
już mam dosyć tego wolnego

Ban, bo siostra pewnie pójdzie świecić koszyczek w galerii o ile bedzie otwarta xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (25-03-2016 o 20h19)

Ban, bo w sumie idk, nie pamiętam... Ale jak oblewam wodą dziadków to dostaję za to dyszkę. XD

Ban, bo ja bym nie poszła nawet jak by mi coś sypnęli ( choć nigdy wcześniej tego nie robi)

Ban, bo miałam złe sny, boję się znowu zasnąć xD.

Ban, bo zgubiłam Zeszycik. Znalazła go siu. q.q I miała duuuużo czasu, by go przejrzeć. q.q Mam nadzieję, że to, że ćwiczyłam w nim pisanie hiragany (I ołóweczkiem zapisałam w nim dużo, dużo stron samych ślicznych japońskich znaczków~) sprawiło, że Siusia nie dotarła do zUych tForów, które w min zapisałam. XDD Eh, powinnam już dawno je spalić. X''DDD
Ban, bo wbijam na bany. :V
Ban, bo nauka japońskiego pisma wydaje mi się być nieco samobójczą misją. x"D Ja nadal hangula nie skończyłam, a ma mniej znaków. XD

Ban, bo lubię uczyć się czegoś, czego nie muszę. XD Sama hiragana i katakana mają niedużo znaków, w sumie coś ponad 80 + znaki dodatkowe, potem, gdy ogarnę bardziej sam język, może się nauczę coś ponad tysiąc dziewięćset znaków kanji... Tjaa, troszkę szalone stwierdzenie, że się tego nauczę, ale jeśli będę codziennie po troszku, myślę, że w kilka - kilkanaście lat ogarnę. XD
A hangul ma tyle znaków, co nasz alfabet, więc rzeczywiście niedużo. Powodzenia! XD
Joł, Szarlotko.
Ban, bo jem babę wielkanocną i jestem coraz bardziej pewna, że zamieniam się w introwertyka. :V
Bycie ambiwertykiem jest spoko, nie muszę się zmieniać... ;_;
Ban, bo Szarlotko, jak jeszcze raz zobaczę, że piszesz dwa słowa w "napisz coś miłego" to dostaniesz ode mnie ostry opieprz i zgłoszę cię za spam. ._.

Ban, bo może po prostu okres dojrzewania, więc luzik, Szarlotko. XD
Lol Majerankek wyprzedził lol. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-03-2016 o 16h13)
Ban, bo przepraszam, nie myślę dzisiaj. I wczoraj też. Mam teraz taki czas, wybacz. ;-;
Nie wiem, Ananasie. Ale ja zaczynam nie lubić ludzi.
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (26-03-2016 o 16h14)
Ban, bo nie tylko ty. XDD Też mam czasem podobnie, soooł nie przejmuj się. XD
Ban, bo może to tylko przejściowe. ;p
Ban, bo lol, większość nastolatek tak ma, co w tym niezwykłego.