Ban, bo ostatnio oglądałam z rodzicami i się zaczęli ze mnie śmiać, że chyba jestem Minionkiem ze swoim wcinaniem bananów X"D
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
Strony : 1 ... 115 116 117 118 119 ... 200
Ban, bo ostatnio oglądałam z rodzicami i się zaczęli ze mnie śmiać, że chyba jestem Minionkiem ze swoim wcinaniem bananów X"D
Ban, bo kto wie Fro? xD
Dobranoc! 
Ban, bo ma ktoś ochotę zamienić się MM, z polskich na brytyjskie?
Meh, pewnie i tak, ci, którzy by byli chętni, mają tutaj więcej MN ode mnie :<
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (17-12-2015 o 00h02)

Ban, bo mam mało hajsów wszędzie już xD
Ej ej Ygriś Ygriś kochanie, czy ja ci wysłałam prezent w tym roku bo wydawało mi się, że nie, a nie mam Cię dostępnej na liście znajomych? D:
Ban, bo ech, tam się 30 tysi marnuje, a tu mi są potrzebne. Teraz muszę wydać tylko co najmniej 25 tys więcej na misje, bo zmienili sobie ilość wymaganych ubrań, no masakra.
Tak, tak, wysłałaś. Swoją drogą, dziękuję ♥
Ode mnie podarki jak coś trochę później, się nie odzywałam na razie, bo chciałam najpierw trochę misji poprzechodzić i zobaczyć jak z kasą..

Ban, bo Hey Ygriś. ♥
Wyjechałam do krainy i mnie od razu przywitało o 200 ubrań więcej do misji.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo hej Sky ♥
Mnie to samo, na 20 stoję. Aż mi się odechciało całego eventu, tak chamsko potraktowali graczy. Wszystko, żebym teraz musiała doładować </3 Ech, szkoda, że nie wyjdzie z tą zamianą..

Ban, bo spokojnie Ygriś ja niczego nie oczekuję, ino pytałam bo chciałam mieć pewność xD
Ygh mam rozkminę życia teraz i nie wiem co począć D:
Ban, bo nie musisz nic oczekiwać, i tak jesteś na liście osób, które już od dawna planuję dobrze obdarować ♥
Jaką rozkminę, Neluś? c;
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (17-12-2015 o 00h21)

Ban, bo ojaaa miło QwQ
Bo mam taki fajny gif z Kubusia Puchatka no i wrzuciłabym go na sygnę tylko, że awataru mi brak XD I teraz rozkminiam czy nie wcisnąć się gdzieś do wątku Zioła czy nie, ale nie umiem znaleźć żadnego fajnego obrazka i czy mnie odrzuci z miejsca za jego brak jeśli zdam się na nią czy nie XDD
Ostatnio zmieniony przez nelumi (17-12-2015 o 00h22)
Ban, bo aż musiałam zajrzeć do wątku Zioła, obczaić regulamin xD Cóż, robi także koty w worku to brak obrazka nie powinien być problemem, możesz spróbować c;

Ban, bo dobra x'D Wcisnę się xD
Ban, bo serio? Mam darmowe make upy do wykorzystania na angielskiej i muszę wszystkie wymarnować, aby mi zaliczyło misję. x'D Tym samym siedzę tam na 38 poziomie do nowej styli, której mega mi się nie chce robić. Plus taki, że mam pewność wyłapania wszystkich gwiazd. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo wow, Nelumi senpai zamówiła u mnie, wow. :>
Znów przez okres zostaję w domu, hohoho! ;_; ;_; ;_;

Ban, bo dobrego dnia wszystkim!
A co do wycieczki to przeszłam 6 misji, tej nie dam rady, bo 176 ciuchów do kupienia, nope xd
Ban, bo ja mam chyba około 400 do kupienia. X)

Ban, bo ja nie robię misji, nie stać mnie xD.

Ban, bo ciebie nigdy nie stać. XD
Już tylko niecałe 300...

Ban, bo brakuje mi jeszcze tylko 31 misji xDDD.

Ban, bo omggg, z kiedy ten gif? Chanyeol wygląda jak takie urocze dziecko. *^*

Ban, bo hejka wam :'D
Ban, bo trudno mi powiedzieć czy z tego roku, czy może z poprzedniego xD. Jest z gali, nawet ją oglądałam, ale nie przypomnę sobie nazwy.
Xiu w tle xDDD.

Ban, bo taa, Xiu mnie rozbroił. XD
Btw, kawa z czekoladą i cynamonem, kto chce spróbować? (nie, wcale nie potrzebuję królika doświadczalnego, nie...)

Ban, bo nawiązując jeszcze do tej gali... Chan był rozbrajający xD.
I nie dam się wrobić w ten słodki eksperyment!

Ban, bo piłam taką kawę w miejscowej pijalni czekolady i nigdy więcej. Dla mnie to było za słodkie (a w ogóle nie słodzę kawy, więc...)