Ban bo tez weszłam na twojego insta, skoro już został wspomniany i chyba zrobiłam się trochę głodna ;c
It's you even if i die.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 105 106 107 108 109 ... 200
Ban bo tez weszłam na twojego insta, skoro już został wspomniany i chyba zrobiłam się trochę głodna ;c
Ban, bo na pewno. xD
Żarcie, żarcie, żarcie! xD Na szczęście przed chwilą się już porządnie objadłam. xD
Skoro jadą nauczycielki dwóch najgorszych przedmiotów, to fakt, nie masz po co jechać. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-02-2016 o 18h09)
Ban, bo chwila! Yo, dla ciebie mam konkurs k-popowy. XDDDD

Ban, bo wczoraj się na niego natknęłam xD Postaram się zapanować nad swoim lenistwem i może coś wykombinuję ;D
Ban, bo mam nadzieję, że zrobisz więcej niż jedną stylizację. <3
Ps.: Wrzuciłam na insta coś jeszcze, jeśli już jesteś głodna. XD

Ban, bo wut, co to jest? xD
Ban, bo teraz czuję się zobowiązana, a tego nie lubię xDD Jeśli ktoś zrobi więcej to powinien je wrzucić wszystkie do jednego posta, czy raczej nie?
Ps. Oddawaj tę babeczkę!!
Ban, bo Pine, ty chyba w cukierni w życiu nie byłaś. XD
Yo, możesz wrzucić do osobnych, tylko wiadomo, zero postów pod postem. XD Jak nikt nic nie wstawi po tobie, to napisz mi na pw, że chcesz edytować, tak wymaga regulamin. ^^

Ban, bo ja myślałam że sama zrobiłaś tą babeczkę, a nie kupiłaś xD
Ban, bo to była babeczka? XD od góry wyglądała dziwnie. xD
U mnie we Lwówku nie ma cukierni, więc rzeczywiście nie byłam nigdy w cukierni! xD Jest tylko piekarnia, a tam nie ma takich wymyślnych pierdółek. xD Gigantyczne ptysie w standardowych kolorach to najwymyślniejsze rzeczy, jakie tam można spotkać . xD
Ban, bo ugryziona więc może dlatego nie mogłaś tego zidentyfikować xD
Ban, bo ja bym się nie domyśliła, gdybym nie zauważyła foremki i brązowej części, hehe.

Ban, bo Pine, to ten Lwówek w mazowieckim? Na mapach znalazłam i nigdy w okolicach nie byłam, więc raczej nie możesz mnie kojarzyć. XD

Ban,bo wrzuciłam swój beznadziejny fanfik xD.

Ban, bo jak ci nikt nie skomentuję, to się tam odezwę. XD

Ban, bo nie ten w mazowieckim, ten w dolnośląskim. xD Nigdy nie chce mi się pisać pełnej nazwy: Lwówek Śląski, za długa. xD
Ban, bo tam tym bardziej nie byłam. XD

Ban, bo tak myślałam. xD
Lol, jestem na dwóch zdjęciach w lokalnej gazecie. Dlaaaczegooo na tym, na którym lepiej mnie widać, wyglądam jak ostatnia idiotka w spodniach w rażąco kolorowe wzorki? X'''D Przecież ja specjalnie nie zapomniałam o tym, że tego dnia miałam konkurs! X'D
*Tak od czapy. xD*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-02-2016 o 20h16)
Ban, bo dobry na wieczór.
Ban, bo jestem głodna po spacerze. :C

Ban, bo ja wcinam orzeszki.
Ban, bo ja nic nie wcinam. xD
Ban, bo też dobra opcja xD
Ban, bo ja za to wbiłam na stronę Szafarni i oto kogo tam znalazłam XDDktoś tu wczuwa się w rolę XDDD
Ban, bo... Aha?
Mam taką omo herbatę, komu polać? ^^