DarkSeaweed pisz do mnie na priv.
Eliatrope8 dziewczyny mają rację, ja nawet nie korzystałam z tej opcji. Tak sobie teraz nie mogę przypomnieć jaka gra to była - wisielec, a może raczej popraw błędy 

Strony : 1 ... 117 118 119 120 121 ... 279
DarkSeaweed pisz do mnie na priv.
Eliatrope8 dziewczyny mają rację, ja nawet nie korzystałam z tej opcji. Tak sobie teraz nie mogę przypomnieć jaka gra to była - wisielec, a może raczej popraw błędy 

Jak usunąć konto?
Arli Klikasz na ludzika pod napisem "Goodies" i tam masz na widoku "usuń konto" 
Kupiłam sobie dzisiaj tzw. "plecki". Czy jest do nich inne ubranie niż ta sknia? Bo jest trochę droga :c
Teoretycznie nie ma, ale zawsze możesz się wykazać wyobraźnią i wykorzystać do nich "zwykłe" ciuchy 
KimDallas, a podpowiesz jak dopasować je do innych ciuchów? Bo też mam te "plecki", ale jakoś nie pasjonuje mnie tamta sukienka. 
eh... Jak klikampromenada gwiazd to pojawia mi sie, że wkrótce z nowymi gwaiadami
Najprawdopodobnie niedługo pojawią się nowe gwiazdy
O co chodzi z prestiżem na licytacji? Jak go powiększyć? Dlaczego wyświetlają mi się tylko ubrania Lizou z 1 gwiazdką, a suknie z 1 gwiazdką już nie???
Green napisał
O co chodzi z prestiżem na licytacji? Jak go powiększyć? Dlaczego wyświetlają mi się tylko ubrania Lizou z 1 gwiazdką, a suknie z 1 gwiazdką już nie???
Mam problem. Moja miss ma dziwne, czerwone plamy na skórze. Myślałam, że jest chora, więc podałam jej leki, lecz to nic nie zmieniło, poza tym, gdzieś przeczytałam, że miss choruje od zbyt małej wagi, natomiast moja waży 59 kg. Statystyki ma dość dobre, 10% głodu, 93% samopoczucia, higiena 100%. Zdarzyła się wam taka sytuacja?
Dearen napisał
Mam problem. Moja miss ma dziwne, czerwone plamy na skórze. Myślałam, że jest chora, więc podałam jej leki, lecz to nic nie zmieniło, poza tym, gdzieś przeczytałam, że miss choruje od zbyt małej wagi, natomiast moja waży 59 kg. Statystyki ma dość dobre, 10% głodu, 93% samopoczucia, higiena 100%. Zdarzyła się wam taka sytuacja?
Ach
Już wiem co się stało! Przypadkowo kliknęłam na kocyk na plaży. Trudno - będę musiała przeboleć kilka dni
Dzięki za odpowiedź dziewczyny!
Gdzie mogę zobaczyć numer mojej aktualnej fryzury? Proszę pomóżcie
madzia054 napisał
Gdzie mogę zobaczyć numer mojej aktualnej fryzury? Proszę pomóżcie
Ostatnio zmieniony przez Olgaa8 (08-06-2014 o 11h37)
Czy w misji na poziomie 37 należy ćwiczyć na siłowni, czy wystarczy wchodzić w zakładkę "Siłownia"?

Trzeba ćwiczyć,na koniec dostajesz komunikat o Liz 
Mam mały problem, ponieważ w grze popraw błędy nie chcą kasować mi się te dolne kreseczki. Próbowałam włączać kilka razy i za każdym razem to samo. Miał ktoś podobnie? Jeśli tak to czy to minie, czy prawidłowe litery trzeba wpisywać za kreską, przed kreską?
nisiam, też tak czasami mi się trafia. Zaznacz tę kreseczkę i nie baw się w usuwanie, a od razu wpisz literkę. W sensie "podmieniaj" kreskę na litery xD Rozumiesz, o co mi chodzi? XD
Rozumiem, rozumiem
Dzięki 
Yyy..mam problem jak dodać zdj. do posta? 
Nie wiem jak mam sprzedać mieszkanie . Mam kawalerke , ale mam misje, że muszę kupić M3 i nie wiem jak . pomóżcie ! 
O już wiem !
Ale i tak niw wiem , jak tu weszłam xd
Miasto->Immo Fashion->Zrezygnuj z mieszkania
(dokładniej w spojlerze)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)