Ban, bo jeszcze nie, ale mam to na liście zaraz po ''Mechanicznej księżniczce'' i po Asasynie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 13h03)

Strony : 1 ... 118 119 120 121 122 ... 200
Ban, bo jeszcze nie, ale mam to na liście zaraz po ''Mechanicznej księżniczce'' i po Asasynie xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 13h03)

Ban, bo ja w sumie chyba nie przeczytałam wszystkich opowiastek, muszę zajrzeć. xD

Ban, bo warto przeczytać tak w ogóle ?

Ban, bo jak ci się podoba humor Cassandry to jasne, że tak. XD Magnus momentami jest zabawniejszy od Willa. XD

Ban, bo przejadłam się łososiem ze szpinakiem :V

Ban, bo może kawior do tego, unnie? :V

Ban, bo Magnus zawsze jest zabawny, a te jego ''biszkopciku'' do Aleca .. myślałam, że padnę xd

Ban, bo bardzo śmieszne Ziołe :V.

Ban, bo właśnie, chyba przeczytam koniec DA dla Maleca. XD Ogólnie zdecydowanie bardziej wolę Maszyny, ale tam nie ma gejów! xD

Ban, bo ich związek jest tak skomplikowany... Magnus niby mówi, że chce to skończyć, ale tak na serio nie chce i nie może.. xd
Spróbuj ogarnąć Magnusa xd
Yey za parę chwil przyjdzie kurier i przywiezie mi moją nową bluzę xd Import z Niemiec xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 13h58)

Ban, bo myślałam, że nic mnie już mocno w życiu nie rozbawi, ale babcia wrzuciła przed chwilą swoje selfie na fb xDDDD.

Ban, bo ja ostatnio zrobiłam swoje pierwsze w życiu Selfie xd ale nigdzie nie wrzuciłam xd Tylko od razu skasowałam xd

Ban, bo ja zawsze strzelam sobie przynajmniej z 70 z czego zostają dwie lub jedna xD
#fotogenicznośćbardzo.

Ban, bo ja jak mam good face day to robię milion na snapa, a pobieram ze dwie/trzy. XD I tak mam z 80 w galerii... XDDD

Ban, bo ja ostatnio wszystkie swoje prywatne zdjęcia poukrywałam na kompie... Już mi się nie chce na siebie patrzeć xD.

Ban, bo jestem głodna, ale boli mnie brzuch, więc mogę jeść tylko chleb z masłem, nosz kurczaki. ;_;

Ban, bo ja nie lubię zdjęć, a jako że obiecałam znajomej.. to cóż poradzić xd

Ban, bo jeszcze godzina i muszę iść na korki T^T.

Ban, bo hwaiting unnie! Ja będę miała urwaną głowę za to, że nie byłam przez dwa dni w szkole... Nienawidzę siebie, powinnam chodzić. x(

Ban, bo muszę iść do siostry i razem z nią do sklepu. Wrrrr gdzie ten głupi kurier 

Ban, bo mam wrażenie, że ty wiecznie czekasz na kurierów. : O

Ban, bo wydaje ci się xd Bo raz na jakiś czas zamawiam najpierw siostrze, a później sobie xd
Dobra już przyjechał. Zmykam. Do później xd Bay
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 14h34)

Ban, bo może w takim razie ktoś inny pisał o czekaniu na kuriera tutaj... I dunno, mam słabą pamięć.

Ban, bo nie było w szkolnej bibliotece kolejnej części gadających smoczuuusiów! ;w; Trudno, poczytam coś ciekawszego niestety bez smoczusiów... </3 xD
Ban, bo przypomniałam sobie o perfumach, które lubiłam kiedyś.
*tak bardzo od czapy*