Trzeci demon mówi Jull żeby ostrzegł rodzinę
Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 200
Trzeci demon mówi Jull żeby ostrzegł rodzinę
Pierwszy anioł potrzebuje serowej fryzury do Miss Spy.

Pierwszy demon zastanawia się co to za agent z serem na głowie, ale nic mu nie przychodzi do głowy.
No ludzie. Ja spadam. 3mcie się i takie tam.
Nie zjedzcie mi wszystkich frytek.
Bo ubiję :`D
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 16h01)
Drugi demon żegna Steno. XD
Pierwszy anioł macha do Steno i teraz idzie robić makijaż.

Pierwszy jelonek chyba znowu porzuci oglądanie animca,
bo nie chcę mu się go kończyć.
Pierwszy anioł skończył ser, teraz robi psa.

Pierwszy demonek zauważył, że MDV zostało przedłużone. No normalnie wyściskam Cię Majeranku! Robienie tego rysunku idzie mi wyjątkowo powoli*. Lubię sobie często przerwy na herbatkę robić. x'D
*A i tak wyjdzie kijowo. :'D
Pierwszy anioł przedłużył, bo Spsr powiedziała, że do wtorku się powinna wyrobić. XD

Pierwszy demonek mówi, że dalej się cieszy. ^^ Chociaż, gdy przyjdzie pora wstawiać, pewnie będę miała pewne opory, bo na tle śliczności, jakie malują inne miss brzydactwo rysunku i nieumiejętność ładnego rysowania się uwydatnia. ^^'
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-11-2015 o 16h38)
Pierwszy anioł zabrania Ananasowi posiadania wątpliwości.

Pierwszy demonek się poddaje, i oświadcza, że choćby nie wiem jak kijowo wyszło, coś wstawi. :'D
Pierwszy anioł powinien najpierw napisać pracę na konk Misy, bo się nie wyrobi...

Drugi anioł żałuje, że się obudził, bo z chęcią by jeszcze pospał. Na przykład wiecznie.
Trzeci anioł mówi Misie, że konkurs jej potrzebuje. Nawet dwa. Nie ma czasu, żeby wiecznie spać.

Czwarty anioł wzdycha. Co to za świat, że nawet marzyć o wiecznym śnie nie dadzą?
Piąty anioł macha ręką. Nasz świat.
Niedobrze mi. Meh.

Szósty anioł pragnie przypomnieć, że nie istnieje w tym świecie. Ma swój. Czarny, zepsuty, pełen bagien, studni i kolcy. Taka domowa atmosfera <3
Pierwszy demon ciągnie z kopa drzwi i wpada wśród aniołki, krzycząc: koniec tej samowolki! Nie ma wina!
Pierwszy anioł cieszy się, że nie ma wina. Nie chciałoby mu się dopisywać do pierwszego posta.

Pierwszy demon mówi, że nie ma i nie będzie.
Chyba, że akurat pójdzie po zapiekankę i nie dopilnuje.
Pierwszy anioł, Zioło, ty bezwstydny leniu~!
Ostatnio zmieniony przez Misa-chan1906 (07-11-2015 o 17h25)
Drugi anioł wraca do pisania. Bo nie ma artu, żeby zrobić yaoistkę. Weh.
No Misa, wiesz jakie to trudne, dopisać to tam? xD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (07-11-2015 o 17h25)

Pierwszy demon w takim razie wraca do pisania swojego badassowego opko.
No, Zioło, trzeba klepać w klawiaturę XD
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 17h27)
Pierwszy anioł nie wie i dobrze mu z tym. Nie ma zamiaru nigdy zakładać kontynuacji.