Widzę, że nie tylko ja mam problem z grą "Buziaki"... Udało mi się znaleźć rozwiązanie, które w moim przypadku podziałało, więc może u Was też okaże się przydatne.
Zauważyłam, że po kliknięciu "Opuść grę", kiedy następuje automatyczne przekierowanie na stronę z wynikiem, w adresie dzieje się coś dziwnego, jakiś błąd składni adresu. Standardowe www przed adresem strony zostaje zamienione na dziwne %2A. i wtedy pojawia się informacja, że przeglądarka nie odnalazła strony. W moim przypadku wystarczyło usunięcie tego %2A. (włącznie z kropką) oraz ponowne wczytanie strony i normalnie pojawia się wynik oraz dodaje wygrane MN.
Dla jasności fragment screena:
Link do zewnętrznego obrazka
Nie wiem, czy u Was też pojawia się to %2A., ale jeżeli po kliknięciu w "Opuść grę" i pojawieniu się informacji, że strona jest niedostępna (lub nie została znaleziona) zauważycie, że standardowe www zostało zastapione przez jakieś inne znaki, spróbujcie to usunąć (cała resztę adresu oczywiście zostawić bez zmian). Po usunięciu tylko wcisnąć "Enter" i w moim przypadku wszystko normalnie zaliczyło.
Z góry przepraszam, że nie umiem tłumaczyć :< Mam nadzieję, że ktoś coś z tego zrozumie.
I przy okazji małe sprostowanie do tego, co napisała Dortnana: raz zrobione szkolenie nie przepada po porzuceniu pracy, jeżeli o to chodziło. Można do niej wracać sto razy i za każdym razem nie trzeba płacić ani czekać. Nie wiem, jak jest ze szkoleniem ekspresowym, ale jeśli chce się wrócić do starej pracy, to zwykłe szkolenie jest za darmo i zaraz po wybraniu go pojawia się oferta starej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Maniuśka (20-03-2014 o 00h48)