Ban, bo już jestem na lapku, a tu mi nie działa origin i nie mam jak pobrać simów lalala. ;_;

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 200
Ban, bo już jestem na lapku, a tu mi nie działa origin i nie mam jak pobrać simów lalala. ;_;

Ban, bo olej simsy i rób mi sygnę i awatar czy co tam masz mi superowego ochotę zrobić. ♥
Ban, bo tłumaczę siostrze odejmowanie sposobem pisemnym od dwóch dni i dalej nie rozumie D:
Ban, bo bywa, ja czasami też muszę z kilka dni poświęcić by coś z matmy zrozumieć.

Ban, bo to odejmowanie... Sama łatwizna D:
Ban, bo zrobiłam styli, teraz wezmę się za sygny.

Ban, bo dołożyłabym Ci zamówienie, ale nie wiem czy gifami się zajmujesz xD.

Ban, bo dobrze, że nie mam już matmy, ale ostatnio coś słyszałem, że będzie fizyka... na logopedii... umrę...
Ban, bo ja chcąc iść na logistykę musiałam zdawać fizykę na maturze (w tym zawodzie są inne własne wzory niż stosowane w fizyce i matematyce...)
Ban, bo nie umiem w gify. XD No i na lapku nie mam gimpa, na kompa wejdę koło 15... Ale możesz dać, poćwiczę. x"D

Ban, bo buuu, sama sobie już zrobię.

Ban, bo ty w ogóle nie współpracujesz, w ogóle. x"D

Ban, bo to ty nie potrafisz w gify! Mi się po prostu nie chce czcionki szukać i oddzielać wersy.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (05-12-2015 o 13h40)

Ban, bo jak mi dałaś miliard klatek to wiesz. x"D

Ban, bo nieważne, po prostu nieważne.
Idę oglądać dramę '^'.

Ban, bo na tym lapku to ja nic nie zrobię, załamka. ;_;

Ban, bo odnośnie tych z samego rana - też miło i ciepło. ;3
Dzisiaj idealnie pasowało I woke up like this. xD Ygriś & neluś. ♥
I już zdążyłam polubić tego gościa z koszulką Nirvany.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo nie chce mi się ładować lapka, mam nadzieję, że wytrzyma do wyjścia siostry. x"D

Ban, bo nie wiem, czy czytanie Makbeta i oglądanie Gravity Falls
jednocześnie jest dobrym pomysłem, ale na razie się sprawdza x'D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-12-2015 o 14h14)
Ban, bo do mnie też, po melanżu obudziłam się z idealnym makijażem, nawet trochę mi się kreski w nocy nie rozmazały i wszyscy byli w szoku, jak ja to zrobiłam, że nic kompletnie nieruszone X"DD #prosleeperSkye napisał
Dzisiaj idealnie pasowało I woke up like this. xD
Ban, bo słyszał ktoś nowość od PSY? :'D
Lel, chciałam wrzucić cytat, ale musixmatch stwierdziło "Cóż, to jest żenujące... Zdarza się każdemu raz na jakiś czas..." i odmówiło posłuszeństwa. XDDD

Ban, bo w wątku K-pop! ktoś o tym wspomniał. Mi się podoba cały nowy album od PSY.

Ban, bo ledwo pamiętałam o PSY, ale nawet włączyłam i już w głowie leci oppa gangnam style. xD
I mi teraz pokazuje Psy w proponowanych na apce. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (05-12-2015 o 17h20)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo dawno nikt nie banował. 
Ban, bo wreszcie włączyłam simsy, huuu. Jeszcze sobie herbatę strzelę...