Ban, bo biedna ty, ja mam godzinkę do Wawy. :'))) Po ile bilety? XD

Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 200
Ban, bo biedna ty, ja mam godzinkę do Wawy. :'))) Po ile bilety? XD

Ban, bo ceny jeszcze nie ma chyba xD.

Ban, bo w sumie nie wiem co z tymi BAPami, w końcu Poznań czy to jednak było tylko do Carnival? XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (01-03-2016 o 16h36)

Ban, bo siostra mnie wrobiła, że jest piąta rano. XDD
Ban, bo nie ma to jak być chory. Cały dzień dla siebie i 'nicnierobienie', ach ~~~
Ostatnio zmieniony przez alice101 (01-03-2016 o 17h26)
Ban, bo też chcę być chora, ja już szkoły nie ogarniam, więc troszkę wypoczynku by się przydało! xD
Swoją drogą, to szybkiego powrotu do szkoły zdrowia życzę! ;D
Ban, bo może Ananasku zarazić Cię jakimś sposobem, hmmm? Fale do Ciebie idą z zarazkami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poza tym dziękuję, ale do szkoły się tak nie śpieszę, ale zdrowego organizmu to tak xD
Ostatnio zmieniony przez alice101 (01-03-2016 o 17h44)
Ban, bo dziękuję, ale chyba sama się czymś już zaraziłam, bo wyczuwam jakieś początki choroby. xD
Ban, bo ja dopiero co wróciłam po feriach i już nic nie ogarniam. x)

Ban, bo to takie typowe... xD Chociaż w sumie to mało kto ogarnia szkołę na sto procent. xD
Spływam rysować albo czytać, toteż pa! ;D
Ban, bo jestem ciekawa, czy wszyscy trzeciogimbazjaliści myślą teraz podobnie jak ja: "dotrwać do egzaminu, do egzaminu... Dotrwać, przetrwać, wytrzymać... Do egzaminu. Już niedługo..." i tak dalej? XDD
Jechanie z tylu przedmiotów jednocześnie z tematami na bieżąco i z powtórkami daje sprawdziany co lekcje i inne takie... Mam już dość ;-;
Ban, bo Iremi, maturzyści chyba mają tak samo xD.

Ban, bo nie moge oderwać wzroku od nowego tatuażu Jaya
Co tu tak ciicho, możecie olać mojego posta i wbić na nowy temat...
Ostatnio zmieniony przez DemOlkaGirl (01-03-2016 o 20h32)

Ban, bo cześć cześć! Nadrobiłam, to mogę banować.
No i męczę Pink Floyd'ów!
Ban, bo cześć, Seciu! 
A ja przed chwilą włączyłam jakieś umpa-umpa z albumu xxx Dessedemony. Nie wiem, czemu. xD
Ban, bo witam Pine!
Projekt oddany? 
Ban, bo okazało się dzisiaj, że jest na za tydzień... XDDDDD
Ban, bo ahaha. A Ty siedziałaś do nocy i robiłaś.. ;x
Ban, bo do rana... X'D Na spanie zostało mi tylko półtorej godziny... xD Trudno, za to za tydzień się wyśpię. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (01-03-2016 o 21h23)
Ban, bo pewnie znowu coś innego znajdziesz wtedy do zrobienia xd
Ban, bo znając życie pewnie tak, ale to przynajmniej już jest zrobione. XD Heee, niemożliwe, żebym cokolwiek robiła o normalnej porze! xD
... Mam wrażenie, że powinnam coś zrobić, ale nie wiem, co... xD
Ban, bo Pine, skleroza nie boli xdd
Ban, bo coś w tym roku mam okropną. xD Przebijam pod tym względem nawet Lyśka z SyFa. xD
Aaaa, wiem! Na jutro mam przeczytać lekturę a polski, a nawet jej jeszcze nie otworzyłam!
Ban, bo do czytania w takim razie ;p
Ban, bo na OLX'ie doszłam do limitu możliwości dodawania ogłoszeń ;-;