Ban, bo ja też mieszkam w małym i nie mam wyboru ;D
It's you even if i die.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 125 126 127 128 129 ... 200
Ban, bo ja też mieszkam w małym i nie mam wyboru ;D
Ban, bo włączyłam sobie różowy hałas, ale brzmi dosyć niebiesko... xD.

Ban, bo włącz sobie biały, brzmi zielono. XD

Ban, bo właśnie biały jest najprzyjemniejszy! A jak włączyłam niebieski to poczułam, że zaraz coś rozwalę. Lol, jak to działa, przecież te nagrania prawie się nie różnią.

Ban, bo wuuut? XD
Niaah, jak dobrze mieć fajnego księdza uczącego religii. Lekcje wcale nie są nudne (No, chyba, że da nam luz albo w ramach zemsty za zbyt głośne zachowanie każe nam pisać, co nie zdarza się zbyt często. xD), albo po prostu wyglądają tak, że najzwyczajniej w świecie puszcza nam jakiś film, gdy nie chce mu się nic nam opowiadać. Najczęściej coś historycznego albo jakże religijnego w stylu pseudohorroru o zmutowanych robalach... XDDD
Ban, bo jak jest w kategoriach na spotify muzyka do nauki, to jedna z playlist ma pełno kolorowych nagrań xD.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-03-2016 o 20h14)

Ban, bo ah... Aż włączę Spotifaja i sprawdzę. xD
Ban, bo skończyłam tego słuchać, ''Brain food'' zdecydowanie jest moją ulubioną playlistą do nauki.'
kyrie elejson, nauczyciel nam robi pytania do Mistrza i Małgorzaty na jutrzejszy sprawdzian. Co dopiero przekartkował 100 stron i już 40 pytań ułożył. Alleluja, bo spasował xD
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-03-2016 o 20h20)

Ban, bo właśnie, muszę włączyć muzykę!
I cześć wszystkim! Mineo, Pine i Zioło 
Ban, bo ja też się przywitam. 
Ban, bo cześć Lotko 
Ban, bo hey. Aww, Casablanca, Przeminęło z wiatrem i biografia Jamesa Deana najlepszym pocieszeniem tego tygodnia. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo wielka nieobecna się pojawiła, hah! Cześć Skye!
Ban, bo dziś była biografia Franka Sinatry Skaju! 
Ban, bo mam dzisiaj dziwny dzień. Spodziewałam się złych ocen, a same czwórki. Nie potrafiłam nic na rozprawkę, a wypisałam prawie cztery strony xD. Spodziewałam się prostego sprawdzianu z matmy, a tu jakieś zadania z kosmosu.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (07-03-2016 o 20h41)

Ban, bo dzień na odwrót. xD
Oho, właśnie robię posta do konkursu z wynikami. Najbardziej męcząca rzecz w prowadzeniu konkursu. xD
...Nie chce mi się wstawiać tych dwudziestu dyplomów... XDD
Ban, bo wszystko na opak Mineo xD
Ban, bo ja wielka nieobecna? W sumie to idealnie opisuje moje życie. x'D
Gdzie była ta biografia?
Mi brakuje dziwnych dni.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo krótkie i szybkie hej hej~
Ban, bo chyba na canal + discovery albo coś w tym stylu. Obejrzałam kawałek, ale brat zabrał pilot i się oglądanie skończyło. >.<
Hej Nelu. :>
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (07-03-2016 o 20h46)
Ban, bo ja Cię akurat dawno nie widziałam na forum, that's all
Cześć Nelu
Śliczny zestawik ♥
Ban, bo cześć, dziękuję i jednocześnie papa. Nie skupię się na nauce, ale widziałam jednocześnie Secię i Skaju to chciałam się chociaż przywitać e-e
Cześć Lotko ♥
Ban, bo hey neluś. ♥
Mój brat pokazywał mi stronkę, gdzie można oglądać, ale dzisiaj akurat i tak kiepsko z czasem było. :< Nie znoszę, gdy ktoś się dosiada do tv.
Spoko Seciu, pojawiam się zwykle, jak jest temat.
I powodzenia Kaczusio. ♥
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo dziś znów pisałyśmy z koleżanką tę pracę na konkurs - mamy już dwie strony XDD To jest naprawdę męczące.
Jutro idziemy do takiego jednego osiemdziesięcioparoletniego pana, który podobno jest wujkiem mojej koleżanki, aby zasięgnąć języka, a moja mama jutro planuje podpytać takiego starego pana mieszkającego niedaleko, który podobno jest moim wujkiem XDD No i na dniach musimy iść do pani Zyty po kolejne informacje, bo mamy już konkretne pytania... A mamy czas tylko do 18 marca.
Kit z tym, że wiedziałyśmy o tym konkursie już w grudniu XDD
Ban, bo Neli życzę motywacji do nauki, żeby coś w główce zostało i było łatwiej w szkole!