Ban, bo właśnie czytam. Kończę. xD Fff, czternaście (Tak, nie pomyliłam się! ;D) stron z dużymi literkami. XD W życiu nie miałam krótszej lektury do przeczytania, nawet te z podstawówki były dłuższe! XD
Strony : 1 ... 112 113 114 115 116 ... 200
Ban, bo właśnie czytam. Kończę. xD Fff, czternaście (Tak, nie pomyliłam się! ;D) stron z dużymi literkami. XD W życiu nie miałam krótszej lektury do przeczytania, nawet te z podstawówki były dłuższe! XD
Ban, bo co to za lektura ? xd

Ban, bo też jestem ciekawa ^^
Ban, bo Kamizelka Bolesława Prusa. xD
Ban, bo fakt. To jest krótkie xd

Ban, bo to dopiero przede mną XD Teraz omawiamy "Stary człowiek i morze".
Ban, bo współczuje Iremi. Czytałam z jakieś trzy rozdziały po czym zrezygnowałam i miałam gdzieś, czy będzie kartkówka z niej xd

Ban, bo dopiero będziemy to czytać i przerabiać, mam się czego bać? xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-03-2016 o 21h56)
Ban, bo ja tam nie wiem. Dla mnie po prostu było zbyt nudne xd

Ban, bo o ile nie jest za długie, nudę przeżyję. xD
Um, wypadałoby iść spać. Już jestem troszkę zmęczona. xD
Ban, bo ja zasnęłam w połowie XD Niby zrzucałam winę na zmęczenie, ale jednak... Cała książka o tym, ze gościu łowi jedną rybę? XDDD
Ale spoko, tak mało się dzieje, że przeczytałam połowę, zapytałam się koleżanki jak się skończyło (to dopiero potrafi dobić XD Tyle czytasz jak gościu łowi rybę, a tu taki koniec... XDD) i dostałam 5 ze sprawdzianu XD
Tylko warto pamiętać, że chłopiec miał na imię Monolin, bo o to pytają. XD
Ban, bo trochę tego jest xd
Myślę, że masz racje Ananasie 

Ban, bo pół książki o łowieniu jednej rybki? Ojj, autor zaszalał! xD
Ban, bo rybka nie była mała 

Ban, bo zdecydowanie nie była mała XD
Przebrnęłabym przez to, gdyby nie to, że miałam kilka zarwanych pod rząd nocek, a ta książka jest mocniejsza w usypianiu niż kołysanka XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (01-03-2016 o 22h14)
Ban, bo Iremi, w liceum to będziesz miała do czego się wysypiać... xD.

Ban, bo nie jestem teraz pewna, czy "za moich czasów" starego człowieka nie omawiało się właśnie w liceum #takbardzostara 

Ban, bo cześć xD
A "Starego" przerabiałam w gimnazjum i to była jedyna książką nad którą się męczyłam ponad dwa dni... Chociaż nie... Jeszcze były "Cierpienia Młodego Wertera" xD
Ban,bo mamy tyle samo lat i ja omawiałam w gimnazjum (swoją drogą-gimnazjum było najlepszym okresem w moim zyciu).
Ban, bo ja wolę lata w technikum :'D Wtedy miałam najlepszą ekipie i nauczyciele mieli lepsze podejście x3
Ban, bo ja wolałam liceum od gimnazjum
Wracając do "starego", bardzo możliwe, tylko wspomnieniowo coś mi polonistka nie pasuje
Teraz jeszcze googlowałam i nie jestem pewna... Potop przenieśli do gimnazjum?

Ban,bo u nas 'Potop' był chyba w gimnazjum,a w liceum jakieś przypomnienia ale głowy uciąć nie dam 
Ban, bo teraz sprawdziłam, że Potop jest "do wyboru"
Tu akurat jestem pewna, że jego miałam w liceum. A to dlatego, że moją trzy-książkową edycję koleżanka przypadkowo zamieniła w cztero-książkową 

Ban,bo w sumie już mam to za sobą i mi obojętne gdzie to było 
Ban, bo ja "Potop" miałam w 3 klasie technikum ale z tego co pamiętam w gimnazjum był jakiś fragment. Ale kocham Sienkiewicza więc mi to nie przeszkadzało c: