Ban, bo sama zjadłam pół blachy ciasta z makiem i owocami przez co jestem pełna ;^;
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 85 86 87 88 89 ... 200
Ban, bo sama zjadłam pół blachy ciasta z makiem i owocami przez co jestem pełna ;^;
Ban, bo w końcu skończyłam pierwszy sezon Gravity Falls i teraz czeka mnie kończenie Makbeta. No i uczenie się na niemiecki ._.
Ban, bo brawa i Makbet jest bardzo przyjemną lekturą w porównaniu do np. Chłopów czy Ferdydurke P:<
Ban, bo nawet zabawne teksty w nim są.
No i są nuże.
#nuże4ever
Drugi sezon Gravity tak bardzo kusi ;"D
Ban, po w Ferdydurke masz pupe i upupienie xD
Czytaj Makbeta przecież gruby nie jest xD
Ban, bo Jelonie czytoj :V

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo jestem grzecznym jelonełkiem i czytam.
Zerkając co chwila na forum, ale to nie przeszkadza :V
Ban, bo coś ci nie ufam Jelonku ( =n= )
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (05-12-2015 o 20h04)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo w sumie i ja czytałam lektury siedząc na forum... Kiedyś w notatce odnośnie właśnie Ferdydurke napisałam "ban bo upupienie". Mina na lekcji - bezcenna xD
Ban, bo Brateł jak możesz mnie tak ranić? (◕︵◕✿)
Przecie jestem tylko malutkim, milutkim jelonełkiem.
Chyba takie czytanie połączone z siedzeniem na forum, nie jest do końca dobrym pomysłem xD
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-12-2015 o 20h07)
Ban, bo przesadzasz... xD Gorzej jest czytać dwie książki jednocześnie! Nie wiem jak zaliczyłam Romea i Julię gdy co chwilę wcinał mi się w pracach Potter xD
Ban, bo czeeeeść! 
Ban, bo hejkaaaaaa :'D
Ban, bo jak dobrze jest sobie usiąść i pobanować ;D
Ban, bo ja jak zwykle ganiam między okienkami forum a gry x3
Ban, bo to dobrze, że nie dostajesz oczopląsu xd
Ban, bo gdyby nie awaria i nie nawaliło logowanie przez program nie musiałabym otwierać wersji w przeglądarce >; (okno forum miałam zmniejszone z boku i było łatwiej .3. )
Ban, bo aha, ale cóż poradzisz ;x
Ban, bo muszę zrobić 98 zadań do końca niedzieli i czuję nieprzespane noce xD
Ban, bo chyba sobie od nowa simy włączę...

Ban, bo w sumie bym i ja włączyła by pobudować ale mam questy do zrobienia xD
Ban, bo cóż to za zadania Asuu ? xD
Simsy, pograłoby się xd
Ban, bo to tak zwane "zadania kołowe" czyli latam ciągle do tej samej osoby i proszę o nowe no i się powtarzają. Ale cholery zajmują czasu, że tydzień na 200 questów to za mało xD
Ban, bo niewiele mi to mówi, nie znam się niestety. xD
Ban, bo to jest jak gdy nauczyciele na matmie kazali rozpisywać działania chociaż wynik był oczywisty. Wymagają od Ciebie a jest to uciążliwe = Zadania kołowe xD