Ban, bo tyle dobrze, że zdania ładne. xD
Siemka, Asuu!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-03-2016 o 22h48)
Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 200
Ban, bo tyle dobrze, że zdania ładne. xD
Siemka, Asuu!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-03-2016 o 22h48)
ban, bo są dwie nowe strony i nie chce mi się ich czytaniem nadrabiać xP
Ban, bo raczej za dużo bardzo ciekawych rzeczy na nich nie było.
Ban, bo tak powiedźłam xP
A teraz słuchajcie jednej z moich ulubionych:
https://www.youtube.com/watch?v=MZ35SOU9HTM&list=RDtDTQQWSmo8s&index=11
(dla ogarniających angielski
)
https://www.youtube.com/watch?v=vz9nHvmdAb4&index=30&list=RDtDTQQWSmo8s
dla ogarniających angielski 'bardziej' i lubiących irlandzki humor 
(refren jest boski, ale nie tak jak skwitowanie 'dziadka' xP )
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (03-03-2016 o 23h23)
Ban, bo moje plecy protestują przed kolejnym dniem leżenia, ale mam masażer, więc niech spitalają. Nadal brzuch mnie boli. :x

Ban, bo o rany, zapomniałam, że dzisiaj mam korepetycje.

Ban, bo od dziś widzę Jimin jako twoją Seulgi. XD Bardziej pasuje!

Ban, bo haha, o tym samym myślałam xD
Pozmieniałabym kartę i wszystko, ale już tyle postów.

Ban, bo możemy nie zmieniać imienia przecież. xDD

Ban, bo cześć, za jakieś 40 minut idę wydać około 700 złotych wyłącznie na swoje zachcianki. Uda się czy się nie uda? ;>
Ban, bo za ok 10 przyjeżdża ojciec by naprawić kran... Pytanie jak ja tego człowieka i jego głupie żarty na poziomie dziecka zniosę.. ; /
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 11h40)

Ban, bo mam dziwny pomysł na ff do Darów Anioła, ale musiałabym doczytać końcówkę piątej części, żeby ogarnąć dzieje Tessy i Jema. XDDD

Ban, bo zazdroszczę, Evvers, tak bardzo ;-;

Ban, bo ja bym pewnie kupiła masę słodyczy. W Warszawskich sklepach, które sprowadzają je z Azji i Ameryki. XDD

Ban, bo jestem zaskoczona NORMALNYM zachowaniem taty xd

Ban, bo oops, czy ja właśnie zaspoilerowałam Diabelskie maszyny... XDD

Ban, bo oglądam z bratem żarty telefoniczne xD. Boru, jakie to zabawne.

Ban, bo nie Majeranku.. czytałam ostaną część Darów Anioła i jestem zła na autorkę... Jak mogła mi to zrobić!? Zwłaszcza, że została mi ostatnia część Diabelskich maszyn do przeczytania
(+ skoro i tak wiedziałam co się wydarzy przeglądałam stronę na wiki xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 12h15)

Ban, bo Nerr! Opowiesz mi co się stało na końcu? xD Bo utknęłam na momencie, w którym Clary i reszta wchodzili do... E, tam gdzie Sebastian się ukrywał. XD Znaczy się ostatnia scenka jaką kojarzę, to ta, w której Simon składał się z samych łokci i kolan. O ile to było w tym tomie... XDDDD

Ban, bo chcesz jakiegoś konkretnego spoilera, czy wyogólnionego ?
Ta gra jest bezbłędna xd 0 MN i komunikat, że się dobrze bawiła xd (chodzi o dyskotekę xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 12h35)

Ban, bo głównie chodzi mi o wątek Tessy. XD Wiem już, że Jem oberwał tym anielskim ogniem i nie musi być Cichym bratem... Ale nie pamiętam co oprócz tego było. Podobno wzięli ślub... Było coś jeszcze o nich ogólnie?

Ban, bo to właśnie jest dziwne.... W Darach pisze, że to Will niby był cichym bratem xd i dowiadujemy się, że jest krewnym Jace'a, a w diabelskich z tego co wiem właśnie to Jem jest cichym bratem ...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 12h40)

Ban, bo wuuut? XD Może pomyłka przy tłumaczeniu? XD To znaczy Will Herondale na pewno był przodkiem Jace, w końcu to też Herondale... Ale Will umarł ze starości, to Jem został Cichym bratem. XD

Ban, bo właśnie wiem
możliwe, że faktycznie błąd... Lub... było tak późno, że mój umysł zaczął płatać mi figle xd
Chyba powinnam przeczytać wszystko od momentu w którym wydostają się z tego miejsca, bo nawet nie pamiętam skąd sie tam Magnus wziął xd
Jednak jestem prawie pewna, że chodziło wtedy o Willa , czyli stawiam na to, że błąd sie wkradł xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (04-03-2016 o 12h53)

Ban, bo znając Magnusa, to mu się nudziło i się teleportował. XDDDD Czytałaś Kroniki Bane'a?