Drugi anioł wcina maminy jabłecznik. Smaczne ciasto. <3

Strony : 1 ... 34 35 36 37 38 ... 200
Drugi anioł wcina maminy jabłecznik. Smaczne ciasto. <3

Trzeci anioł też ma ochotę na ciasto~ Ale musi być silny i trzymać się diety.
Smacznego~
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (07-11-2015 o 17h43)
Czwarty anioł mówi, że nadzienie jest niesłodzone, więc aż takie kaloryczne nie jest. xD

Piąty anioł nie je słodyczy, nawet tych mniej słodkich.
Pierwszy demon wkurza się, że anioły cały czas piszą i trzeba je pilnować XDD i, że demon wali tyle literówek.
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 17h51)
Drugi jelonek ma coraz gorszy dzień,
nawet teraz trafił na niedobre kaki
(◡﹏◡✿)
Trzeci demon zastanawia się o jakich kaki gada Jelon i mu się przypominają misje u biologa w metku.
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 17h54)
Pierwszy anioł specjalnie dla demona wróci spać.
2 anhel nie ma sił, a ma tyle do zrobienia na poniedziałek, że nie wie za co się zabrać. Chyba oleje sprawdzian z fizyki, bo i tak dostanie 4 lub 5. To dobry plan.
Ostatnio zmieniony przez Iremi (07-11-2015 o 17h55)
Pierwszy jelonek mówi Steno, że chodzi mu o owoc kaki
(lub persymona jak kto woli)
Drugi demon i tak skmini to z Metinem XD (z tego się nie wyrasta :`D)
nie no. Pisz Misa XD chyba, ze serio padasz.
czego Ty się chcesz uczyć Iremi jak i bez tego liczysz na 4? . ____ .
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 17h58)
Pierwszy anioł płacze, bo Stocking nie chce mu dać swojego portretu. 

2 anhel wolałby powtórzyć, bo to materiał z trzech lat, ale 4 spokojnie wyciągnę bez ściąg, a może nawet lepiej.
Gorzej, że babka z gegry dała mi i Adrianowi (przeszliśmy na rejon) po kserówce mapy świata w piątek i powiedziała, ze na poniedziałek mamy się nauczyć wszystkiego, co na niej widać (kontynenty, oceany, rzeki, zatoki, półwyspy, wyspy, morza, cieśniny i kilka innych rzeczy), a tego jest cały ogrom.
No i zadania konkursowe z matmy, ale to mam zawsze XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (07-11-2015 o 18h18)
Trzeci anioł płacze i podgrzewa róż na gazie, Pończocha ma złe wymagania.

Pierwszy demon ilekroć dostanie PW, boi się, że to ktoś z RPG pisze z opierniczami czemu nie odpisuję w opko ;AAAAA;
#panika
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 19h22)
Pierwszy creepy duszek zna ten ból.
Całe życie w strachu - dalej szlocha pierwszy demon.
Drugi demon tuli Stenuś.
Ostatnio zmieniony przez julkanna7 (07-11-2015 o 19h25)
Na pierwszym creepy duszku to nie robi wrażenia, bo on wie co to życie na krawędzi.
Ale pierwszy demon jest ciepłą kluchą i takie chwilowe przypływy adrenaliny źle wpływają na jego ciepło-kluściaste życie.
/hug, Jull/ /hug/
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 19h27)
Pierwszy anioł też tula Steno.

Drugi creepy duszek mówi, że już dawno nie był tak wkurzony.
Pierwszy demon wciska Zioło w masowego tulańca wrogich obozów.
#tylemiłościwjednymmiejscu
Co cię tak wkurza, Karu?
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 19h33)
Pierwszy creepy duszek mówi, że gość na syfie hardo ją wkurzył, bo już od dawna Lucjusz mi się na niego skarżył i niedawno zmieszał ją publicznie z błotem i to jeszcze przez to, że Lucjusz wspomniała o swojej nadwadze(którą ma przez lekki, które musi brać)no, więc załatwiłam mu bana i napisałam, że to co zrobił to przesada.
To teraz mogłam sobie przeczytać kim jestem. I to też na forum~! Bo od czego są prywatne wiadomości jak można na forum ludzi mieszać z gównem.
Kiedyś zgubię glana na twarzy tego...dobra koniec hejtów, jestem lepsza od niego.
Pierwszy demon klepie Karu po plecach i mówi żeby się nie przejmowała, bo ludzie w internetach to zwykłe prostaki niewarte nerwów. PW dla takich mend nie istnieje, bo przeciez trzeba się popisac przed publiką : d
A jak trzeba będzie to się go znajdzie i nakopie, że się w lustrze nie pozna.
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 19h41)