Muku, - //www.missfashion.pl/forum/t4149,1-nowo%C5%9B%C4%87-kuferek-w-garderobie.htm
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
Strony : 1 ... 116 117 118 119 120 ... 279
Muku, - //www.missfashion.pl/forum/t4149,1-nowo%C5%9B%C4%87-kuferek-w-garderobie.htm
Mam szare mydło i używam go z powodzeniem od początku gry, nie zużywa się. To błąd? 
@Rt5yjuk Szare mydło można użyć z kilkanaście razy, w końcu się zużyje i będziesz musiała kupić nowe 

Od czego to zależy opisz,gdy udzielamy się na forum: Miss na całego,Miss'Sensei itp ?
jula209 napisał
Od czego to zależy opisz,gdy udzielamy się na forum: Miss na całego,Miss'Sensei itp ?
jula209 od ilość wiadomości napisanych na forum.

jak mozna zdobyc mm? :-)
majaaa7 napisał
jak mozna zdobyc mm? :-)
Cześć, chciałabym wziąć udział w konkursie na dzień dziecka. Trzeba przebrać swoją miss w jakąś bajkową postać. Ok mam strój ale jak go dodać na forum? I czy można to zrobić na tablecie? Proszę o szybką odpowiedź

Musisz ściągnąć zdjęcie swojej miss w szafie, wejść do odpowiedniego tematu, kliknąć "napisz odpowiedź", a później "dodaj zdjęcie" 
madzia22199 w pierwszym poście konkursowym znajduje się instrukcja, musisz rozwinąć różowe okienko spoiler 

Dziewczyny, żeby nie było, przed zadaniem pytania przejrzałam cały wątek dotyczący podróży, niestety nie znalazłam odpowiedzi na swoje bolączki, pytam więc tutaj. Jak to w końcu jest z tymi dniami podróży? Mam w zapasie jeszcze jeden, jednak ilekroć wchodzę w biuro podróży i klikam na wycieczkę a następnie pokój, wyświetla mi się informacja o braku możliwości wyjazdu z powodu...wyczerpanego limitu dni przeznaczonych na wycieczkę. Tymczasem w statystykach mam wyraźną informację, że posiadam jeszcze jeden dzień
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ponieważ pokój możesz zakupić minimum na dwa dni więc dlatego nie możesz wykorzystać jednego dnia.
Teraz kiedy to napisałaś wydało mi się to tak oczywiste. Ostatni dzień miesiąca dziś, a od jutra nowy limit. Oczywiście. Dziękuję za oświecenie 
Jak dodać ten obrazek np. twój kouki bo też chce wybrać 
pliss o pomoc 
@Piękna377 dostałaś już upomnienie za pisanie posta pod postem. PS Nie wiem jak inni, ale ja nie zrozumiałam Twojego pytania.

Jaka jest "idealna" waga naszej Miss? Bo moja waży 57.8. To za dużo, czy za mało?
Jessica22, jej chodziło o ten Spoiler jaki np. pani ma 
Ostatnio zmieniony przez Eliatrope8 (02-06-2014 o 16h49)
Idealna to 58,0 
Ja mam pytanie odnośnie nowej bielizny do miss, czyli pleców. Jest jakiś trick dzięki któremu plecy są nałożone "na" spódnicę/sukienkę (widziałam to u kilku osób), czy są jakieś magiczne ciuchy, które same się tam lokują, bo ja mam problem z tym, że ręka od pleców, chowa mi się pod spódnicę i brzydko to wygląda 
Możliwość nałożenia "plecków" na spódnice jest wynikiem tzw. zabawy warstwami
Ciuchy są te same.

Co oznacza zabawa warstwami? Sama jakoś nie mogę do tego dotrzeć 
Kiedyś (chyba) w bibliotece była opcja używania komputera. Czy to prawda? A jak była, to czemu zniknęła? Czy może nadal jest? 
Biblioteka przeżyła swoje drugie narodziny i zniknęła ta opcja. Z tego co pamiętam, gdy kliknęło się na komputer pojawiała się gra wisielec, więc nawet nie odczuliśmy tej zmiany 
Tak, komputer przenosił do wisielca c: zatem zakładam, że usunięto go dlatego bo bez różnicy czy wchodzimy na stronę danej gry przez zakładkę "gry" czy robiłybyśmy to przez bibliotekę.