Hahaha, ban, bo w takim razie się poświęcę. xD W ogóle to za dużo czekolady dałam, 6 kostek. x)

Strony : 1 ... 116 117 118 119 120 ... 200
Hahaha, ban, bo w takim razie się poświęcę. xD W ogóle to za dużo czekolady dałam, 6 kostek. x)

Ban, bo brrrrr... Słodka kawa jest taka niedobra. Za to gorąca deserowa czekolada z bezami i musem truskawkowym oraz bitą śmietaną jest przepyszna! <3
Ban, bo moja niedobra mama straszy mnie tym, że będziemy dużo jeść, bo jestem chudziutki, mam nadzieję, że przyzwyczai i da mi spokój
.
Ban, bo dzisiaj zjadłam na śniadanie to co wczoraj planowałam :'D
Ban, bo Ev, musisz opowiedzieć mamie o niedożywionym murzyńskim dziecku, które po otrzymaniu jedzenia jadło bez opamiętania i żołądek nieprzyzwyczajony do takiej ilości pożywienia nie wytrzymał.
W sumie może to była osoba dorosła... Co za różnica. >.<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-12-2015 o 12h18)

Ban, bo lepiej nie, bo mnie zabije i zajedzeniowi.
Ban, bo mama wie jak wykorzystać moją nieobecność w szkole i zmusić mnie do noszenia dwóch zgrzewek wody. x.x

Ban, bo moja sis taka hojna, kupiła mi pasek na mf, hohoho, 10 minut wybierała opakowanie. xD

Ban, bo wybranie opakowania zawsze najtrudniejsze @.@

Ban, bo kurczaki zaraz muszę iść na autobus do pracy D:
Ban, bo nie wiem, co ja wyniosę z tych studiów, jak są takie proste zerówki i kolosy x"D
Ban, bo Jelonek przejmuje MF, najpierw wygrał, a teraz będzie miał własną gwiazdę na promenadzie xD

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo siostra zabrała mój koc do prania... ale nie ma tego złego xd Za to zabrałam jej dopóki mój nie wyschnie xd

Ban, bo oto owoc mojego natchnienia:
tekst oklepany, ale co tam.
Ban, bo fajna grafika Szarlotko c:
I ciężko mi się z Robin nie zgodzić, jak mam nawet Jelonka w stylizacji xD

Ban, bo niepodoba mi się czcionka, którą napisane jest "food". XD Chyba sobie machnę świąteczną tapetę, bo nie mam pracy domowej. :>

Ban, bo cieszę się z miejsca na podium <3 Hłehłe

Ban, bo ja bym się bardziej przyczepiła do ogólnej nieczytelności napisu przez pstrokate tło. Przy pstrokatym tle fajnie wzmaga czytelność "Outer Glow", nie wybija się zazwyczaj (przy odpowiednich ustawieniach), a daje bazę pod napis. :>Majerankowa napisał
Ban, bo niepodoba mi się czcionka, którą napisane jest "food". XD Chyba sobie machnę świąteczną tapetę, bo nie mam pracy domowej. :>
Ban, bo cześć cześć ;w;
Ban, bo siema siema.
OMÓJBORU, właśnie sobie uświadomiłam, jak mogę sobie ułatwić przenoszenie rzeczy z butiku na bloga. Boru, jaka blondynka, czemu ja wcześniej nie pomyślałam o pomniejszonych oknach przeglądarki. Przecież skakanie między kartami najbardziej mnie przy tym wkurza, a tak nie skaczę między kartami i wszystko od razu widzę! Ceny, nazwy, ło matko.
Naprawdę blondynka.
Ban, bo Fro powinna dostać nobla XD
Pomóc wam jakoś przy tych kodach? ;p
Czy raczej się nie da XD
Ostatnio zmieniony przez spsr (17-12-2015 o 17h47)

Ban, bo w takim razie czuję, że na priv czeka mnie polecenie co mam ogarnąć... XD

Ban, bo dać się zawsze da, kwestia tylko tego, że przy optymistycznie przewidywanym tempie pracy osób, które już ogarniają co i jak, to nie chce mi się tłumaczyć struktury posta X"D Chyba że ktoś jest choć trochę rozeznany w HTMLu i będę mogła mu jedynie podesłać kod, w którym trzeba rzeczy podmieniać X"D Wtedy nie ma problemu, że komuś coś nie wychodzi, bo korzysta z matrycy, z której nie może nie wyjść, a ja mogę zamiast tłumaczenia skupić się na przenoszeniu x"Dspsr napisał
Ban, bo Fro powinna dostać nobla XD
Pomóc wam jakoś przy tych kodach? ;p
Czy raczej się nie da XD
Ban, bo czeeeść!
Nel, genialny zestaw! ♥
Ban, bo dotrzymałabym Ci towarzystwa Seciu, ale siedzę w linkach i przenoszę kurtki x"D