Ban, bo ja to chyba nigdy na stałe nie mogę wrócić xD
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 107 108 109 110 111 ... 200
Ban, bo ja to chyba nigdy na stałe nie mogę wrócić xD
Ban, bo cóż, czasem jak człowieka coś dopadnie, to bywa i tak. xD
Ban, bo tym czymś jest dla mnie praca xD
Ban, bo ależ dziś ruch na Banach, normalnie nie nadążam :"D
Ban, bo się wciągnęłam w oglądanie streamów syfa na youtubie >.< #chybaprzegrałamżycieanapewnozmarnowałamdzień x')

Ban, bo Ygriś, na pewno wszytko u ciebie w porządku? :"D
Nienawidzę jak w wątku "Muzyka w skali..." zawiesza mi się komp ><
Ban, bo chyba nie, ale co tam x'D Przynajmniej się pośmiałam (nawet gimper zabawne komentarze rzucał) i zalewałam się z Kasztaniela... Boru, tak, zdecydowanie coś jest nie tak :"D

Ban, bo ja tam nie wiem, jeszcze na ten poziom oglądania streamów nie weszłam.
Ojoj, jest szansa na ratunek? :"DAle jak chce się pośmiać z syfa, to ten obrazek się nadaje xD
Ban, bo dżisas, ten Kastiel XD I mój Lysio taki nieładny :") Przy okazji przypomniał mi się kupidyn z walentynek, też taki był piękny..
Chyba nie ma szansy na ratunek, dopiero Oscary w nocy włączę to się oderwę xD Ale jeszcze nie jest tak najgorzej, wzięła mnie straszna ochota przez to na doładowanie na Syfie, bo zero punktów na koncie, ale jeszcze się powstrzymuję c;

Ban, bo Kastiel w końcu został typowym osiedlowym Sebą xD A tego Kupidyna też w łysej wersji miałam nawet na profilu.
Zastanawiam się czy obejrzeć dzisiaj Oscary, w sumie to wcześniej jakoś bardzo mnie to bardzo nie interesowało ¯\_(ツ)_/¯
Ban, bo kupidyn w łysej wersji był nawet lepszy od oryginału. W ogóle powalają mnie obrazki, które ludzie wrzucali na czat (nataniella i pasztiel xD), kreatywnie.
W sumie też się zastanawiam, jakoś w tym roku nominacje i prowadzący nieszczególnie kuszą, ale w końcu pewnie zobaczę. DiCaprio ma duże szanse na wygraną, a to akurat chciałabym zobaczyć na żywo.

Ban, bo nie ważne, czy DiCaprio wygra - już mu w Rosji zrobili statuetkę. x"D

Ban,bo do piątku zostały 4 dni i trochę <3
Ban, bo długo bez bana!
Ban, bo tak troszkę. xD
Nie no, Ygriś! Wspomniałaś o tym, i zaczęłam oglądać, ZAMIAST ROBIĆ PLAKAT DO PROJEKTU NA POJUTRZE! XDD
Ban, bo wciąga xD Ja robię bransoletkę. Ale mam jakieś dziwne koraliki...
Ban, bo cieszę się z nowego tematu na MDV i że w ogóle ktoś go przejął. <3

Ban, bo cześć Spsr
Kto teraz prowadzi?
Ban, bo walczę ze sobą. Z jednej strony włączyłabym sobie odcinek jakiegoś serialu, bo kilka trochę zaniedbałam, ale wiem, że nie skończy się na jednym i znów się nie wyśpię... XD
Ban, bo lepiej się wyśpij, to ważniejsze.
Ban, bo włączyłam sobie odcinek Arrow XD
Ale to będzie TYLKO JEDEN odcinek XD Naprawdę XD
Ban, bo skoro i tak nic nie robię, to może się położę wcześniej spać i się wyśpię i za to jutro nie pośpię ani trochę. XDD
A potem jeszcze jeden, Iryś... I jeszcze pięć... Zawsze to się tak kończy. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-02-2016 o 22h29)
Setarah napisał
Ban, bo cześć Spsr![]()
Kto teraz prowadzi?
Ostatnio zmieniony przez spsr (28-02-2016 o 22h44)

Ban, bo komiks... Ja nie umiem rysować komiksów, więc pewnie udziału nie wezmę. xD
Okej, a więc dobra, teraz serio idę spać. Wystarczająco jestem śpiąca, na pewno od razu zasnę. xD
I tak nic nie zrobiłam. xD Trzymajcie kciuki, żeby mnie auto jutro przejechało, bo pewnie padnę nim to zrobię. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (28-02-2016 o 23h03)
Ban, bo nie chce mi się spać, a dzisiaj pierwszy dzień szkoły po feriach, jak ja wstanę