Ban, bo hihi, przywołałam. xD
Ej, wejdźcie na "Krainę Konkursów" i zobaczcie moje zgłoszenie, bo nie wiem, czy to mogłoby mieć jakieś szanse. XDDD
~
Strony : 1 ... 141 142 143 144 145 ... 200
Ban, bo hihi, przywołałam. xD
Ej, wejdźcie na "Krainę Konkursów" i zobaczcie moje zgłoszenie, bo nie wiem, czy to mogłoby mieć jakieś szanse. XDDD
Ban, bo też fakt ananasie, ale jestem z tych ludzi co kończą oglądać nawet jak mają przy tym usnąć xd

Ban, bo w sumie ostatnio dawno nic nie czytałam... Heee, nie mam fazy. xD
Robię od przedwczoraj w gimpie fanarta przedstawiającego Lyśka, by poćwiczyć zabawę z rysowaniem w tym programie. xD Koleś takim dobrym materiałem do ćwiczeń! XDD Zgadnijcie, ile już mam... XDDD
Lotko, zaraz obczaję.
Nira, to jak z moim czytaniem książek! xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-03-2016 o 21h49)
Ban, bo zgaduję, że masz mało. XDD
Ban, bo pewnie niewiele ? xD
Ban, bo z książkami też tak mam
Póki co film zapowiada sie całkiem nie źle 

Ban, bo czyste szaleństwo Pine xD
Ban, bo OMG JAKIE TO JEST PIĘKNE ANANASIE. ♥♥♥
Ja w gimpie to umiem jedynie jakiegoś psa narysować co wygląda jak ogórek. XDDD
Ban, bo za to jakie szczegółowe... Nawet żyłki na białku domalowałam, chociaż ich nie widać. xD Oj, ciężko mi idzie rysowanie palcem środkowym po toczpadzie... XD
Dziękuję, Szarlotko. ♥ ♥ ♥
Ciekawe, jak mi wyjdzie reszta, bo tylko oczy w gimpie potrafię rysować. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-03-2016 o 21h55)
Ban, bo ty na toczpadzie rysujesz? A ja myszką na laptopie. XDD
I nikt nie sprawdził tego mojego zgłoszenia w "Krainie Konkursów"? xD
Ban, bo wracając na chwilę do serduszek – kiedyś mi koleżanka nimi gadu zawiesiła X"D Nie mogłam od niej otwierać wiadomości, bo się zacinały i ją opieprzałam na shoutboxie potem, że tym razem to już ze spamem przesadziła X"D
Ban, bo zerknę jutro, jak mi przypomnisz. Ciao.
Ban, bo toczpad to to coś, co robi za myszkę w laptopie, gdzie się maca, to wtedy się myszka rusza. xD *Język polski tak bardzo* Myszki nie mam. I w sumie nawet tak mi wygodniej. xD
Nope, nikt. Ja dalej walczę. xD
Ojć, chyba jednak co za dużo, to niezdrowo, Froś. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-03-2016 o 21h59)
Ban, bo trudno. xD I wiem, co to toczpad, bo widziałam na własne oczy nawet!
Ale samą myszką jest trudno, naprawdę. xD
Ja muszę iść, bo późno. ;p Dobranoc! ^^ <3
Ban, bo w rysowaniu polecam, łatwiej. xD
Branooooooc, Lotko! ♥ Miłych snów! ♥ ♥ ♥
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (15-03-2016 o 22h03)
Ban, bo ewww, znowu mi się klawiatura na telefonie zrestartowała i mam ohydny fiolet zamiast zdjęcia Mina. ;_;

Ban, bo fajnie gdybym miała na to miejsce w telefonie, tęsknie za japońskimi emoji. Iphone to ma dobrze, bo apki do tego nie potrzebuje.

Ban, bo miejsce w telefonie sie konczy nad wyraz szybko.. xd
Ostatnio zmieniony przez Setarah (16-03-2016 o 13h33)
Ban, bo dokładnie tak! Bez przerwy usuwam jedną aplikację, by zrobić miejsce innej i tak bez końca xD. Mój telefon ma tak kijową pojemność, że aż jest to irytujące.

Ban, bo ja mam iPhone'a 32 GB i mam dostępne tylko 572 MB pamięci X"D Nie wiem, jak pomieściłabym się ze wszystkim w innym telefonie, więc współczuję i cieszę się, że nie muszę nic usuwać :<
Ban, bo zabieram się za matmę, chociaż nie wiem, czego nie wiem xD.
O już wiem, nauczę się jak robić zadania z arkuszy, może chociaż 3 dostanę xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (16-03-2016 o 14h15)

Ban, bo z 30 zł kosztowała karta 16 GB. Hmm, chociaż już nie pamiętam. U mnie tyle starczy.
Uwielbiam stare filmy, ale Ingrid już długo zajmuje miejsce avka.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo też mam taką kartę i wydałam na nią tyle samo xD Chodziło mi o pamięć telefonu, nie zewnętrzną :d.

Ban, bo ja mam snapa, messengera, line, kakao talk, neko atsume, v app, wattpada, emoji keyboard, spotify, pasjansa, twittera, latarkę, antywirus i najważniejsze - clean mastera. Dzięki niemu mam prawie 1 GB wolnego miejsca, a mój fon ma ogólnie 8 GB pamięci. XD + dane niektórych apek da się przenieść na kartę pamięci, hehe