Ban, bo to miała być chwilka, nie wiedziałam, że będziemy gadać przez 20 minut. :C

Strony : 1 ... 143 144 145 146 147 ... 200
Ban, bo to miała być chwilka, nie wiedziałam, że będziemy gadać przez 20 minut. :C

Ban, bo wow, Secia i Ananas. xD ♥
Witam. 
Ban, bo o, cześć, Szarlotko! 
Weźcie mnie walnijcie w głowę - tak jak na początku roku lubiłam chemię, a ona dobrze mi szła, tak teraz mam jej serdecznie dość, a i idzie mi dużo gorzej. A tematy się za bardzo nie zmieniły. ._.
Ban, bo *uderza rozgadany owoc w łeb*.
XDD
Ban, bo nie bardzo rozgadany, wierz mi. Bywało gorzej. XD Wciąż pamiętam moje żale długości opowiadania pisane jakieś pół roku - rok temu. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (16-03-2016 o 20h32)
Ban, bo OMG, oglądałam bekowe zdjęcia i filmiki przyjaciółki razem z nią przez skype'a i się tak chichrałyśmy, że nie wiem. XD
Ban, bo od dwóch godzin próbuję się zmusić do zrobienia niemieckiego i mi nie idzie x"D
Ban, bo ja cały dzień próbuję się zmusić do nauki i >ciach< rozumiem e.e
Ban, bo dzisiaj jakiś tępy chyba dzień, bo mam podobnie z chemią. :'D
Ban, bo połowę niemieckiego zrobiłam, zostało jeszcze ogarnięcie tekstu o marketingu + nauczenie się do kolokwium z angielskiego x"D
Ban, bo my na jutro musimy oddać pracę na konkurs, a jeszcze trochę pracy nam zostało XD Najwyżej końcówkę napiszę sama, bo koleżanka niedługo będzie musiała wrócić do domu. Bo jej mama chce iść spać, a po nią przyjeżdża XDD
#teamFriś
Ostatnio zmieniony przez Iremi (16-03-2016 o 22h54)
Ban, bo ja chyba pójdę spać i wstanę o 6 się nauczyć xD A tekst o marketingu chyba po prostu oleję X"D
#teamFriś zawsze na propsie
Ban, bo dziś zaczęliśmy ćwiczyć begijkę na występ, który jest w poniedziałek XD Moja klasa taka pro XDD Ale fakt, że kilka dni temu dopiero ogłosili, że każda klasa ma coś przygotować, a wcześniej się nie ogarnęliśmy...
Ale na szczęście belgijka jest łatwa i już po jednej próbie ogarniamy XDD
Ban, bo brawo x"D Ja o kolokwium wiem od kilku tygodni, ale dopiero dziś nam babeczka wrzuciła zakres materiału, a ja wróciłam po 19 z uczelni -.- Byłabym koło 21, gdybym nie urwała się z jednych zajęć :<
Ban, bo sUabo ;-; Idę pisać o tych Żydach XD
Ban, bo jak pięknie przypomniałaś mi o wypracowaniu z historii na jutro xD

Ban, bo co chwilę do tego wracam.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan za nowy zestaw dla Skye.
Ban, bo na obiad znowu frytki
Poza tym zachwycił mnie zestaw Mineo 
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-03-2016 o 14h45)

Ban, bo wowowow, dziękówka Nerr.
Też chce frytki, ale muszę się dostosować pod domowników.

Ban, bo Nie ma za co. Pasuje do rangi na forum
jak już miałabym wybierać wolałabym ryż z jakimś sosem, albo jeszcze lepiej. Nic bym nie jadła ..
Ostatnio zmieniony przez Nerra (17-03-2016 o 15h00)

Ban, bo czy ktoś jeszcze ma dziś urodziny?
Oprócz mnie xD
Ostatnio zmieniony przez Koniara15 (17-03-2016 o 15h32)

Ban, bo najlepszego Konario!
Wuw, przeglądam zgłoszenia do Eurowizji i UK ma całkiem supi piosenkę.

Ban, bo mi się podoba od Cypru. Znowu.
Ban, bo faworytem mojego brata jest Australia xD.