Ban, bo ja tam się cieszę, że jadę na Listy do M. we wtorek. x)

Strony : 1 ... 43 44 45 46 47 ... 200
Ban, bo ja tam się cieszę, że jadę na Listy do M. we wtorek. x)

Ban, bo bym pojechała na Bonda albo Gwiezdne Wojny. :V
Ban, bo h5 Szarlotko i wszyscy inni, co też mieli zły dzień!
Ban, bo ja ze swoim dniem ponarzekałam już znajomym i dziadkom, ale i tak wspomnę, że pilnie potrzebuję pozbyć się ojca z bratem na przynajmniej tydzień xD
Ban, bo mi minął tam całkiem dobrze ten dzień, nie licząc drobnych incydentów. xD Cóż, muszę trochę się pouczyć fizyki, mam jutro pisać zaległą klasówę. Postęp niesamowity, przeczytałam jeden rozdział. Hum, w sumie to pouczę się w wannie, bo muszę się wykąpać. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-11-2015 o 23h48)
Ban, bo umieram, padam na twarz :c
Ban, bo oglądam sobie The Voice of Germany :>
Ban, bo się kąpię xD i widzę, że znowu pusto na forum.

Ban, bo ja już się wykąpałam. Nawet jeszcze trochę fizyki przeczytałam w tej kąpieli. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (19-11-2015 o 23h49)
Ban, bo właśnie usłyszałam na zewnątrz miauczenie kotów xD
Ban, bo pewnie im zimno, chcą jeść, albo się marcują. Logiczne, koty miałczą. xD
Ban, bo pewnie tak. To tak logiczne jak budowa cepa xD
Ostatnio zmieniony przez alice101 (19-11-2015 o 23h55)
Ban, bo logiczne, marcują w listopadzie xD

Ban, bo w sumie zaobserwowałam raz marcowanie kotów w listopadzie, więc jednak wciąż w pewnym stopniu logiczne. Chociaż brzmi nielogicznie. XD
*fascynująca rozmowa o marcowaniu kotów tak bardzo*
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (20-11-2015 o 00h01)
Ban dla Pine za obserwowanie marcujących się kotów xD
Tak, FASCYNUJĄCA xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (20-11-2015 o 00h07)

Ban, bo w końcu mam pomysł na sygnę, ale nie idzie mi renderowanie obrazka, a ludź mi przyjmie zamówienie tylko z renderem.
Kurka ;""D
Ban, bo właśnie dlatego nie zmieniam zestawu Jyleniu xD

Ban dla Spsr, bo jak miałabym nie zauważyć, skoro marcowały się na środku podwórka? XD
Hum, porobiłabym jakieś sygny, ale nie mam na czym. xD
Ban, bo w końcu udało mi się to zrenderować 8D
Tylko żeby nie odrzucili mi zamówienia >.>
Ban, bo gratuluję Jyleniu ^^ Aż jestem ciekawa jak będzie wyglądać ta sygnatura.

Ban, bo jeszcze muszę się trochę popytać na PW, później wstawić to zamówienie (jak się uda), a muszę czekać na to wszystko najpewniej do popołudnia e.e
Ban, bo nie ogarniam, czemu ludziom tak zależy na renderach xD Przecież z obrazków też można coś zrobić, zazwyczaj robię z obrazków, bo nie potrafię szukać renderów w moim guście XDDDD
Ban, bo jestem ciekawa czy moje plecki dotrą już dzisiaj do mnie.

Ban, bo miałam dziś zamówić, ale okazuje się, że chyba wszyscy chcą jechać do teatru i nie będzie klasowych mikołajek. ._.

ban, bo mnie z kolei załamuje ta uczelnia xd