Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 75 76 77 78 79 ... 279

#1901 05-12-2013 o 12h00

Miss'na całego
Ashanti
...
Miejsce: Poznań

Od 11 dni nie znalazłam chlopaka. Czy cos jest nie tak ?

#1902 05-12-2013 o 13h29

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Ashanti napisał

Od 11 dni nie znalazłam chlopaka. Czy cos jest nie tak ?

Można szukać chyba maksymalnie 14 dni, wszystko w porządku, to zależy od farta.

I believe i can fly ♥

#1903 05-12-2013 o 13h29

Miss'Żółtodziób
...

Ashanti, o ile dobrze pamiętam zadawałaś to pytanie na forum już kilka razy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Odpowiedź się nie zmieniła, sytuacja wygląda tak, że poszukiwanie chłopaka może trwać nawet 2 tygodnie.

#1904 05-12-2013 o 13h34

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

Czy Lisabeth będzie mogła nosić moje ubrania?

I believe i can fly ♥

#1905 05-12-2013 o 15h50

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Nie, Lisbeth będzie Ci dawać ubrania, które ona będzie nosić.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1906 05-12-2013 o 16h09

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Kraków

Dlaczego w missfashion nie da się sprzedawać swoich ubrań na aukcji.?
A jak się da to powiedźcie mi jak. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Z góry dziękuje za odpowiedź.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1907 05-12-2013 o 16h12

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

nie da się sprzdawać, ponieważ MF nie zarabiało by na sprzedaży w sklepach ani na banku. Zresztą ubrania są ci potrzebne do zaliczenia niektórych misji

#1908 05-12-2013 o 16h37

Miss'Żółtodziób
...

Nie da się ich sprzedawać, ponieważ założeniem gry jest gromadzenie jak największej ilości ubrań i akcesoriów - mijałoby się z celem ich sprzedawanie. Aukcja służy do kupowania po niskich cenach unikatowych ubrań i jest zaplanowana z myślą o wytrwałych graczach, którzy mają pewien staż. To tak jakby prezent dla nich /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1909 05-12-2013 o 23h30

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

A wie ktoś od jakiego poziomu (czy od czego w ogóle to zależy) pojawiają się na licytacji ubrania z większą ilością gwiazdek niż jedna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1910 06-12-2013 o 07h30

Miss'całkiem całkiem
Tina45
...

nisiam napisał

A wie ktoś od jakiego poziomu (czy od czego w ogóle to zależy) pojawiają się na licytacji ubrania z większą ilością gwiazdek niż jedna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Tu chyba nie chodzi o poziom, tylko dni logowania, 50, 100 itp.

I believe i can fly ♥

#1911 06-12-2013 o 09h01

Miss'nieobczajona
mndol93
...

Dziewczyny, też macie problem z odebraniem dzisiejszego prezentu? Kilkukrotnie klikam na prezent - pisze, że dostałam, ale nigdzie go nie ma. A jak klikam ponownie w prezent w kalendarzu to nie pojawia się komunikat, że już go otrzymałam.

#1912 06-12-2013 o 09h11

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Dzisiaj jest lampa,sprawdź w mieszkaniu (biuro/salon) czy tam n ie masz

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1913 06-12-2013 o 12h05

Miss'OK
nisiam

A ile dni potrzeba, żeby odblokować kolejne liczby gwiazdek?

Tina45 napisał

nisiam napisał

Tu chyba nie chodzi o poziom, tylko dni logowania, 50, 100 itp.

#1914 06-12-2013 o 13h24

Miss'nieobczajona
szpika
...

Czy w adwencie jest w każdym prezencie to samo? Czy jak? A może w innych kolorach są po prostu? I Nisiam musisz mieć  200 dzień, więc wiesz...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif
Strasznie długo trzeba czekać   /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

https://dragcave.net/image/qiZLy.gif       https://dragcave.net/image/cQSuG.gif        https://dragcave.net/image/nbdlO.gif      https://dragcave.net/image/9a80D.gif     https://dragcave.net/image/NppID.gif

#1915 06-12-2013 o 13h40

Miss'OK
nisiam

Ojej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png to jeszcze troszkę poczekam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ale może się opłaci i znajdę coś ciekawego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Odnośnie prezentów adwentowych to w każdej paczce jest to samo tylko inna liczba i kolory i różni się liczba MN /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

szpika napisał

Czy w adwencie jest w każdym prezencie to samo? Czy jak? A może w innych kolorach są po prostu? I Nisiam musisz mieć  200 dzień, więc wiesz...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif
Strasznie długo trzeba czekać   /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif

#1916 06-12-2013 o 14h29

Miss'na całego
Duda
Tak, pamiętam. Tak, wiem. Tak, rozumiem. Tak, mam to gdzieś.
Miejsce: Warszawskie metro

Jak się dodaje zdjęcia postaci na gry RPG? Proszę o pomoc bo zainteresowałam się tymi właśnie grami a nie wiem jak zrobić kartę.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif Bardzo, bardzo dziękuję z odpowiedź.

Ostatnio zmieniony przez Duda (09-12-2013 o 16h24)

http://i60.tinypic.com/2ciik36.png

#1917 06-12-2013 o 15h04

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

w dyskusji klikasz na Napisz odpowiedź i na górze powinien być małym drukiem napisane dodaj zdjęcie

#1918 06-12-2013 o 17h40

Miss'całkiem całkiem
Mila
...

Czy z okazji setnego dnia w grze albo "urodzin" w grze można sie spodziewać jakichś bonusów? ;> Jak to wygląda we francuskiej wersji?

#1919 06-12-2013 o 23h31

Miss'OK
nisiam

setnego dnia nie było żadnego bonusu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png z urodzinami nie wiem jak jest xD

#1920 07-12-2013 o 00h02

Miss'Żółtodziób
...

Z tego co pamiętam mojego 100 dnia dostałam bodajże 2000 MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1921 07-12-2013 o 09h14

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

@Cohelia, chyba się dostaje 1000 MN.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#1922 07-12-2013 o 22h28

Miss'Żółtodziób
...

Czy żeby zostać fryzjerką (wymaga tego ode mnie misja) muszę najpierw zrezygnować z pracy?

#1923 07-12-2013 o 22h33

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Tak jest to konieczne, ale zanim zrezygnujesz upewnij się, że masz wystarczająco IQ. Nie ma sensu rzucać poprzedniej pracy, jeśli nie będziesz mogła podjąć się kolejnej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Przy okazji 100 dnia dostaje się 1000MN. Innych bonusów brak, no chyba żeby liczyć możliwość licytacji kolejnego zestawu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1924 08-12-2013 o 23h11

Miss'Żółtodziób
...

Co zrobić aby nasz opis otwierał się automatycznie?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1925 09-12-2013 o 06h31

Miss'OK
Shillo
Your eyes are empty like your bed...
Miejsce: Poznań

szoszini napisał

Co zrobić aby nasz opis otwierał się automatycznie?  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Jesli ja dobrze kojarze, to nie mozesz ustawic, zeby otwieral sie automatycznie. Zalezy to od uzytkowniczki, ktora oglada Twoj profil, bo kazda z nas ma w ustawieniach opcje "pokazuj opisy automatycznie" czy jakos tak /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Strony : 1 ... 75 76 77 78 79 ... 279