Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 279

#1926 09-12-2013 o 11h46

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Ja nawet mając w ustawieniach zaznaczoną tą opcję nie wyświetlają mi się wszystkie opisy. Warto zaznaczyć to w ustawieniach.

#1927 09-12-2013 o 12h27

Miss'Żółtodziób
...

Shillo napisał

szoszini napisał

Co zrobić aby nasz opis otwierał się automatycznie?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jesli ja dobrze kojarze, to nie mozesz ustawic, zeby otwieral sie automatycznie. Zalezy to od uzytkowniczki, ktora oglada Twoj profil, bo kazda z nas ma w ustawieniach opcje "pokazuj opisy automatycznie" czy jakos tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

O właśnie też się ostatnio nad tym zastanawiałam i powiem Wam, że po tym jak zaznaczyłam i zapisałam u siebie opcję " Wyświetl automatycznie opisy profili miss, które przeglądam" mój własny profil zaczął mi się wyświetlać automatycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png więc może ta opcja ma jakiś w pływ na wyświetlanie się? Nie wiem, ale myślę że można spróbować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1928 09-12-2013 o 14h41

Miss'nieobczajona
ortae
...

Ja również mam ustawioną tą opcje i wchodząc na profil Miss która ma ustawiony jakiś opis, rozwija się on automatycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ortae

#1929 09-12-2013 o 16h36

Miss'na całego
Erzsebet
...

Witam~! Mam pytanie co do jednego zadania...

Postanowiłaś zaprosić wszystkich znajomych z Showbiznesu. Aby im zaimponować i zorganizować imprezę musisz wynająć Duży Pałac na co najmniej 10 dni. Uwaga! Musisz go zatrzymać co najmniej do czasu, aż przejdziesz do następnego poziomu.

Może coś pominęłam, jestem zmęczona lub po prostu ślepa ale nigdzie nie widzę możliwości wynajmu czy choćby kupna dużego pałacu. Jest za to po prostu pałac i duża willa. O które chodzi? ><

https://31.media.tumblr.com/17ae7c65eec0420bfaba512421d537e5/tumblr_inline_naeycjg12a1r3nulj.gif

#1930 09-12-2013 o 17h08

Miss'Żółtodziób
...

Erzsebet napisał

Witam~! Mam pytanie co do jednego zadania...

Postanowiłaś zaprosić wszystkich znajomych z Showbiznesu. Aby im zaimponować i zorganizować imprezę musisz wynająć Duży Pałac na co najmniej 10 dni. Uwaga! Musisz go zatrzymać co najmniej do czasu, aż przejdziesz do następnego poziomu.

Może coś pominęłam, jestem zmęczona lub po prostu ślepa ale nigdzie nie widzę możliwości wynajmu czy choćby kupna dużego pałacu. Jest za to po prostu pałac i duża willa. O które chodzi? ><

Nie martw się, nie jesteś jedyną osobą która miała ten problem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Chodzi o Dużą Willę.

EDIT: A nie, przepraszam, jednak Pałac... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (09-12-2013 o 17h18)

#1931 09-12-2013 o 21h26

Miss'Żółtodziób
Emi110
...

Hej. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Słuchajcie, mam problem. Od 10 dni nie mogę znaleźć chłopaka, chodzi o tego starego milionera. Co mogę zrobić? Zmieniam stroje i w ogóle... ale to nic nie pomaga. ;/

#1932 09-12-2013 o 21h28

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Emi110 - tak niestety jest, mój rekord szukania (własnie dziada!) to było 15 dni /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png To jest szczęście albo pech, nie da się tego niestety "przyspieszyć"

#1933 09-12-2013 o 21h29

Miss'Żółtodziób
...

Znalezienie jest sprawą losową (może trwać od 1 do około 14 dni). Czasami niestety trzeba po prostu uzbroić się w cierpliwość i zacisnąć zęby. Stroje nie mają wpływu na znalezienie chłopaka.

#1934 10-12-2013 o 19h52

Miss'na całego
Duda
Tak, pamiętam. Tak, wiem. Tak, rozumiem. Tak, mam to gdzieś.
Miejsce: Warszawskie metro

Czy KP można robić po swojemu czy trzeba je gdzieś znaleźć??? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

http://i60.tinypic.com/2ciik36.png

#1935 10-12-2013 o 20h25

Miss'Żółtodziób
...

Duda napisał

Czy KP można robić po swojemu czy trzeba je gdzieś znaleźć??? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

W sumie to nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale jeśli masz na myśli KP w dziale z grami RPG to takie informacje są zazwyczaj podawane w pierwszym poście osoby odpowiedzialnej za pomysł. Otwórz temat, który najbardziej przypadł Ci do gustu i poczytaj informacje w pierwszym poście.

#1936 11-12-2013 o 14h09

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Nie moge znaleźć faceta 17 dzień, co mam zrobic ??

#1937 11-12-2013 o 14h30

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Czy to normalne, że kiedy jestem w podróży nie pojawia mi się kalendarz adwentowy?

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1938 12-12-2013 o 21h39

Miss'Żółtodziób
...

Jak się rzuca chłopaków w tej grze????!!!!! POMOCY!!!!!!!!!!! /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#1939 12-12-2013 o 22h02

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Na dyskotece zrywasz,

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1940 13-12-2013 o 14h06

Miss'nieobczajona
szpika
...

Ja mam 2 pytania: Czy to normalne, że nie mam podróży do świata swiąt (tak jak było w Halloween)? i 2 Jakie są świąteczne gwiazdy i czy je można złapać w jedne święta?

https://dragcave.net/image/qiZLy.gif       https://dragcave.net/image/cQSuG.gif        https://dragcave.net/image/nbdlO.gif      https://dragcave.net/image/9a80D.gif     https://dragcave.net/image/NppID.gif

#1941 13-12-2013 o 14h19

Miss'Żółtodziób
...

szpika napisał

Ja mam 2 pytania: Czy to normalne, że nie mam podróży do świata swiąt (tak jak było w Halloween)? i 2 Jakie są świąteczne gwiazdy i czy je można złapać w jedne święta?

Wszystko na temat świątecznego eventu. Zapraszam~ /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Miasteczko Bożonarodzeniowe jeszcze nie ruszyło, więc to raczej normalne, że nie masz do niego dostępu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1942 13-12-2013 o 15h45

Miss'ok
Flora-Schadow
...

Jak zdobyć więcej płatków sniegów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1943 13-12-2013 o 15h45

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Flora-Schadow : Od 13 do 24 grudnia, będziesz codziennie otrzymywać 50 nowych Płatków!

Ostatnio zmieniony przez Motionell (13-12-2013 o 15h46)

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1944 13-12-2013 o 16h49

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Można gdzie podejrzeć swoją listę prezentów do mikołaja i co będzie decydować o tym czy i co dostaniemy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1945 13-12-2013 o 17h02

Miss'Żółtodziób
...

To właśnie my decydujemy o naszej liście prezentów wybierając spośród rzeczy u Nine i z Ikelandu. Jedyną granicą jest ilość płatków, które posiadasz - ponieważ to nimi się "płaci" za prezenty.
//www.missfashion.pl/modules/event/christmas/santa-claus-list.php##

#1946 13-12-2013 o 21h16

Miss'Żółtodziób
...

Mam lvl23 i żeby przejść do następnego trzeba kupić strój greckiej bogini... mam go nawet w trzech kolorach i nadal nie chce mi zaliczyć misji... i czyściłam pamięć podręczną i nadal nic.Pomocy!!

#1947 13-12-2013 o 21h25

Miss'Żółtodziób
...

malffinka napisał

Mam lvl23 i żeby przejść do następnego trzeba kupić strój greckiej bogini... mam go nawet w trzech kolorach i nadal nie chce mi zaliczyć misji... i czyściłam pamięć podręczną i nadal nic.Pomocy!!

Czy po ubraniu stroju zapisałaś go? Jeśli nie to porponuję zrobić to, wtedy misja powinna zostać zaliczona /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1948 13-12-2013 o 21h46

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

Nie wiem czy w dobrym temacie pisze, czy może mam założyć nowy...
Tak czy inaczej, problem polega na tym, że moja siostra i ja gramy tutaj razem, a co za tym idzie mamy takie samo IP. Chciała mi dziś zrobić niespodziankę wysyłając prezent, jednak tutaj właśnie pojawił się kłopot, a mianowicie informacja o takim samym adresie IP i niemożliwości dokonania transakcji.
Stąd moje pytanie, da się z tym coś zrobić, czy po prostu jest tak, a nie inaczej i nic tego nie zmieni?

#1949 13-12-2013 o 23h35

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Obawiam się, że przy tym samym IP nic się nie da zrobić. A zgłosiłaś moderacji rodzinne multikonto?

#1950 13-12-2013 o 23h59

Miss'Żółtodziób
Devaila
...

lillchen napisał

A zgłosiłaś moderacji rodzinne multikonto?

Nawet nie wiedziałam, ze jest to konieczne, ale w sumie to rozsądne wyjście by było ^ ^''
Tylko w takim razie gdzie lub do kogo zgłasza się takie 'rodzinne multikonto'?

Strony : 1 ... 76 77 78 79 80 ... 279