ban, bo mam na francuzie, ale aż tak nie zależy mi na tamtym koncie żeby walczyć o 20k xd może innym razem :`D
Strony : 1 ... 42 43 44 45 46 ... 200
ban, bo mam na francuzie, ale aż tak nie zależy mi na tamtym koncie żeby walczyć o 20k xd może innym razem :`D
Ban, bo wyłączyłam tv i komputer od prądu, a burza po 2 minutach przeszła. x)

ban, bo burza w tym okresie tylko u Zioła XDD
Ostatnio zmieniony przez Steno (19-11-2015 o 15h34)
Ban, bo wieeesz, fizyka, to możliwe... XD Grzmiało i się błyskało, soł burza. XD

ban, bo nie mów mi nic o fizyce, bo mi ciśnienie skacze.
Najbardziej znienawidzony przedmiot zaraz po matmie.
Ban, bo hejo wszyskim ;>
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-11-2015 o 15h51)

Ban, bo hejka wszystkim. :V
Ban, bo znowu wszyscy gdzieś zniknęli ;V
No i cześć Charlotte. ;>

Ban, bo hej. <3
Chyba się muszę wyżyć pisemnie z całego dnia i następny ban będzie zawierał moje dłuuugie wypociny. ;p
Ban, bo czeeść
Ban, bo cześć Nel 
Charlotte, wyżyj się XD

Ban, bo znowu robię obiad... X)

Ban, bo smacznego na teraz czy potem.
Ban, bo ok, wyżywam się.
Ja nie wiem, czy tylko ja muszę mieć tak często jakiś zły dzień? Musiałam dostać ten okres! Dzisiaj mam najgorszy dzień, przez co nie mogę iść na trening z nogi (i tak już za późno), a jest sesja zdjęciowa do kalendarza. A z WF to przecież oczywiście można mieć niedyspozycję tylko RAZ na miesiąc, a zwolnienie RAZ na semestr. Na S E M E S T R! Wczoraj miałam niedyspozycję, a dzisiaj nie dałam zwolnienia, no ale wuefistka się zlitowała i powiedziała, żebym przyniosła na jutro. Durne regulaminy! I na domiar złego kretyn z mojej klasy rzucił mi dwudziestogroszówką prosto w oko. On powinien mieć naganę dyrektora... Już stwarza za wielkie zagrożenie. Nieraz kogoś wywrócił albo skaleczył. Jeszcze był fotograf, a ja mam między oczami ohydnego syfa... Mam nadzieję, że go wyretuszuje. Ja naprawdę nie wiem, za co mnie tak pokarano... Poza tym fajnie, że przeszłam do rejonu z polaka, ale za to muszę czytać książki do tego etapu i powtórzyć materiały z poprzedniego. Przynajmniej ominie mnie test z lektury.
Gratuluję każdemu, kto to przeczytał. :V
Ban, bo współczuję Ci Szarlotko.
Ja ostatnio rzadko miewam takie dni.
Ban, bo złe dni złymi dniami, u mnie ich od groma. Ino zawsze zależy jak bardzo zły.
Nie martw się Szarlociu, ja tam też się nigdy nie załapałam na żadne zdjęcia kalendarzowe jak kiedyś trenowałam kosza x'D
A retuszują wszystko, nam na ostatnich klasowych pół mordy wyretuszowali
Ostatnio zmieniony przez nelumi (19-11-2015 o 17h20)
Ban, bo wiem, trzeba wytrzymać, być silnym, ale musiałam się wyżyć. Już mi lepiej. 
Ban, bo nasze forum zawsze przyjmie z otwartymi rękami, komuś przecież wygadać się trzeba ^^
Ban, bo to dobrze. :>
Ban, bo a no, dobrze ^^
Ban, bo jadę w grudniu do kina na "Listy do M. 2". Pojechałabym na coś bardziej ambitnego, no ale cała klasa to chciała. ;p
Ban, bo a fe xD Nie jechałabym
ban, bo siemanko Wam.
Jak się macie?
Ban, bo czema Steniu!
Haha, to komedia romantyczna? xD Łe, słabo. Nie przepadam za komediami romantycznymi. Ani za komediami, ani za romantycznymi. Zwłaszcza za tym drugim. XD
ban, Yo Pine! XD
no mnie też niespecjalnie przekonują takie produkcje.
Wczoraj byłam na Paranormalu 3D i nie powiem- kilka fajnych momentów było, ale jak na horror to dalej z lekka słabe.