Ban, bo prawie skończyłam! 
~
Strony : 1 ... 160 161 162 163 164 ... 200
Ban, bo prawie skończyłam! 
Ban, bo co takiego skończyłaś Lottie ? 

Ban, bo prawie skończyłam rysowanie Audrey Hepburn.
Jak ją skończę, to zacznę rysować Marylin Monroe. ;p
Ban, bo rozumiem
Tak btw. przeszłam wszystkie nowe poziomy i mam iście piekielny ]:> spokój xd

Ban, bo chyba założę wątek na Miss Art, sporo już mam tych rysunków. 
Ban, bo z chęcią bym je zobaczyła 

Ban, bo jak skończę A.H. to wstawię. ;p
Ban, bo brawooo!
Żeby uniknąć gadaniny mojej mamy, powinnam grzecznie odłożyć komputer. I w sumie już mi się nie chce siedzieć. Ale skoro mama widziała, że siedzę na komputerze w momencie, w którym przyszła, i tak pewnie będę miała wykład o tym, że cały dzień siedzę na komputerze (Co jest wierutną bzdurą), więc wolałabym dostać ten opiernicz za coś, co byłoby bardziej powodem do opierniczu, więc mogłabym jeszcze posiedzieć na komputerze. Ale jeśli znowu źle obliczę czas wkroczenia mojej mamy do pokoju, dostanę podwójny opiernicz, i każe mi natychmiastowo odłożyć komputer, a ja z wrodzonej przekory pewnie jeszcze bardziej się do niego przyspawam, więc może lepiej rzeczywiście odłożyć komputer (ale za chwilkę), i zająć się rysowaniem? XDDDDD
Hahahahahah, już widzę minę pod tytułem Serio masz takie problemy? XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-03-2016 o 17h46)
Ban, bo Ananasie, jaka rozprawka. xD
Ban, bo jaka tró w dodatku! XD Fakt - pisana pół serio, pół dla beki, więc może troszkę za bardzo się rozpisałam. XDDD
Ban, bo spłakałam się, podobno jestem tutaj fejmem czy coś. XD

Ban, bo skończyłam! ;D
DONE!
Ban, bo Majeranku, ty fejmie! X'DDD
Jak zwykle śliczne, Szarlotko, chociaż prawie w ogóle nie widać cieniowania na twarzy.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (24-03-2016 o 17h59)
Ban, bo to przez światło. Poza tym na zdjęciu, na którym się wzorowałam było bardzo mało cieni. ;P
Ban, bo wow! Śliczniałkę! <3

Ban, bo dziękuję, Ziółko. ^^ <3
Db, mam już dużo prac, zakładam wątek na miss art, xD
Ban, bo jak już założysz, z pewnością zajrzę! 
A ja na razie stwierdziłam, że rzucam w pizdu mój obrazek przedstawiający Lyśka rysowany na komputerku... Przeproszę się z karteczką i ołóweczkiem. XD
Ban, bo podbiłam swój warsztat, prawie od miesiąca nikt nie zaglądał. XD

Ban, bo założyłam, proszę tam napisać coś o moich pracach (choćby złego XDDD). 
Ban, bo myślę, że konstruktywna krytyka jest najlepsza. 
Ban, bo ja się nie znam na rysunkach, ale dobrze, że ktoś napisał coś takiego. XD Btw śmiechłam, że to nie od nas komentarz był pierwszy. XD

Ban, bo co do tego "ziemniola" w wypowiedzi...
MÓWIŁAM, ŻE MAM BEZNADZIEJNE ŚWIATŁO I KAŻDY CIEŃ WYGLĄDA NA ZDJĘCIU O WIELE JAŚNIEJ!!! :<
Kobieto, cień na brodzie ma porządny, mój aparat po prostu mnie nie lubi. xD
I przepraszam, że z caps lockiem, ale mnie jakaś niedawno nerwica złapała. xD
BAN, BO NIE ZMIENIĘ ZDANIA, TO ZIEMNIOL I JUŻ! XD
Skoro aparat nie złapał, to z daleka i ludzkie oko nie złapie w odpowiednim świetle, więc swoją opinię podtrzymuję. xD To logiczne, że na żywo obrazki wyglądają lepiej. xD
Ban, bo Ananasie, musiałam robić z lampą. Kobieto, jak nie wiesz, jak jest w rzeczywistości, to nie mów. xD
Ban, bo nie mówię, że zawsze tak jest, i dalej się upieram przy swoim! xD
*Yup, potrafię być wkurzająca. xD*